d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev18158168178188191468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,751.03
Jul 24 2016 05:41pm
Quote (Senee @ Jul 25 2016 01:28am)
ez mondjuk kicsit túl van lihegve
részben hozzánk tartozik ez a rész és nem csak a katonasághoz hanem ilyen-olyan állásexpokra is el kell menniük

+ha valami bajuk van akkor viszik róla a papírt, ELMENNEK, meghallgatják és mikor az orvosi vizsgálatra kerül a sor bemutatják a papírjukat és kész
és akkor nem esnek ki sehonnan, ugyanúgy csinálhatják tovább azt amit eddig

te amúgy elolvastad a cikket? :S
we north korea soon
Member
Gold: 343.00
Jul 24 2016 05:56pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Jul 24 2016 11:41pm)
we north korea soon

de a katonaságnál ha beakartál állni eddig se volt nagy elvárás
ha átmentél a fizikai meg pszichikai teszten akkor felvettek

legalábbis annál amit annak idején én néztem ez a tartalékos izémicsoda

ha azt nézzük eddig se agytrösztöket vettek fel

de ja, mondasz vmit :s
beirányítják a munkanélküli tömegeket
..akik majd minket lőnek ha nem tetszik vmi
:xd
Member
Gold: 2,751.03
Jul 24 2016 06:27pm
Quote (Senee @ Jul 25 2016 01:56am)
de a katonaságnál ha beakartál állni eddig se volt nagy elvárás
ha átmentél a fizikai meg pszichikai teszten akkor felvettek

legalábbis annál amit annak idején én néztem ez a tartalékos izémicsoda

ha azt nézzük eddig se agytrösztöket vettek fel

de ja, mondasz vmit :s
beirányítják a munkanélküli tömegeket
..akik majd minket lőnek ha nem tetszik vmi
:xd

menj katonának senee
Member
Jul 24 2016 07:08pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Jul 25 2016 12:27am)
menj katonának senee

kösz
Member
Gold: 0.00
Jul 29 2016 03:12am
egy heten 1x-2x meg szoktam nezni a kuruc infot, hogy muvelodjek a kommentekbol, most a szokasosnal is jobbakat talaltam egy merkeles cikk alatt:

"Történelmi kihívás???? Amire ez a nemzetgyilkos, németgyűlölő, undorító némber behívással válaszolt népe megvédése helyett???
Nézzétek a gonosz arcát, ez is a sátán küldötte, mint a pápa. Mind a vesztünket akarják."

"Kell egy világégés. Sokszor tanultam vallás kapcsán, hogy az anti Krisztus bármilyen fizikai formát felvehet. Ez tutira az anti Krisztus.
A képernyőn át érezni lehet a gunyoros mosolya maga a sátán arca."

"Azt mindenesetre szakértők már megfigyeléseik alapján megállapították, Mirigy Merkel az a fajta megszállott, aki nem vétlen a megszállottságában,
hanem egy olyan személy, aki saját maga, saját akaratából praktikákkal idézte elő megszállottságát. A szakértőktől nem befolyásolva a világ sok
kommentelője, mindenféle náció tagjai, egymástól függetlenül, egyszerű emberként tízezerszámra írják le a megfigyelésüket és ösztönös meg-
érzésüket a kommentekben, hogy van valami "nem természetes" Mirigy külsejében, beszédében, gesztusaiban. Mirigy nem maga az Antikrisztus,
csak a szokásos kéjenc komcsi aldémon. A Sátán köztudottan szereti a jó társaságot, Miriggyel nem áll szóba. Ez a görény afrikai démonokkal lett
feltöltve valami törzsi varázsló gusztustalan praktikái által - az eredmény gyenge muzsika, a démonikus balosok között nagyágyú, de pusztulni fog Miriggyel együtt."
Member
Gold: 5,302.77
Jul 29 2016 03:34am
Quote (Fej @ Jul 29 2016 10:12am)
egy heten 1x-2x meg szoktam nezni a kuruc infot, hogy muvelodjek a kommentekbol, most a szokasosnal is jobbakat talaltam egy merkeles cikk alatt:

"Történelmi kihívás???? Amire ez a nemzetgyilkos, németgyűlölő, undorító némber behívással válaszolt népe megvédése helyett???
Nézzétek a gonosz arcát, ez is a sátán küldötte, mint a pápa. Mind a vesztünket akarják."

"Kell egy világégés. Sokszor tanultam vallás kapcsán, hogy az anti Krisztus bármilyen fizikai formát felvehet. Ez tutira az anti Krisztus.

"Azt mindenesetre szakértők már megfigyeléseik alapján megállapították, Mirigy Merkel az a fajta megszállott, aki nem vétlen a megszállottságában,
hanem egy olyan személy, aki saját maga, saját akaratából praktikákkal idézte elő megszállottságát. A szakértőktől nem befolyásolva a világ sok
kommentelője, mindenféle náció tagjai, egymástól függetlenül, egyszerű emberként tízezerszámra írják le a megfigyelésüket és ösztönös meg-
érzésüket a kommentekben, hogy van valami "nem természetes" Mirigy külsejében, beszédében, gesztusaiban. Mirigy nem maga az Antikrisztus,
csak a szokásos kéjenc komcsi aldémon. A Sátán köztudottan szereti a jó társaságot, Miriggyel nem áll szóba. Ez a görény afrikai démonokkal lett
feltöltve valami törzsi varázsló gusztustalan praktikái által - az eredmény gyenge muzsika, a démonikus balosok között nagyágyú, de pusztulni fog Miriggyel együtt."

Priceless mindhárom.
Member
Gold: 280.00
Jul 29 2016 03:38am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Jul 25 2016 12:41am)
we north korea soon

Szerintem senee valami hivatalban dolgozik és van rálátása ,nem?
Member
Gold: 2,496.00
Jul 29 2016 03:42am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Jul 25 2016 12:41am)
we north korea soon

nem sikerult a cikket ertelmeznem

miert kozalkalmazottaknak hirdetik meg, a leiras alapjan ennek a munkanelkilieknek kene szolnia
Member
Gold: 0.00
Jul 29 2016 03:49am
Quote (TresholdOfUniverse @ 29 Jul 2016 10:42)
nem sikerult a cikket ertelmeznem

miert kozalkalmazottaknak hirdetik meg, a leiras alapjan ennek a munkanelkilieknek kene szolnia

kozalkalmazott, munkanelkuli, szinte ugyanaz
Member
Jul 29 2016 03:59am
Quote (Fej @ Jul 29 2016 09:12am)

kéjenc komcsi aldémon :XD

Quote (anyd @ Jul 29 2016 09:38am)
Szerintem senee valami hivatalban dolgozik és van rálátása ,nem?

ja beszélgettünk itt erről azóta és kötelező nekik mindenféle állásajánlatra reagálni, megjelenni különben kikerülnek az álláskeresési nyilvántartásból és nem kapnak segélyt
szal behívják őket önkormányzathoz, állami cégekhez, akárhova, ez eddig is így ment

csak most bejött ez is lehetőségnek, de inkább arról van szó, hogy még több embert tudjanak bevonni (akik aztán majd mosogatnak meg krumplitpucolnak:xd) és ellehessen mondani, hogy folyamatosan csökken a munkanélküliség etc

mondjuk ettől függetlenül (majd nagyon-nagyon később egy katonasági átnevelés után) abban is lehet valami, hogy ezek az aluliskolázott, elkeseredett, esetlegesen társadalomból kivetett emberek egy népfelkelés kapcsán hogyan reagálnának ha azt mondják nekik h lőjenek a tömegbe :xd
Go Back To Magyar Topic List
Prev18158168178188191468Next
Add Reply New Topic New Poll