Quote (TresholdOfUniverse @ Thu, 29 Jan 2009, 13:15)
az energiam miert toltodik ilyen lassan? igy nem lehet csinalni semmitse. meg van vmi jsps varosszeruseg ahova mehetek, vagy ez hogyan mukodik, kell nekem egyltalan varos?M

a város értelmét még nem sikerült megismernem... de én is tag vagyok... építjük, együtt.. közösen.. ill, jellemző mód én a pénzt tolom, az építészek meg építenek... ha megyünk egyszer egy másik 'világba' is, akkor tuti építész leszek... (az a mátrixban s tuti volt

)
jahh egyébként a városokban van hotel, és ott aludhatsz... és 8 óra alvás után megy fel gyorsan az energiád.. amúgy óránként 3, prémiummal 4,5 ...

kalandorok minden városban, 2-es szintű hotelig ingyen alhatnak, saját városodban full free

/e: remélem tudtam segíteni

szólj, ha van még vmi..

/e2:
Quote (Janou @ Thu, 29 Jan 2009, 13:17)
óránként 3 ponttal töltödik, ha utazol melózol nem csinálsz semmit
ha tölteni akarod, keress egy várost, ahol van hotel, menj oda és vegyél ki egy szobát, lvl 1-nél nagyobbat nem érdemes kivenni
ha pedig kalandort választasz lvl 10nél, az ingyen alszik bármelyik lvl 1-2 hotelben
fail...
magasabb szintű hotelban több energiád lesz... csak nem ár/érték arányos, szerintem... de ha az árkülönbözetet meg tudod keresni $-ban, akkor megéri a magasabb is, mert annyival többet dolgozhatsz..

saját városban meg értelemszerűen a lehető legjobb szobában alszol...
This post was edited by TassassinHc on Jan 29 2009 05:21am