Quote (TouchCow @ 10 Jul 2013 16:44)
smat postjait kb. automatikusan nem olvasom el, szal fogalmam sincs mit beszéltél vele
Én akkor sem tudom elképzelni, hogy valaki boldog legyen szórakozás és szociális élet nélkül 4 fal közé zárva.
Be ne magyarázd, hogy neked az a szórakozás, hogy gépen kockulsz egész nap, meg a szociális élet kimerül a fórumokon való társalgásban... ennél unalmasabb, szürkébb életet el nem tudnék képzelni.
A nagyobb bulikon, amiken voltam és iszonyat jók voltak, azok kb. életre szóló élmények maradtak, amikre ha csak rágondolok is jobb kedvem lesz, ha meg beszélek róla akkor végképp. A fesztiválok is amiken voltam, az élmények amiket a barátaimmal éltem át, olyan szintű töltést és löketet adtak, amik elég pozitív irányba lökdösték tovább az életem.
Arról nem is beszélve, hogy pl. egy barátnő rengeteget tud dobni az életben, rengeteg változást hoz be, kizökkent a mókuskerékből, amit az ember nap mint nap átél. Ezt meg a monitor mögül elég nehéz összehozni...
Introvertált vagyok, jól érzem magam "
a 4 fal között" a fejemben, és mégis van egy 6 és fél éves kapcsolatom (egyben menyasszonyom). Van társasági életem is, de ha egy hétvégén elmegyünk bográcsozni, akkor a következőn pihennem kell. Ha egyik este bulizom, akkor utána kell némi egyedüllét, hogy kipihenjem. Ha elmegyünk egy társaságba, akkor az extrovertáltak feltöltőnek, én elfáradok.
Az introvertált nem jelenti, hogy soha nem mozdul ki, vagy sosem találkozik más emberekkel, de egyszerűen mások az igényei a mindennapokban, másként dolgozza fel az információt.
Pár híresebb introvertált személy:
-Einstein
-Darwin
-Boltzmann
-Galilei
-Szókratész
-Arisztotelész
-Lincoln
-Hawking
-Newton
-Hannibal
-Platón
-Goethe
-Mandela
De biztos mind fogyatékkal él...
Hihetetlen egyesek mennyire nem tudják elképzelni, hogy valakinek mások az igényei, mint nekik. A mindennapi életben is sokat találkozom ezzel, de őket általában buta embernek tartom, itt meg kiderül, hogy értelmes emberek képtelenek más nézőpontból nézni, mint a sajátjuk.
This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 08:55am