Quote (Smat @ 10 Jul 2013 15:44)
De ezzel te nem különc leszel, bocsánat hipster, hanem egy ugyan olyan buta robot mint a többi 10 millió másik akik ugyan ezt csinálják mint te. Felkelnek, elmennek robotolni, hazamennek, meghallgatják a top tier hip hopot majd elmennek aludni és kezdődik minden elölről.
Én ebben max annyi élvezetet látok hogy a munkám közben megismerhetek olyan embereket akik lehet hogy tudnak olyan dolgokról beszélni velem amiről mások nem, meg esetleg tanulhatok tőlük valamit.
Senee meg egy gyökér, de ezt tudjuk. Amúgy meg ne emlegessük, ma még nem járt itt hál' istennek.
De megint belelátsz mindent a dologba, ki mondta, hogy én különc vagy hipster akarok lenni? Nekem aztán teljesen mindegy, hogy mások mit fognak erről gondolni(ha érdekelne akkor nem ezt csinálnám) vagy hasonlítani fogok-e rájuk. Azért csinálom ezt, mert sokkal inkább élvezem ha elolvasok egy könyvet mint azt, hogy bebaszok egy partyn, vagy jobban szeretek streamet nézni és egy komplex játékon agyalni mint elmenni megnézni egy szobrot. Most lehet jönni, hogy hát de ezeket lehet egymás mellett is, csak, hogy egy közhellyel jöjjek egy életem van, és ezt az időt inkább arra fogom felhasználni amit szeretek csinálni.
Quote (Smat @ 10 Jul 2013 15:48)
Engem csak az zavar hogy rawen nem nyitott az új dolgokra, neki minden jó úgy ahogy van, és úgy látszik nem is akar rajta változtatni.
Nem az én életstílusomat akarom ráerőltetni, mert tényleg nem tetszene neki ha előtte még nem foglalkozott annyit sporttal mint én.
Miért te nyitott lennél az én életstílusomra?
Egyébként meg, ha úgy érzem, hogy el akarok menni valahova akkor el fogok, de nem fogok magamra erőszakolni semmit.
This post was edited by Rawen on Jul 10 2013 07:52am