Quote (Aston @ 21 Jan 2010 00:59)
jó a tápellátásod : DDD
viszont nem értem még a sarkakon van a kapcsoló. nem borul fel, amikor odalépsz neki?
vagy csak én vagyok aggresszív, hogy izombóll lépek oda?
a nyáktól csak a szélére fér de amúgy nem gáz. (direkt semmit nem forrasztok nyákba ami mechanikai hatásoknak van kitéve (lábkapcsoló, jackek, stb.) mert minden ilyenen elengedhet egyszer a forrasztó ón)
viszont odalépni csak a boss szerű kapcsolóval rendelkező cuccoknak lehet, mert ott nincs igazi mechanikus kapcsolás, hanem egy rugó megnyom egy gombot a nyákon és elektronikus. szal lehet neki nyomatni.
viszont ha ilyen kapcsolóval készült cuccokat látsz, azok mechanikusak, jobb nem nagyon odatenni nekik mert beszarhat a kapcsoló. viszont csak ilyennel lehet true-bypass kapcsolást csinálni, azaz ha ki van kapcsolva akkor tényleg nem befolyásolja a jelt semmi, míg a bossokon (digitech, behringer, meg páron még ilyen van) jobb, rosszabb buffereken így is átmegy a jel. így a szarabbak kikapcsolt állapotban is vágják a magasat meg zajt adnak a jelhez. (főleg behringer, de ők lutri, van pár tényleg jó cuccuk baromi olcsón)
This post was edited by Imdeth on Jan 21 2010 01:39am