na vegigneztem
eleg sok hulyeseg gyult ossze a vegere, spoilerek etc
ahogy azt mar emlitettem ez az instant vin dieselle valas
meg a birosagi kihallgatasok nagyresze, ilyen full szemelykedoes meg ferdito volt szerintem mindket fel, nemtom hogy mukodik a valosagban de szerintem nagyon nem igy, ido feleben nem is kerdeseket tettek fel, hanem csak ilyen sztorit meseltek sajat maguk, wtf men
meg a jury is csak igy megemliti hogy cba 2 nap utan aztan siman elengedik oket, mondom okj
meg hogy a vegen ugy dont a csaj, hogy kikerdezteti nasirt is, aztan jol belerepul a szar a ventilatorba miatta. ha o nem, siman csinalhatta volna a plaintiff is, nem? meg a vegen sorrendet is csereltek emiatt, hbo pls
a csokolozos drama is eleg felesleges volt szerintem csak azert, hogy turturro csinalhassa a zarobeszedet, az meg, hogy a csaj is instant drokokatt tunkolt a puncijaba meg vegkepp fejrazos
amugy olvastam a wikin, hogy eredetileg gandolfini lett volna a lead, aztan utana meg de niro, erdekes belegondolni, hogy veluk milyen lett volna a sorozat, nem nagyon tudom elkepzelni, hogy ugyan ilyen karaktert jatsszanak

amugy eleg fasza azert szerintem, vegig megvolt bennem a FESZULTSEG, csak ez a par idegesito dolog elrontja kicsit. nelkuluk siman GOAT lett volna, meg BoBnal is jobb talan
micsoda cool story
iden meg nem irtam ilyen hosszu postot szerintem
This post was edited by SummertimeClothes on Oct 2 2016 04:14pm