d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev18228238248258265001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 10 2013 08:36am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 10 2013 02:33pm)
btw kíváncsi vagyok, hogy van-e, aki elolvassa az előző oldali írást a végén. a tldr-t.

A költői túlzásokat leszámítva, egész jól leírja.

elolvastam
kicsit what the fuck am i reading, de amúgy is leszarom az egész beszélgetést, úgyhogy mindegy is
Member
Jul 10 2013 08:36am
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 16:30)
Egy kis írás annak, akit érdekel. Jó van benne némi részrehajlás, látszik, hogy introvertált írta, ezt elismerem, szóval a költői túlzásoktól tekintsünk el, a lényeget kiemelem.

forrás: http://users.iit.uni-miskolc.hu/~biro7/introvert.html

Amúgy az arrogáns részre reagálva, tényleg rühellem a pl a small talkot meg hasonlókat, egyszerűen semmi értelmét látom meg pl nálam nem létezik awkward silence mert nem zavar.

This post was edited by Rawen on Jul 10 2013 08:40am
Member
Jul 10 2013 08:37am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 10 2013 02:33pm)
az introvertált : extrovertált az nem fekete*fehér, hanem egy skála a két véglet között. Te valahol középen lehetsz szerintem.

most már ezt is tudom
Member
Gold: 1,694.20
Jul 10 2013 08:41am
http://www.vogue.co.uk/

nyissátok meg
nyomjátok meg a következő gombokat
fel fel le le balra jobbra balra jobbra b a
??
profit
Member
Gold: 145.00
Jul 10 2013 08:44am
Quote (Rawen @ 10 Jul 2013 16:22)
Ezt már egyszer eljátszottam smattal, olvasd el azokat a postokat, szerintem meg az az elvesztegetés, ha partykra meg hasonlókra megy el az időd, illetve ez sem az(legfeljebb az én szempontomból), mert csak az számít, hogy te elégedett vagy-e, arra használod az életed amire akarod, csak meg akarom mutatni, hogy meg lehet ezt fordítani.

közhelyek/10

smat postjait kb. automatikusan nem olvasom el, szal fogalmam sincs mit beszéltél vele

Én akkor sem tudom elképzelni, hogy valaki boldog legyen szórakozás és szociális élet nélkül 4 fal közé zárva.
Be ne magyarázd, hogy neked az a szórakozás, hogy gépen kockulsz egész nap, meg a szociális élet kimerül a fórumokon való társalgásban... ennél unalmasabb, szürkébb életet el nem tudnék képzelni.

A nagyobb bulikon, amiken voltam és iszonyat jók voltak, azok kb. életre szóló élmények maradtak, amikre ha csak rágondolok is jobb kedvem lesz, ha meg beszélek róla akkor végképp. A fesztiválok is amiken voltam, az élmények amiket a barátaimmal éltem át, olyan szintű töltést és löketet adtak, amik elég pozitív irányba lökdösték tovább az életem.

Arról nem is beszélve, hogy pl. egy barátnő rengeteget tud dobni az életben, rengeteg változást hoz be, kizökkent a mókuskerékből, amit az ember nap mint nap átél. Ezt meg a monitor mögül elég nehéz összehozni...

Member
Jul 10 2013 08:47am
Quote (TouchCow @ 10 Jul 2013 16:44)
smat postjait kb. automatikusan nem olvasom el, szal fogalmam sincs mit beszéltél vele

Én akkor sem tudom elképzelni, hogy valaki boldog legyen szórakozás és szociális élet nélkül 4 fal közé zárva.
Be ne magyarázd, hogy neked az a szórakozás, hogy gépen kockulsz egész nap, meg a szociális élet kimerül a fórumokon való társalgásban... ennél unalmasabb, szürkébb életet el nem tudnék képzelni.

A nagyobb bulikon, amiken voltam és iszonyat jók voltak, azok kb. életre szóló élmények maradtak, amikre ha csak rágondolok is jobb kedvem lesz, ha meg beszélek róla akkor végképp. A fesztiválok is amiken voltam, az élmények amiket a barátaimmal éltem át, olyan szintű töltést és löketet adtak, amik elég pozitív irányba lökdösték tovább az életem.

Arról nem is beszélve, hogy pl. egy barátnő rengeteget tud dobni az életben, rengeteg változást hoz be, kizökkent a mókuskerékből, amit az ember nap mint nap átél. Ezt meg a monitor mögül elég nehéz összehozni...

Innentől kezdve nincs értelme erről beszélni, ha nem látod, hogy ez preferencia kérdése és csak neked lehet igazad, csak úgy élvezheti az ember az életet ahogy te akkor teljesen mindegy mit mondok.

This post was edited by Rawen on Jul 10 2013 08:49am
Member
Jul 10 2013 08:52am
Quote (Rawen @ 10 Jul 2013 16:47)
Innentől kezdve nincs értelme erről beszélni, ha nem látod, hogy ez preferencia kérdése és csak neked lehet igazad akkor teljesen mindegy mit mondok.

szerintem fogalmad sincs róla, hogy mi mindent hagysz/hagyhattál ki az életben és majd 40+ éves korodban jössz csak rá, hogy jól elbasztad a fiatalkorod

jól elbaszott életszemléleted van, nem tudom mi vitt bele ebbe, de tényleg csak sajnálni tudlak.
nyugodtan magyarázd csak tovább, hogy neked ez a jó, ez kell neked és így vagy boldog, később majd kurvára rájössz(remélhetőleg), hogy mekkora tévedésben élsz.

This post was edited by TouchCow on Jul 10 2013 08:52am
Member
Quote (TouchCow @ 10 Jul 2013 16:52)
szerintem fogalmad sincs róla, hogy mi mindent hagysz/hagyhattál ki az életben és majd 40+ éves korodban jössz csak rá, hogy jól elbasztad a fiatalkorod

jól elbaszott életszemléleted van, nem tudom mi vitt bele ebbe, de tényleg csak sajnálni tudlak.
nyugodtan magyarázd csak tovább, hogy neked ez a jó, ez kell neked és így vagy boldog, később majd kurvára rájössz, hogy mekkora tévedésben élsz.

ok
Member
Gold: 1.00
Quote (TouchCow @ 10 Jul 2013 16:44)

Introvertált vagyok, jól érzem magam "a 4 fal között" a fejemben, és mégis van egy 6 és fél éves kapcsolatom (egyben menyasszonyom). Van társasági életem is, de ha egy hétvégén elmegyünk bográcsozni, akkor a következőn pihennem kell. Ha egyik este bulizom, akkor utána kell némi egyedüllét, hogy kipihenjem. Ha elmegyünk egy társaságba, akkor az extrovertáltak feltöltőnek, én elfáradok.

Az introvertált nem jelenti, hogy soha nem mozdul ki, vagy sosem találkozik más emberekkel, de egyszerűen mások az igényei a mindennapokban, másként dolgozza fel az információt.

Pár híresebb introvertált személy:
-Einstein
-Darwin
-Boltzmann
-Galilei
-Szókratész
-Arisztotelész
-Lincoln
-Hawking
-Newton
-Hannibal
-Platón
-Goethe
-Mandela

De biztos mind fogyatékkal él...

Hihetetlen egyesek mennyire nem tudják elképzelni, hogy valakinek mások az igényei, mint nekik. A mindennapi életben is sokat találkozom ezzel, de őket általában buta embernek tartom, itt meg kiderül, hogy értelmes emberek képtelenek más nézőpontból nézni, mint a sajátjuk.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 08:55am
Member
Jul 10 2013 08:55am
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 16:52)
Introvertált vagyok, jól érzem magam "a 4 fal között" a fejemben, és mégis van egy 6 és fél éves kapcsolatom (egyben menyasszonyom). Van társasági életem is, de ha egy hétvégén elmegyünk bográcsozni, akkor a következőn pihennem kell. Ha egyik este bulizom, akkor utána kell némi egyedüllét, hogy kipihenjem. Ha elmegyünk egy társaságba, akkor az extrovertáltak feltöltőnek, én elfáradok.

Az introvertált nem jelenti, hogy soha nem mozdul ki, vagy sosem találkozik más emberekkel, de egyszerűen mások az igényei a mindennapokban, másként dolgozza fel az információt.

Pár híresebb introvertált személy:
-Einstein
-Darwin
-Boltzmann
-Galilei
-Szókratész
-Arisztotelész
-Lincoln
-Hawking
-Newton
-Hannibal
-Platón
-Goethe
-Mandela

szerintem holló és közted ég és föld a különbség
egyedüllétre, pihenésre nekem is szükségem van(mint amúgy mindenkinek), de megőrülnék, ha ez 3-4 napnál tovább tartana

This post was edited by TouchCow on Jul 10 2013 08:56am
Go Back To Magyar Topic List
Prev18228238248258265001Next
Closed New Topic New Poll