Quote (bajcli @ Oct 7 2010 04:40pm)
jómondjuk énis itt okoskodok, közben meg tökre idegesít, hogy egy csomó olyan idióta ismerősöm van (volt barátnőm is), aki nem képes egyedül lenni, mindenképp kell neki valami faszi...
nemtom, mér idegesít fel ennyire, de az biztos, hogy kurvára idegesít... mintha nem lenne egyéniségük, hogy maguktól is tudjanak létezni, valakin mindig lógni kell meg mittomén... ésígy látom, hogy a volt barátnőm kb 2 héttel a szakításunk után összejött valami buzival, és kb másfél évet szenvedtek együtt, meg már mindenki rajtuk röhögött, meg értetlenkedett, hogy egy ilyen durván nem működő dolgot mi a fasznak erőltetnek... (és még inkább olyan érzés, hogy télleg csak azér szedte össze a gyereket, hogy ne kelljen egyedül lennie)
most szakítottak két hete, kíváncsian várom a fejleményeket.
Ezen én is ki szoktam akadni. A lányok kurva nagy többségének, akikkel eddig szóba került hasonló téma, nem az a lényeg, hogy xy-al járhasson, hanem az, hogy legyen mellette egy lényegében bármilyen pasi és ne kelljen egyedül elviselnie az életet.
Sőt! Olyan veszekedésnek is voltam a fül- és szemtanúja, amikor a csaj azt vágta a srác fejéhez, hogy már régóta nem szereti és csak azért nem hagyja el mert egyedül unatkozna, de ha talál neki egy másik csávót (!) akkor egyből lelép. Teljesen komolyan gondolta. Utána évekig szenvedtek együtt és a "miért nem szakítasz már vele" kérdésre mindig azt válaszolta, hogy undorodik tőle, de egyedül unatkozna.
Volt olyan haverom aki szakított egy csajjal, aki erre megkérdezte, hogy van e szingli barátja aki komoly kapcsolatot keres

beszarás
This post was edited by beni on Oct 7 2010 09:47am