Quote (Senee @ Sep 11 2016 08:33pm)
egyik nap jövök haza azt egyik sarkon egy figura megkerdezte adhat e egy hirdetolapot mondom sure why not odaadja elveszem megyek tovább azt ilyet szol 'nem eldobni, továbbadni'
biztos sikere lehetett ha ilyeneket tol mellé xdxd
pm-es papirka volt h ne menj szavazni bojkottald a fideszmaffia terelőkampányát a fontosabb dolgokról
2006ban voltam szavazni elöször és utoljára
lul
utalom az osszes szorolapost/hitteritot/politikai standot(kiveve ha szep lanyok csinaljak), ez amegjegyzes eleg jol korbeirja oket
tudja hogy el fogod dobni es teljesen felesleges az elete, a szerepe, de azert odaadja es meg megprobalja elintezni hogy egy kicsit szarul erezd magad amikor eldobod azt a szart amit egyebkent a te penzedbol vettek meg. en amugy eleg olerans vagyok a politikai tulkapasokkal szemben, de a szerencsetlen migransok miatti propaganda kezdi ezt meghaladni.
tegnap a bolt elotti nyuggeres fideszes standrol a bacsi megprobalt leszolitani. ra se neztem, mentem tovabb - ez meg a vallamra tette a kezet es kishijjan lecseszett, mert hozzamszolt. megprobaltam nagyon csunyan nezni ra es csak azert sem szolaltam meg ahogy otthagytam - o meg a tobbi nyuggerrel erkolcsi felsobbrendoseguk teljes tudataban jol megbeszeltek mekkora suttyo vagyok