Quote (ecneB @ 9 Feb 2012 14:12)
tegnap stunolom morphot sanddel, linken blokkolja.. WTF?
miraval lovom 5 seces blind arrowot, trolololol.. mondom epic, qop-t kiszedem team fight elejen win.. linken blokkolta.. szerintem ezt honban csinaltak meg maskepp, es csak nekunk furcsa.. Rawen, hogy is mukodik pontosan ez a linken?
Kurva hosszú leírás van linkenhez,hogy mit blockol és mit nem

6.73 előtt tényleg fogta a mirana arrow pl de az új patchben átírták és már nem fogja.
http://www.playdota.com/guides/the-complete-linkens-sphere#hsEz elég régi de kb ugyanígy működik még minden.Az a baj,hogy icefrog nem adott ki részletes leírást a linken reworkről csak annyit,hogy már urn meg medallion nem szedi le de pl azt tudom,hogy mirana arrowt már nem kéne fognia,és ennek a dota 2ben is így kéne lennie mivel oda is berakták a változásokat.
burrowstrike meg targeted ha célpontra nyomod : Blocks normally and completely if cast on Linken's holder. No interaction otherwise.
Az a gáz,hogy mivel nem dota 2zök dev forumot sem nézek és nem vagyok biztos benne,hogyan változott az egész mechanics a war3 enginehez képest,elvileg ugyanúgy kéne működnie a dolgoknak de mivel beta nem mindig van ez így.
This post was edited by Rawen on Feb 9 2012 08:10am