Quote (ElCapitano @ 10 Jul 2013 18:11)
De ez egy viselkedés típus, ami sok mindentől függ, nem olyan mint a cukorbetegség. Túldimenzionálod a dolgot én is úgy látom. Lehet hogy olyan embertípus vagy akit az introvertált jelzővel lehet illetni, de pl vegyük azt hogy itt is egy közösség része vagy. Szerintem felesleges bélyegeket sütni magadra.
Ez nem bélyeg, miért lenne az? Nevén neveztem, hogy hogyan érzek az emberekkel kapcsolatban. De akkor máskor leírom, hogy fárasztanak, és nem szeretek új embereket megismerni, és szeretek egyedül lenni, és a társas kapcsolatokkal töltött idő többszörösére van szükségem a kipihenésükhöz. folyton arrogánsnak tartanak, pedig nem szánom annak, nem is értem az okát tulajdonképpen. Talán, mert leszarom, hogy vannak, mit csináltak és minden nem releváns dolgot. Meg nem kérdezek meg olyanokat, amiket tudok.
Leírhatnám egy szóval is, de akkor az bélyeg lenne. Mindig tanul valamit az ember.
Akkor a fehér bőrűeket sem bélyegezzük meg ezentúl és alulpigmentáltnak nevezzük, mert ha a nevén nevezzük, az bélyeg. Pedig nyilván ott is vannak árnyalatok.
This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 10:17am