d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev18298308318328335001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jul 10 2013 10:09am
Quote (xGurke @ 10 Jul 2013 18:05)
nem tudom, hazajöttem csopakra, úgyhogy a közelében se voltam sajnos

btw továbbra is erre a introvertáltságra reflektálva : én igazából nem akarok olyan életet élni, amilyet élek, egyszerűen csak születésem óta ingurkeált vagyok, ami annyit tesz, hogy minden nap más nővel szexelek, kurva jól nézek ki, okos vagyok
sok más ember él ingürkeáltsággal, biztos vagyok benne, hogy ti is ismertek párat btw

vergődsz.

Sokféle ember van és bizonyos dolgok alapján lehet csoportosítani őket. A csoportoknak meg van neve.

Vannak barna hajúak, önzők, szőkék, sánták, nagylelkűek, hangoskodók, hallgatagok, befelé fordulók. Milyen kurva tudományos szart akarsz ehhez? Képzeld a barna hajúaknak mindnek barna haja van, tudományosan bizonyított. De vannak ám árnyalatok, sötétbarna, világosbarna... Sőt átmenet is, a szőkésbarna.
Member
Gold: 206.00
Jul 10 2013 10:10am
Member
Gold: 0.18
Jul 10 2013 10:11am
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 18:09)
vergődsz.

Sokféle ember van és bizonyos dolgok alapján lehet csoportosítani őket. A csoportoknak meg van neve.

Vannak barna hajúak, önzők, szőkék, sánták, nagylelkűek, hangoskodók, hallgatagok, befelé fordulók. Milyen kurva tudományos szart akarsz ehhez? Képzeld a barna hajúaknak mindnek barna haja van, tudományosan bizonyított. De vannak ám árnyalatok, sötétbarna, világosbarna... Sőt átmenet is, a szőkésbarna.

De ez egy viselkedés típus, ami sok mindentől függ, nem olyan mint a cukorbetegség. Túldimenzionálod a dolgot én is úgy látom. Lehet hogy olyan embertípus vagy akit az introvertált jelzővel lehet illetni, de pl vegyük azt hogy itt is egy közösség része vagy. Szerintem felesleges bélyegeket sütni magadra.
Member
Gold: 0.00
Jul 10 2013 10:12am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 10 2013 04:09pm)
vergődsz.

Member
Jul 10 2013 10:16am
Quote (ElCapitano @ 10 Jul 2013 18:11)
De ez egy viselkedés típus, ami sok mindentől függ, nem olyan mint a cukorbetegség. Túldimenzionálod a dolgot én is úgy látom. Lehet hogy olyan embertípus vagy akit az introvertált jelzővel lehet illetni, de pl vegyük azt  hogy itt is egy közösség része vagy. Szerintem felesleges bélyegeket sütni magadra.

Ez nem bélyeg, miért lenne az? Nevén neveztem, hogy hogyan érzek az emberekkel kapcsolatban. De akkor máskor leírom, hogy fárasztanak, és nem szeretek új embereket megismerni, és szeretek egyedül lenni, és a társas kapcsolatokkal töltött idő többszörösére van szükségem a kipihenésükhöz. folyton arrogánsnak tartanak, pedig nem szánom annak, nem is értem az okát tulajdonképpen. Talán, mert leszarom, hogy vannak, mit csináltak és minden nem releváns dolgot. Meg nem kérdezek meg olyanokat, amiket tudok.

Leírhatnám egy szóval is, de akkor az bélyeg lenne. Mindig tanul valamit az ember.

Akkor a fehér bőrűeket sem bélyegezzük meg ezentúl és alulpigmentáltnak nevezzük, mert ha a nevén nevezzük, az bélyeg. Pedig nyilván ott is vannak árnyalatok.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 10:17am
Member
Gold: 206.00
Jul 10 2013 10:16am

na ennyi vótam mára
Member
Gold: 0.18
Jul 10 2013 10:18am
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 18:16)
Ez nem bélyeg, miért lenne az? Nevén neveztem, hogy hogyan érzek az emberekkel kapcsolatban. De akkor máskor leírom, hogy fárasztanak, és nem szeretek új embereket megismerni, és szeretek egyedül lenni, és a társas kapcsolatokkal töltött idő többszörösére van szükségem a kipihenésükhöz. folyton arrogánsnak tartanak, pedig nem szánom annak, nem is értem az okát tulajdonképpen.

Leírhatnám egy szóval is, de akkor az bélyeg lenne. Mindig tanul valamit az ember.

Akkor a fehér bőrűeket sem bélyegezzük meg ezentúl és alulpigmentáltnak nevezzük, mert ha a nevén nevezzük, az bélyeg. Pedig nyilván ott is vannak árnyalatok.

Hát lehet én értékelem alul a terminológia hatalmát de szerintem ez egy emberibb és szimpatikusabb verzió mint az hogy "introvertált vagyok okcsááhh"
Member
Gold: 0.00
Jul 10 2013 10:20am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 10 2013 04:16pm)
Ez nem bélyeg, miért lenne az? Nevén neveztem, hogy hogyan érzek az emberekkel kapcsolatban. De akkor máskor leírom, hogy fárasztanak, és nem szeretek új embereket megismerni, és szeretek egyedül lenni, és a társas kapcsolatokkal töltött idő többszörösére van szükségem a kipihenésükhöz. folyton arrogánsnak tartanak, pedig nem szánom annak, nem is értem az okát tulajdonképpen.

maradjunk annyiban, hogy igazad van, mert ha nem értek egyet akkor úgyis vagy folytatódik a "beszélgetés", amit most idő hiánya miatt szeretnék elkerülni, vagy elkönyveled, hogy igazad van és ignorálsz
nekem mára ennyi elég volt
Member
Gold: 2,366.74
Jul 10 2013 10:21am
Quote (ElCapitano @ 10 Jul 2013 17:18)
Hát lehet én értékelem alul a terminológia hatalmát de szerintem ez egy emberibb és szimpatikusabb verzió mint az hogy "introvertált vagyok okcsááhh"

CP nem emberi

ő legszivesebben egy gép lenne
Member
Jul 10 2013 10:21am
Quote (xGurke @ 10 Jul 2013 18:20)
maradjunk annyiban, hogy igazad van, mert ha nem értek egyet akkor úgyis vagy folytatódik a "beszélgetés", amit most idő hiánya miatt szeretnék elkerülni, vagy elkönyveled, hogy igazad van és ignorálsz
nekem mára ennyi elég volt

"beszélgetés"

én érvelek, te meg képeket posztolsz és gúnyolódsz.

tényleg nincs értelme.

Ha egyszer a véleményedet is leírnád, konkrétan érvekkel és nem csak hányással, meg gúnyolódva fejeznéd ki, hogy mást gondolsz, akkor talán meg is lehetne győzni. De te ezt eleve meg sem kísérelted, így nem nagyon volt mit elfogadni.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 10:23am
Go Back To Magyar Topic List
Prev18298308318328335001Next
Closed New Topic New Poll