Quote (TouchCow @ 7 Oct 2010 17:25)
Eddig 5 nőm volt, akikkel úgy jöttem össze, hogy volt pasijuk, és ők kezdeményeztek. ( és persze azután közölték ezt a háttérinfot, miután összejöttünk. )
Szerintem ez már alapból undorító... ha össze akar jönni mással, akkor előbb dobja a párját. Már akkor szakítani kéne, amikor csak a gondolat is felmerül, hogy mással kéne lenni...
Pl nem egy olyan haverom van (lányok), akik aranyosak, normálisak, soha nem gondolnád, hogy képesek lennének hasonló dolgokra... de amikor egy kis piát isznak, és bekerülnek egy buliba, akkor 2-3 palival simán kavarnak, utána dobják a picsába.
én meg két (vagy három?) olyan csajjal jöttem össze, akiknek volt pasijuk, és én kezdeményeztem!
demondjuk én egy gátlástalan geci vagyok.
de jobban belegondolva ha adva van egy jó nő, azért IGEN nagy valószínűséggel többnyire barátja is van, úgyhogy én annyira nem ítélem el, ha valaki jár x emberrel, találkozik y-nal, és eszébe jut, hogy lehet, hogy vele jó lenne, etc...
ha össze is jön a harmadikkal a másik háta mögött, az már cinkesebb, demondjuk én olyat is éltem át (persze akkor nem moralizáltam

)
de a lényeg az, hogy kb minden eset másféle, inkább mindent jobban átgondolok meg mindegyik fél oldaláról beleélem magam, ezér nem mondok olyanokat, hogy minden nő egy büdös kurva (bár előítéleteim nekem is vannak, de remény > előítélet

)