Quote (beni @ 7 Oct 2010 17:37)
Sok ember (főleg csajokon láttam, de pasiknál sem ritka egyáltalán) úgy szakít, hogy a sarkon túl már ott a biztos menedék. A lényeg, hogy én akkor sem szeretem a pejoratív éllel hangoztatott "kurvázást". A nyilvánvaló okon túl többnyire azért nem, mert a pasikat angyali fényben tünteti fel, mintha minden esetben mi lennénk a kapcsolatok szenvedő alanyai.
Tudni kell magadban elhelyezni a helyzetet.
jómondjuk énis itt okoskodok, közben meg tökre idegesít, hogy egy csomó olyan idióta ismerősöm van (volt barátnőm is), aki nem képes egyedül lenni, mindenképp kell neki valami faszi...
nemtom, mér idegesít fel ennyire, de az biztos, hogy kurvára idegesít... mintha nem lenne egyéniségük, hogy maguktól is tudjanak létezni, valakin mindig lógni kell meg mittomén... ésígy látom, hogy a volt barátnőm kb 2 héttel a szakításunk után összejött valami buzival, és kb másfél évet szenvedtek együtt, meg már mindenki rajtuk röhögött, meg értetlenkedett, hogy egy ilyen durván nem működő dolgot mi a fasznak erőltetnek... (és még inkább olyan érzés, hogy télleg csak azér szedte össze a gyereket, hogy ne kelljen egyedül lennie)
most szakítottak két hete, kíváncsian várom a fejleményeket.