d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev18348358368378385001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 2,366.74
Jul 10 2013 12:26pm
Quote (zsansaccount @ 10 Jul 2013 19:22)
lol nekem ebből még nem volt problémám. ha vkinek nem tetszik, akkor többet nem fog velem beszélgetni, nem igazán érdekel

na jo de azért itt családi konfliktus lenne belőle

tudja ezt CP is és inkább ezt szeretné elkerülni
Member
Gold: 2.00
Jul 10 2013 12:29pm
Quote (Inakwo @ 10 Jul 2013 20:26)

én elmondanám nekik, h ez van, nem kell rajta megsértődni. ha ezután se javul a helyzet, akkor az meg már nem az én bajom

felbasznak azok, akik azt várják el, h én több erőfeszítést tegyek, mint ők - egy kapcsolatban/kapcsolatért pl.

This post was edited by zsansaccount on Jul 10 2013 12:31pm
Member
Jul 10 2013 12:32pm
Quote (zsansaccount @ 10 Jul 2013 19:29)
én elmondanám nekik, h ez van, nem kell rajta megsértődni. ha ezután se javul a helyzet, akkor az meg már nem az én bajom

felbasznak azok, akik azt várják el, h én több erőfeszítést tegyek, mint ők egy kapcsolatban/kapcsolatért pl.

azért egy anyossal sosem ennyire egyszerű, sokkal jobb a békesség vele

de ezt nem hiszem hogy pont neked kéne magyaráznom :D
Member
Gold: 1.00
Jul 10 2013 12:35pm
Quote (Inakwo @ 10 Jul 2013 20:26)

pontosan. Meg amúgyis csak egy példa volt, mert ez az aktuális.

A többi emberrel meg jártam úgy, hogy odamentem segíteni a végén meg én voltam az arrogáns beképzelt köcsög.
Mivel a sok ilyen történetben én vagyok a közös pont, ebből logikusan leszűrtem, hogy nálam van a hiba, de nem értem mi.
Én ilyenkor mindig őszinte segítő szándékkal tettem, amit.
Utólag sem tudtam mire vélni. Inkább nem is megyek oda.
Probléma megoldva.

Viszont ennek meg ez az eredménye. De igazából nincs is késztetésem. Van egyfajta társadalmi nyomás, volt amikor meg is próbáltam megfelelni neki, de úgy érzem ez kilépés a komfort zónámból.

Elégedett vagyok az életemmel, még ha nem is tökéletes. Ami nekem fontos azok jól haladnak (asszony, mérnökké válás). A többit meg leszarom.

Quote (zsansaccount @ 10 Jul 2013 20:29)

Hülyéknek érvelni. Az asszony anyja egy idióta, de legalább kicsinyes és hatalommániás. Kb két kurvanagy pofont érdemelne. Ennyit megteszek az asszonyért, ő is megtesz értem mindent. Attól még hülyeségnek tartom.
Amúgy csak ez volt a legközelebbi példa. Alapvetően egyéb ilyen társas interakciókkal is gondom van. Mindenhol más, én ezeket nem érzem ösztönösen.

Valaki vagy bírja amilyen vagyok vagy nem. Sokan ki nem állhatják. Vannak akiket nem zavar, és vannak akikkel jól kijövök.

Quote (zsansaccount @ 10 Jul 2013 20:29)

felbasznak azok, akik azt várják el, h én több erőfeszítést tegyek, mint ők - egy kapcsolatban/kapcsolatért pl.

De ez azt hiszi, hogy mennyi mindent megtesz értem, amikor el kell mennem a kurva születésnapjukra, mert, hogy én különben nem bulizom eleget, és képtelen felfogni, hogy mások az igényeim, mert szerinte csak az a jó és csak az lehet a boldog, aki azt csinálja, amit ő is tenne, ha jól akarná érezni magát.
Mint itt a téma elején a sub egy része.

Quote (Inakwo @ 10 Jul 2013 20:32)

Ő egy kimondottan nehéz természet. Az anyós viccek nagyon illenek rá.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 12:39pm
Member
Gold: 2.00
Jul 10 2013 12:42pm
Quote (Inakwo @ 10 Jul 2013 20:32)

értem, nem arról van szó, egyszerűen csak nekem nem éri meg az energiabefektetést.

ha meg ilyen az anyósod, akkor a menyasszonyoddal kellene leülni és megbeszélni ezt (feltételezem azért vagy vele, mert ő nem az anyjára üt). ha ő megérti és kiáll melletted, akkor onnantól nem kell játszani az agya az anyja előtt

nyilván nem azt mondom, h el lehet küldeni a francba, hanem egyszerűen csak úgy viselkedni, ahogy jól esik, meg tisztelettudóan.

This post was edited by zsansaccount on Jul 10 2013 12:43pm
Member
Jul 10 2013 12:42pm
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 19:35)
pontosan. Meg amúgyis csak egy példa volt, mert ez az aktuális.

A többi emberrel meg jártam úgy, hogy odamentem segíteni a végén meg én voltam az arrogáns beképzelt köcsög.
Mivel a sok ilyen történetben én vagyok a közös pont, ebből logikusan leszűrtem, hogy nálam van a hiba, de nem értem mi.
Én ilyenkor mindig őszinte segítő szándékkal tettem, amit.
Utólag sem tudtam mire vélni. Inkább nem is megyek oda.
Probléma megoldva.

Viszont ennek meg ez az eredménye. De igazából nincs is késztetésem. Van egyfajta társadalmi nyomás, volt amikor meg is próbáltam megfelelni neki, de úgy érzem ez kilépés a komfort zónámból.

Elégedett vagyok az életemmel, még ha nem is tökéletes. Ami nekem fontos azok jól haladnak (asszony, mérnökké válás). A többit meg leszarom.

Hülyéknek érvelni. Az asszony anyja egy idióta, de legalább kicsinyes és hatalommániás. Kb két kurvanagy pofont érdemelne. Ennyit megteszek az asszonyért, ő is megtesz értem mindent. Attól még hülyeségnek tartom.
Amúgy csak ez volt a legközelebbi példa. Alapvetően egyéb ilyen társas interakciókkal is gondom van. Mindenhol más, én ezeket nem érzem ösztönösen.

Valaki vagy bírja amilyen vagyok vagy nem. Sokan ki nem állhatják. Vannak akiket nem zavar, és vannak akikkel jól kijövök.

De ez azt hiszi, hogy mennyi mindent megtesz értem, amikor el kell mennem a kurva születésnapjukra, mert, hogy én különben nem bulizom eleget, és képtelen felfogni, hogy mások az igényeim, mert szerinte csak az a jó és csak az lehet a boldog, aki azt csinálja, amit ő is tenne, ha jól akarná érezni magát.
Mint itt a téma elején a sub egy része.

Ő egy kimondottan nehéz természet. Az anyós viccek nagyon illenek rá.

Láttad a Monk sorozatot?

kb ugy képzellek el kis tulzással persze :DDD
mármint nem kinézetre, vagy mint a Dr. Csontban a csajt :D
Member
Jul 10 2013 12:46pm
Quote (Inakwo @ 10 Jul 2013 20:42)
Láttad a Monk sorozatot?

kb ugy képzellek el kis tulzással persze :DDD
mármint nem kinézetre, vagy mint a Dr. Csontban a csajt :D

A dr. csontban a csaj eléggé hasonlít rám szerintem, csak azért nem vagyok olyan, mint aki egy kő alatt élt az óceán mélyén.
De igen, ő lehetne a karikatúrám a viselkedésben. Bár lennék olyan okos is :(

A monk sorozatot nem ismerem, mindig csak a reklámját láttam.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 12:46pm
Member
Jul 10 2013 12:54pm
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 19:46)
A dr. csontban a csaj eléggé hasonlít rám szerintem, csak azért nem vagyok olyan, mint aki egy kő alatt élt az óceán mélyén.
De igen, ő lehetne a karikatúrám a viselkedésben. Bár lennék olyan okos is :(

A monk sorozatot nem ismerem, mindig csak a reklámját láttam.

na akkor majdnem eltaláltam

azt hittem azt irod bár lennék olyan bögyös
Member
Jul 10 2013 12:57pm
Quote (Inakwo @ 10 Jul 2013 20:54)
na akkor majdnem eltaláltam

azt hittem azt irod bár lennék olyan bögyös

igen, csak az a karakter el van túlozva.

Ha nő lennék, akkor biztos örülnék, ha bögyös lehetnék. De mivel férfi vagyok, inkább meghagyom a szebbik nemnek ezt a lehetőséget.
Member
Gold: 1,593.00
Jul 10 2013 01:09pm
Quote (Rawen @ 10 Jul 2013 16:29)
Life is just a bitch, a bitch is like a ho
Hoes want the money, money come and goes
Friends turn to foes, foes they be fake
If you listen when ya old head talkin' you'll be straight

>implying ez nem deep as fuck, do you even patrician bro, oh my god so fucking philosophy what the fuck

ASAP Rocky
Na ez már tényleg mindennek a legalja, remélem ezt csak trollkodásból basztad be ide.
Go Back To Magyar Topic List
Prev18348358368378385001Next
Closed New Topic New Poll