d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev18208218228238245001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jul 10 2013 08:05am
Quote (Ghostmasterq @ 10 Jul 2013 16:02)
>Lakótársam Lili
>takarító állása közel egy hónapja lenne már
>nem bírja, majd ő keres magától munkát
>angolja még annyi se,mint nekem
>tegnap bemennek egy kávézóba, felveszik őt is, meg az idegesítő barátnőjét is
>30 óra/hét 200 font
>hazajön, elújságolja
>igen, persze, ez tökre hihető
>nem, ezt higgyem el, ez tökre így van, mindketten megvannak róla győződve

>ma megy a barátnője, kiderül, hogy nem 30, hanem 50+ egy héten, ami körülbelül 3,5 fontos órabérnek jön ki
>belül nagyon, nagyon röhögök

Biztos szar a net angliában, de nem hozza be a képet, próbáld meg máshová feltölteni.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 10 2013 08:06am
Quote (Rawen @ 10 Jul 2013 15:29)
Teljesen felesleges, ha bármilyen témáról akarok beszélgetni akkor azonnal ott a net, nem kell embereket keresni akivel tudok irodalomról beszélgetni aztán megint keresni másokat akikekkel tudok a politikáról beszélgetni, hanem 2 perc alatt lehet bármilyen akár elvont akár népszerű témához értő embereket vagy helyeket találni. Ofc egyetemen meg majd munkahelyen a muszáj kommunikáció az megvan de igazából leszarom.

inb4 az nem ugyanaz
Nekem az számít mit mondanak, nem az ki mondja, teljesen mindegy, hogy hogy néz ki vagy milyen a mimikája annak aki beszél, innentől kezdve az sem számít, hogy élőben van vagy olvasom amit mond.

meh pedig azt hittem csak a fórum hozza ki ezt az emberekből, ahogy te viselkedsz
most már nem túl nehéz elképzelni az utolsó 2 oldal postjai alapján hogy rl is ilyen kimért vagy aki senkihez nem szól, de ha muszáj akkor is minden mozdulatával felsőbbrendűsködik és csak azt várja hogy hazamehessen négyesre (no offense, de ez így tény nem?)

nappalisok harmada ilyen, pedig félévente egy órát töltök velük... már arra habzik a szájuk hogy ők megtanultak olvasni, vagy az esetek másik felében azt hiszik hogy csak ők tudnak xd

sosem fogom megérteni, ahogy smat meg a többiek sem ahogy látom

ez még 14 évesen oké de 22..
Member
Gold: 145.00
Jul 10 2013 08:09am
Quote (Saenchai @ 10 Jul 2013 15:59)
amúgy a témához csak annyit fűznék hozzá, hogy hetek után lenéztem az ismerősökhöz a kocsmába, és vagy nyolcan ültek az asztal körül, ebből 6 ember a telefonját nyomkodta megállás nélkül, szóval kb. a friss levegőn csinálták ugyanazt, mint amit otthon csináltak volna

>barcika

amúgy én sajnálom rawent, ilyen életstílus mellett elbassza a fiatalkorát, rengeteg felejthetetlen élményből marad ki
én szerintem ha nekem abból állna az életem, hogy a szobámba rohadok a gép előtt egész nap, meg max a napi dolgaim végzem el, sztem felakasztanám magam

This post was edited by TouchCow on Jul 10 2013 08:11am
Member
Gold: 1,694.20
Jul 10 2013 08:11am
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 15:05)
Biztos szar a net angliában, de nem hozza be a képet, próbáld meg máshová feltölteni.

egyébként kurvára rettenetesen fos itt a net

Lili

barátnője meg nem ismerősöm facebookon, valami random lakótárs, de egyébként kurvára idegesítő
Member
Gold: 279.00
Jul 10 2013 08:11am
Quote (Anarkin @ 10 Jul 2013 16:06)
meh pedig azt hittem csak a fórum hozza ki ezt az emberekből, ahogy te viselkedsz
most már nem túl nehéz elképzelni az utolsó 2 oldal postjai alapján hogy rl is ilyen kimért vagy aki senkihez nem szól, de ha muszáj akkor is minden mozdulatával felsőbbrendűsködik és csak azt várja hogy hazamehessen négyesre (no offense, de ez így tény nem?)

nappalisok harmada ilyen, pedig félévente egy órát töltök velük... már arra habzik a szájuk hogy ők megtanultak olvasni, vagy az esetek másik felében azt hiszik hogy csak ők tudnak xd

en csak azt nem ertem, ha ennyire leszarja az embereket, akkor miert kell azt az apro mozzanatot is kozolni a kulvilaggal, h: "tfw kileptem a koliszoba ajtajan".. kisse ellentmondast velek felfedezni
Member
Gold: 0.00
Jul 10 2013 08:13am

Te miről beszélsz? Imádom a sok strawman-t, jól megszakérted milyen vagyok irl, nem is tudtam, hogy napi ismeretség van köztünk, tényleg az utóbbi postjaim csak az arrogancia jön, inkább olvasd el őket még egyszer, hol írtam, hogy én jobb vagyok mint bárki más? Még véletlenül se pont azt írtam, hogy mindenki olyan zenét hallgasson amilyet akar, lehetőleg anélkül, hogy teljesen logikátlan okok miatt utasítja el őket vagy úgy éljen ahogy akar, nekem teljesen mindegy addig amíg senkit nem korlátoz vele. Még azt is leírtam, hogy nem kell komolyan venni a plebezést.

Ja igen, ennek a postnak az eleje elég arrogáns lett de attól még az előbbiek nem.

Quote (ecneB @ 10 Jul 2013 16:11)
en csak azt nem ertem, ha ennyire leszarja az embereket, akkor miert kell azt az apro mozzanatot is kozolni a kulvilaggal, h: "tfw kileptem a koliszoba ajtajan".. kisse ellentmondast velek felfedezni

Szeretném látni ezt a postom, mert mindig csak tőled látom ironikus formában és kétlem, hogy én ezt komolyan postoltam volna bármikor is.

This post was edited by Rawen on Jul 10 2013 08:18am
Member
Jul 10 2013 08:14am

Számodra ez egy természetes belső késztetés. Miért olyan nehéz elfogadni, hogy másoknak nem?

Ez nem jelenti, hogy személyesen egy rakás szerencsétlenség valaki, és csak azt várja, hogy hazamenjen az internetre. Ez egy rossz előítélet. Az is normális ember, csak mások az igényei.

Aki személyesen még egy rakás szerencsétlenség, annak más az oka. Nem az, hogy egyedül érzi jól magát és úgy tud csak kikapcsolódni.
Member
Jul 10 2013 08:15am
Quote (Ghostmasterq @ 10 Jul 2013 16:11)
egyébként kurvára rettenetesen fos itt a net

Lili
http://1.ii.gl/cIEqk1.png

barátnője meg nem ismerősöm facebookon, valami random lakótárs, de egyébként kurvára idegesítő

arc alapján prostinak eladható, szőke is, szerintem keress valami arabot, aki megveszi.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 08:17am
Member
Gold: 0.00
Jul 10 2013 08:22am
Quote (TouchCow @ 10 Jul 2013 16:09)
>barcika

amúgy én sajnálom rawent, ilyen életstílus mellett elbassza a fiatalkorát, rengeteg felejthetetlen élményből marad ki
én szerintem ha nekem abból állna az életem, hogy a szobámba rohadok a gép előtt egész nap, meg max a napi dolgaim végzem el, sztem felakasztanám magam

Ezt már egyszer eljátszottam smattal, olvasd el azokat a postokat, szerintem meg az az elvesztegetés, ha partykra meg hasonlókra megy el az időd, illetve ez sem az(legfeljebb az én szempontomból), mert csak az számít, hogy te elégedett vagy-e, arra használod az életed amire akarod, csak meg akarom mutatni, hogy meg lehet ezt fordítani.

közhelyek/10

This post was edited by Rawen on Jul 10 2013 08:23am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 10 2013 08:23am
azért leélni a fiatal korod gép előtt partyk, csajozás nélkül : (
Go Back To Magyar Topic List
Prev18208218228238245001Next
Closed New Topic New Poll