Quote (Anarkin @ 10 Jul 2013 16:06)
meh pedig azt hittem csak a fórum hozza ki ezt az emberekből, ahogy te viselkedsz
most már nem túl nehéz elképzelni az utolsó 2 oldal postjai alapján hogy rl is ilyen kimért vagy aki senkihez nem szól, de ha muszáj akkor is minden mozdulatával felsőbbrendűsködik és csak azt várja hogy hazamehessen négyesre (no offense, de ez így tény nem?)
nappalisok harmada ilyen, pedig félévente egy órát töltök velük... már arra habzik a szájuk hogy ők megtanultak olvasni, vagy az esetek másik felében azt hiszik hogy csak ők tudnak xd
sosem fogom megérteni, ahogy smat meg a többiek sem ahogy látom
ez még 14 évesen oké de 22..
Te miről beszélsz? Imádom a sok strawman-t, jól megszakérted milyen vagyok irl, nem is tudtam, hogy napi ismeretség van köztünk, tényleg az utóbbi postjaim csak az arrogancia jön, inkább olvasd el őket még egyszer, hol írtam, hogy én jobb vagyok mint bárki más? Még véletlenül se pont azt írtam, hogy mindenki olyan zenét hallgasson amilyet akar, lehetőleg anélkül, hogy teljesen logikátlan okok miatt utasítja el őket vagy úgy éljen ahogy akar, nekem teljesen mindegy addig amíg senkit nem korlátoz vele. Még azt is leírtam, hogy nem kell komolyan venni a plebezést.
Ja igen, ennek a postnak az eleje elég arrogáns lett de attól még az előbbiek nem.
Quote (ecneB @ 10 Jul 2013 16:11)
en csak azt nem ertem, ha ennyire leszarja az embereket, akkor miert kell azt az apro mozzanatot is kozolni a kulvilaggal, h: "tfw kileptem a koliszoba ajtajan".. kisse ellentmondast velek felfedezni
Szeretném látni ezt a postom, mert mindig csak tőled látom ironikus formában és kétlem, hogy én ezt komolyan postoltam volna bármikor is.
This post was edited by Rawen on Jul 10 2013 08:18am