Quote (CyberPunk666 @ Jul 10 2013 05:33pm)
ezek ritka dolgok, de hogy legyen valós és aktuális téma.
Zárlat miatt behalt a tv tápegysége valamelyik nap. Levitték a szerelődhöz. 5000 volt a tápcsere.
Most majd meg fogja kérdezni az anyósom, ha megyek hozzájuk, (némi várakozás után, hátha magamtól megteszem) hogy hallottam-e mi történt a tvvel.
Szerintem a normális válasz az lenne, hogy igen, majd akkor ennyiben maradna. Utána meg balhé, hogy én nem szeretem őket, meg áruljam el mi bajom velük, mert ők látják...
A valóságban, majd muszáj leszek visszakérdezni (amikor a barátnőm beenged még figyelmeztetni is fog rá szerintem), szóval majd mondhatom, hogy igen, és visszakérdés, hogy és mi lett vele, meg fogom hallgatni, hogy 5000 ezer volt, mert zárlatos a tápcsere, meg azt is meg kell hallgatnom, hogy egy srác jött fel segíteni levinni a szerelővel, aki pont ott volt a szerelőnél (a ház ajjában van a szerelő). Meg lesz majd sok töltelék, hogy milyen rosszkor jött ez az extra kiadás, meg hogy megijedt, hogy nem lesz tv, meg nem lett volna pénze másikra, meg még félórányi szar, ami nem érdekel és nem tudom mire jó.
na ja mondjuk ezt is megértem :XD
de nekik ez az igényük
nincsenek fasza játékaik, nem járnak bulizni
dolgoznak a melóhelyen (ha még nem nyugisok) meg otthon a kertben és ez a társasági élet elégíti ki őket ami sajnos csak ennyiből áll
én se sok értelmét látom ezeknek
de mosolyogni kell meg bólogatni
egy-két extra kérdéstől meg már teljesen ki vannak elégítve
és ez fordítva is érvényes mert mikor meg én kezdek el mesélni arról ami engem érdekel, Azeroth, a paplovagommal a különféle sárkányok legyőzése akkor meg az őket nem érdekli
de persze bólogatnak meg nevetnek de kérdezni már nem tudnak vagy ha kérdeznek akkor az tök hülyeség vagy gecire irreleváns ahhoz kepest amit mondani akarok vagy szerettem volna
ezért nem is találkozunk sokszor :XD
hát ez van
ők más világban nőttek fel
és már nem tudnak váltani
ha valaki leél egy tejes életet valahogy akkor gecinehezen lehet rábírni arra, hogy csatlakozzon a paplovagomhoz és jöjjön harcolni :XD