d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev18338348358368375001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jul 10 2013 11:18am
Quote (Inakwo @ 10 Jul 2013 19:10)
kb neked nincs is igazi barátod :D mert nem tudsz az érzelmeidre hagyatkozni
azt sem értem barátnőd hogy viseli ezt. soha nem viszel neki virágot? vagy nem kérdezed meg tőle hogy milyen volt a napja? csak ugy semmi logikus gondolkodás nélkül...

érdekes életed lehet :D komolyan

Ilyen egyszerű szabályokat meg lehet tanulni. Meg ha nem tudom milyen napja volt, akkor nem hülyeség megkérdezni. Amikor rögtönözni kell őket az a nehéz, mivel nem értem és nincs késztetésem rá.

De amikor mondjuk átmegyünk az anyósomhoz, mi a fasznak kérdezzem meg, amit az asszony már elmesélt, pedig ott elvárják, mert különben egyenesen úgy érzik, hogy utálom őket, mert nem akarom újra hallani, amit már tudok. Kiborítanak vele. Meg náluk akit kedvelnek az okos, szép, kedves, ha összevesznek valakivel, akkor az buta is lesz meg csúnya is, akár két perc alatt. Sose fogom feldolgozni ezt.

Volt és van is barátom, csak nagyon kevesekkel jövök ki jól. Az egyetemen is egy barátom van, meg van még kettő, aki próbálkozna, de inkább csak jóismerős szinten tartom őket, mert az már sok lenne nekem.
De azzal az egyel legalább kijövök. Eleve kevés ember van aki nem igényli ezeket a társas töltelék dolgokat. Ez borzasztóan leszűkíti a lehetséges barátok körét.

Amúgy ez már az óvodátol kezdve kísér. Tehát mindig is megvolt ez a problémám.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 11:21am
Member
Gold: 343.00
Jul 10 2013 11:26am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 10 2013 05:18pm)
Ilyen egyszerű szabályokat meg lehet tanulni. Meg ha nem tudom milyen napja volt, akkor nem hülyeség megkérdezni. Amikor rögtönözni kell őket az a nehéz, mivel nem értem és nincs késztetésem rá.

De amikor mondjuk átmegyünk az anyósomhoz, mi a fasznak kérdezzem meg, amit az asszony már elmesélt, pedig ott elvárják, mert különben egyenesen úgy érzik, hogy utálom őket, mert nem akarom újra hallani, amit már tudok. Kiborítanak vele. Meg náluk akit kedvelnek az okos, szép, kedves, ha összevesznek valakivel, akkor az buta is lesz meg csúnya is, akár két perc alatt. Sose fogom feldolgozni ezt.

Volt és van is barátom, csak nagyon kevesekkel jövök ki jól. Az egyetemen is egy barátom van, meg van még kettő, aki próbálkozna, de inkább csak jóismerős szinten tartom őket, mert az már sok lenne nekem.
De azzal az egyel legalább kijövök. Eleve kevés ember van aki nem igényli ezeket a társas töltelék dolgokat. Ez borzasztóan leszűkíti a lehetséges barátok körét.

nem kell újra meghallgatni hanem együttérzésed fejezed ki a dologgal kapscolatban, mondván "..hallottam mi történt.." stb
vagy ha a csajod növérének gyereke született és azt nem kérdezed meg akkor "hallottam, megvan a zsuzsiéknál a baba, na nagyon gratulálok"
annyi
vagy ilyesmi
Member
Gold: 2,366.74
Jul 10 2013 11:29am
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 18:18)

értem

de legalább tisztában vagy vele hogy az érzelmi dolgokat nem tudod értelmezni

mondjuk azért egy igaz baráti kapcsolat igen sok érzelmi dologbol áll össze
Member
Gold: 1.00
Jul 10 2013 11:33am
Quote (Senee @ 10 Jul 2013 19:26)
nem kell újra meghallgatni hanem együttérzésed fejezed ki a dologgal kapscolatban, mondván "..hallottam mi történt.." stb
vagy ha a csajod növérének gyereke született és azt nem kérdezed meg akkor "hallottam, megvan a zsuzsiéknál a baba, na nagyon gratulálok"
annyi
vagy ilyesmi

ezek ritka dolgok, de hogy legyen valós és aktuális téma.

Zárlat miatt behalt a tv tápegysége valamelyik nap. Levitték a szerelődhöz. 5000 volt a tápcsere.

Most majd meg fogja kérdezni az anyósom, ha megyek hozzájuk, (némi várakozás után, hátha magamtól megteszem) hogy hallottam-e mi történt a tvvel.

Szerintem a normális válasz az lenne, hogy igen, majd akkor ennyiben maradna. Utána meg balhé, hogy én nem szeretem őket, meg áruljam el mi bajom velük, mert ők látják...

A valóságban, majd muszáj leszek visszakérdezni (amikor a barátnőm beenged még figyelmeztetni is fog rá szerintem), szóval majd mondhatom, hogy igen, és visszakérdés, hogy és mi lett vele, meg fogom hallgatni, hogy 5000 ezer volt, mert zárlatos a tápcsere, meg azt is meg kell hallgatnom, hogy egy srác jött fel segíteni levinni a szerelővel, aki pont ott volt a szerelőnél (a ház ajjában van a szerelő). Meg lesz majd sok töltelék, hogy milyen rosszkor jött ez az extra kiadás, meg hogy megijedt, hogy nem lesz tv, meg nem lett volna pénze másikra, meg még félórányi szar, ami nem érdekel és nem tudom mire jó.

Quote (Inakwo @ 10 Jul 2013 19:29)
értem

de legalább tisztában vagy vele hogy az érzelmi dolgokat nem tudod értelmezni

mondjuk azért egy igaz baráti kapcsolat igen sok érzelmi dologbol áll össze

tudom mi a hűség, a kötelesség, illetve tudok titkot tartani és segítek a barátaimnak, kiállok értük, ha kell. Az eddigi barátságaimhoz, amiket sikerült összehoznom ezek elegek voltak.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 11:34am
Member
Gold: 0.00
Jul 10 2013 11:34am
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 19:33)

Zárlat miatt behalt a tv tápegysége valamelyik nap. Levitték a szerelődhöz. 5000 volt a tápcsere.

Most majd meg fogja kérdezni az anyósom, ha megyek hozzájuk, (némi várakozás után, hátha magamtól megteszem) hogy hallottam-e mi történt a tvvel.

Szerintem a normális válasz az lenne, hogy igen, majd akkor ennyiben maradna. Utána meg balhé, hogy én nem szeretem őket, meg áruljam el mi bajom velük, mert ők látják...

A valóságban, majd muszáj leszek visszakérdezni (amikor a barátnőm beenged még figyelmeztetni is fog rá szerintem), szóval majd mondhatom, hogy igen, és visszakérdés, hogy és mi lett vele, meg fogom hallgatni, hogy 5000 ezer volt, mert zárlatos a tápcsere, meg azt is meg kell hallgatnom, hogy egy srác jött fel segíteni levinni a szerelővel, aki pont ott volt a szerelőnél (a ház ajjában van a szerelő). Meg lesz majd sok töltelék, hogy milyen rosszkor jött ez az extra kiadás, meg hogy megijedt, hogy nem lesz tv, meg nem lett volna pénze másikra, meg még félórányi szar, ami nem érdekel és nem tudom mire jó.

iktf
Member
Gold: 343.00
Jul 10 2013 11:44am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 10 2013 05:33pm)

na ja mondjuk ezt is megértem :XD
de nekik ez az igényük
nincsenek fasza játékaik, nem járnak bulizni
dolgoznak a melóhelyen (ha még nem nyugisok) meg otthon a kertben és ez a társasági élet elégíti ki őket ami sajnos csak ennyiből áll

én se sok értelmét látom ezeknek
de mosolyogni kell meg bólogatni
egy-két extra kérdéstől meg már teljesen ki vannak elégítve

és ez fordítva is érvényes mert mikor meg én kezdek el mesélni arról ami engem érdekel, Azeroth, a paplovagommal a különféle sárkányok legyőzése akkor meg az őket nem érdekli
de persze bólogatnak meg nevetnek de kérdezni már nem tudnak vagy ha kérdeznek akkor az tök hülyeség vagy gecire irreleváns ahhoz kepest amit mondani akarok vagy szerettem volna
ezért nem is találkozunk sokszor :XD

hát ez van
ők más világban nőttek fel
és már nem tudnak váltani
ha valaki leél egy tejes életet valahogy akkor gecinehezen lehet rábírni arra, hogy csatlakozzon a paplovagomhoz és jöjjön harcolni :XD
Member
Gold: 1,593.00
Jul 10 2013 11:58am
Rendeltem kung pao chilli chickent, állítólag ez vmi top tier kínai kaja, majd meglássuk.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 10 2013 12:15pm
Quote (Smat @ 10 Jul 2013 19:58)
Rendeltem kung pao chilli chickent, állítólag ez vmi top tier kínai kaja, majd meglássuk.

kínairól jut eszembe
astoriától ~250m-re van egy étterem ha a "zöld felé" kezdünk el sétálni (jobban nem tudom körülírni xd tehát nem a múzeum körút felé), 1100 pénzért annyit pakolhatunk a tányérra amennyit akarunk és van vagy 25 féle vacak, ilyen japán dolgok is mint a wasabiban
#1 volt, multhéten voltunk

gugliztam egy kicsit, asszem ez http://mitettemma.hu/kellys-best-of-food-coffee-nagy-tal-mindent-bele/

This post was edited by Anarkin on Jul 10 2013 12:17pm
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jul 10 2013 12:18pm
Quote (Anarkin @ 10 Jul 2013 20:15)
kínairól jut eszembe
astoriától ~250m-re van egy étterem ha a "zöld felé" kezdünk el sétálni (jobban nem tudom körülírni xd tehát nem a múzeum körút felé), 1100 pénzért annyit pakolhatunk a tányérra amennyit akarunk és van vagy 25 féle vacak, ilyen japán dolgok is mint a wasabiban
#1 volt, multhéten voltunk

gugliztam egy kicsit, asszem ez http://mitettemma.hu/kellys-best-of-food-coffee-nagy-tal-mindent-bele/

ty
Member
Gold: 2.00
Jul 10 2013 12:22pm
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 19:33)

tudom mi a hűség, a kötelesség, illetve tudok titkot tartani és segítek a barátaimnak, kiállok értük, ha kell. Az eddigi barátságaimhoz, amiket sikerült összehoznom ezek elegek voltak.

lol nekem ebből még nem volt problémám. ha vkinek nem tetszik, akkor többet nem fog velem beszélgetni, nem igazán érdekel
Go Back To Magyar Topic List
Prev18338348358368375001Next
Closed New Topic New Poll