Quote (Fej @ Jul 29 2016 09:12am)
egy heten 1x-2x meg szoktam nezni a kuruc infot, hogy muvelodjek a kommentekbol, most a szokasosnal is jobbakat talaltam egy merkeles cikk alatt:
"Történelmi kihívás???? Amire ez a nemzetgyilkos, németgyűlölő, undorító némber behívással válaszolt népe megvédése helyett???
Nézzétek a gonosz arcát, ez is a sátán küldötte, mint a pápa. Mind a vesztünket akarják."
"Kell egy világégés. Sokszor tanultam vallás kapcsán, hogy az anti Krisztus bármilyen fizikai formát felvehet. Ez tutira az anti Krisztus.
A képernyőn át érezni lehet a gunyoros mosolya maga a sátán arca."
"Azt mindenesetre szakértők már megfigyeléseik alapján megállapították, Mirigy Merkel az a fajta megszállott, aki nem vétlen a megszállottságában,
hanem egy olyan személy, aki saját maga, saját akaratából praktikákkal idézte elő megszállottságát. A szakértőktől nem befolyásolva a világ sok
kommentelője, mindenféle náció tagjai, egymástól függetlenül, egyszerű emberként tízezerszámra írják le a megfigyelésüket és ösztönös meg-
érzésüket a kommentekben, hogy van valami "nem természetes" Mirigy külsejében, beszédében, gesztusaiban. Mirigy nem maga az Antikrisztus,
csak a szokásos kéjenc komcsi aldémon. A Sátán köztudottan szereti a jó társaságot, Miriggyel nem áll szóba. Ez a görény afrikai démonokkal lett
feltöltve valami törzsi varázsló gusztustalan praktikái által - az eredmény gyenge muzsika, a démonikus balosok között nagyágyú, de pusztulni fog Miriggyel együtt."
kéjenc komcsi aldémon :XD
Quote (anyd @ Jul 29 2016 09:38am)
Szerintem senee valami hivatalban dolgozik és van rálátása ,nem?
ja beszélgettünk itt erről azóta és kötelező nekik mindenféle állásajánlatra reagálni, megjelenni különben kikerülnek az álláskeresési nyilvántartásból és nem kapnak segélyt
szal behívják őket önkormányzathoz, állami cégekhez, akárhova, ez eddig is így ment
csak most bejött ez is lehetőségnek, de inkább arról van szó, hogy még több embert tudjanak bevonni (akik aztán majd mosogatnak meg krumplitpucolnak:xd) és ellehessen mondani, hogy folyamatosan csökken a munkanélküliség etc
mondjuk ettől függetlenül (majd nagyon-nagyon később egy katonasági átnevelés után) abban is lehet valami, hogy ezek az aluliskolázott, elkeseredett, esetlegesen társadalomból kivetett emberek egy népfelkelés kapcsán hogyan reagálnának ha azt mondják nekik h lőjenek a tömegbe :xd