d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev18198208218228235001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Jul 10 2013 07:44am
Quote (Rawen @ 10 Jul 2013 13:39)
Látom tényleg nem érted, hogy semmi értelme erről vitatkozni, magyarázd meg neked mi az élvezet a csokitortában mert azt én nem szeretem. Addig amíg nem ártok senkinek azt csinálok amit akarok, eljárok egyetemre, munkám is lesz, innentől kezdve ha én a szobámban akarom tölteni az életem akkor megtehetem, még csak élősködni se fogok senkin mint Senee.

De ezzel te nem különc leszel, bocsánat hipster, hanem egy ugyan olyan buta robot mint a többi 10 millió másik akik ugyan ezt csinálják mint te. Felkelnek, elmennek robotolni, hazamennek, meghallgatják a top tier hip hopot majd elmennek aludni és kezdődik minden elölről.
Én ebben max annyi élvezetet látok hogy a munkám közben megismerhetek olyan embereket akik lehet hogy tudnak olyan dolgokról beszélni velem amiről mások nem, meg esetleg tanulhatok tőlük valamit.
Senee meg egy gyökér, de ezt tudjuk. Amúgy meg ne emlegessük, ma még nem járt itt hál' istennek.
Member
Gold: 43.51
Jul 10 2013 07:46am
mik ezek a " zenék " lol
Member
Jul 10 2013 07:48am
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 13:41)
De ezek mindig megfordíthatóak.
Akkor csak annyit magyarázz el nekem, mi az élvezet abban, hogy 22 ember kerget egy labdát és a németek nyernek?

Nem értem miért kell belekötni abba, ha valaki másként éli az életét. Még akkor sem, ha mondjuk drasztikusan eltér a tiedtől. Valószínűleg ő meg kiugrana az ablakon, ha a te életedet kellene élnie.

Ez a dolog oda-vissza működik. Nem tudom miért zavar, hogy ő nem úgy él, ahogyan te teszed. Miért kéne egyáltalán úgy élnie? Nem értem.

Mi lenne a jó abban?

Engem csak az zavar hogy rawen nem nyitott az új dolgokra, neki minden jó úgy ahogy van, és úgy látszik nem is akar rajta változtatni.
Nem az én életstílusomat akarom ráerőltetni, mert tényleg nem tetszene neki ha előtte még nem foglalkozott annyit sporttal mint én.
Member
Gold: 0.00
Jul 10 2013 07:49am
Quote (Smat @ 10 Jul 2013 15:44)
De ezzel te nem különc leszel, bocsánat hipster, hanem egy ugyan olyan buta robot mint a többi 10 millió másik akik ugyan ezt csinálják mint te. Felkelnek, elmennek robotolni, hazamennek, meghallgatják a top tier hip hopot majd elmennek aludni és kezdődik minden elölről.
Én ebben max annyi élvezetet látok hogy a munkám közben megismerhetek olyan embereket akik lehet hogy tudnak olyan dolgokról beszélni velem amiről mások nem, meg esetleg tanulhatok tőlük valamit.
Senee meg egy gyökér, de ezt tudjuk. Amúgy meg ne emlegessük, ma még nem járt itt hál' istennek.

De megint belelátsz mindent a dologba, ki mondta, hogy én különc vagy hipster akarok lenni? Nekem aztán teljesen mindegy, hogy mások mit fognak erről gondolni(ha érdekelne akkor nem ezt csinálnám) vagy hasonlítani fogok-e rájuk. Azért csinálom ezt, mert sokkal inkább élvezem ha elolvasok egy könyvet mint azt, hogy bebaszok egy partyn, vagy jobban szeretek streamet nézni és egy komplex játékon agyalni mint elmenni megnézni egy szobrot. Most lehet jönni, hogy hát de ezeket lehet egymás mellett is, csak, hogy egy közhellyel jöjjek egy életem van, és ezt az időt inkább arra fogom felhasználni amit szeretek csinálni.

Quote (Smat @ 10 Jul 2013 15:48)
Engem csak az zavar hogy rawen nem nyitott az új dolgokra, neki minden jó úgy ahogy van, és úgy látszik nem is akar rajta változtatni.
Nem az én életstílusomat akarom ráerőltetni, mert tényleg nem tetszene neki ha előtte még nem foglalkozott annyit sporttal mint én.

Miért te nyitott lennél az én életstílusomra?

Egyébként meg, ha úgy érzem, hogy el akarok menni valahova akkor el fogok, de nem fogok magamra erőszakolni semmit.

This post was edited by Rawen on Jul 10 2013 07:52am
Member
Jul 10 2013 07:52am
Quote (Rawen @ 10 Jul 2013 13:49)
De megint belelátsz mindent a dologba, ki mondta, hogy én különc vagy hipster akarok lenni? Nekem aztán teljesen mindegy, hogy mások mit fognak erről gondolni(ha érdekelne akkor nem ezt csinálnám) vagy hasonlítani fogok-e rájuk. Azért csinálom ezt, mert sokkal inkább élvezem ha elolvasok egy könyvet mint azt, hogy bebaszok egy partyn, vagy jobban szeretek streamet nézni és egy komplex játékon agyalni mint elmenni megnézni egy szobrot. Most lehet jönni, hogy hát de ezeket lehet egymás mellett is, csak, hogy egy közhellyel jöjjek egy életem van, és ezt az időt inkább arra fogom felhasználni amit szeretek csinálni.

Miért te nyitott lennél az én életstílusomra?

Nem, mert én úgy szeretek élni hogy emberek vannak körülöttem akikkel tudok beszélgetni irl, meg eljárhatok velük szórakozni.
Member
Gold: 0.00
Jul 10 2013 07:53am
Quote (Smat @ 10 Jul 2013 15:52)
Nem, mert én úgy szeretek élni hogy emberek vannak körülöttem akikkel tudok beszélgetni irl, meg eljárhatok velük szórakozni.

Én meg nem, akkor ez /thread.
Member
Gold: 1.00
Jul 10 2013 07:54am
Quote (Smat @ 10 Jul 2013 15:48)

Sokkal több az introvertált ember, mint gondolnád és nem kevés köztük a híres ember, aki nagy dolgokat vitt véghez.

Mind a két típusnak megvannak az előnyei és a hátrányai.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 10 2013 07:54am
Member
Gold: 355.92
Jul 10 2013 07:59am
amúgy a témához csak annyit fűznék hozzá, hogy hetek után lenéztem az ismerősökhöz a kocsmába, és vagy nyolcan ültek az asztal körül, ebből 6 ember a telefonját nyomkodta megállás nélkül, szóval kb. a friss levegőn csinálták ugyanazt, mint amit otthon csináltak volna
Member
Gold: 1.00
Jul 10 2013 08:02am
Quote (Saenchai @ 10 Jul 2013 15:59)
amúgy a témához csak annyit fűznék hozzá, hogy hetek után lenéztem az ismerősökhöz a kocsmába, és vagy nyolcan ültek az asztal körül, ebből 6 ember a telefonját nyomkodta megállás nélkül, szóval kb. a friss levegőn csinálták ugyanazt, mint amit otthon csináltak volna

Te ezt nem értheted.
Member
Gold: 1,694.20
Jul 10 2013 08:02am
>Lakótársam Lili
>takarító állása közel egy hónapja lenne már
>nem bírja, majd ő keres magától munkát
>angolja még annyi se,mint nekem
>tegnap bemennek egy kávézóba, felveszik őt is, meg az idegesítő barátnőjét is
>30 óra/hét 200 font
>hazajön, elújságolja
>igen, persze, ez tökre hihető
>nem, ezt higgyem el, ez tökre így van, mindketten megvannak róla győződve

>ma megy a barátnője, kiderül, hogy nem 30, hanem 50+ egy héten, ami körülbelül 3,5 fontos órabérnek jön ki
>belül nagyon, nagyon röhögök
Go Back To Magyar Topic List
Prev18198208218228235001Next
Closed New Topic New Poll