Quote (Karan2_Returned @ Aug 27 2016 07:53pm)
Majdnem elfelejtettem ezt a postot. Nagyjabol ezek a kedvenceim, nem feltetlenül ebben a sorrendben.
Revolutionary Girl Utena
Ez tenyleg egy klasszikus, teljesen kihasznalja a medium erössegeit, a mondanivaloja is olyan sokretü hogy nem is nagyon tudnam összefoglalni. Sokaig nem neztem meg mert regi es nem nezett ki tul igeretesnek elsö ranezesre, de szerencsere adtam neki egy eselyt.
Ping Pong
Mar irtam erröl jspn, ez nem atlagos sport anime, inkabb a szereplök emberi fejlödesen van a hangsuly. A rajz stilusa nagyon egyedi, sokaknak nem tetszik, de par resz utan meg lehet szokni.
Mawaru Penguindrum
Utena rendezöjetöl, csak ez relativ uj. Olyan temakrol szol mint hogy elet es halal, meg hogy az emberek tudnak-e valtoztatni a sajat sorsukon, viszont nagyon nehez követni mert a dolgok 90%-a szimbolikusan van abrazolva.
Bakemonogatari
Harem animek (ahol sok lany akarja a föszereplö farkat) altalaban szarok, ez az egyik legnagyobb kivetel. Attol különbözik a többitöl hogy a hangsuly a parbeszedeken es a föszereplö belsö monologjain van. Van egy csomo sequelje is.
Osomatsu-san
MLG videok anime formaban. Epizodikus a felepitese, ezert eg es föld az egyes reszek minösege között, meg par temat nehez megerteni baka gaijinket.
Humanity Has Declined
Komolytalan formaban vesez ki komoly problemakat az emberi tarsadalommal.
Spice and Wolf
Elvileg egy szerelmi törtenet, de inkabb a közepkorbeli kereskedelemröl szol.
Hunter x Hunter
Shounen anime (a Naruto ezt masolta le), itt nem az van mint a legtöbb verekedös animeben hogy az nyer akinek nagyobb a power levelje, hanem probalnak tuljarni egymas eszen a szereplök a küzdelmek soran. Ahogy halad a törtenet egyre melyül, a vegere mar felvet par erdekes moralis kerdest is.
White Album 2
Szerelmi haromszög baromi jol megirva. Van egy sima White Album nevü anime is, ahhoz szinte semmi köze ugyhogy azt nem kell elötte megnezni.
Kara no Kyoukai
Nagyob igenyesen megrajzolt akciojelenetek, maga a törtenet alapja egy magandetektiv aki termeszetfeletti ügyekkel foglalkozik.
Egy univerzumban jatszodik a Tsukihimevel meg a Fate/stay nightal, de sok közük nincs egymashoz, viszont szepen kiegeszitik egymast a vilagepitessel. Van egy TV sorozat meg egy filmsorozat is, a filmekröl irok.