Quote (mikroman @ Jan 9 2012 04:12pm)
Tevetata bejegyzésére (picit hosszú, így csak utalok rá és nem idézem):
- Lehet a pro-k is nagyon nyerni akarnak és néha a cheese jó alternatíva erre, de a versenyek valamennyire a felhajtásról, a szép csatákról és ügyes megoldásokról is szólnak. vagy legalábbis a szervezők oldaláról ez is cél. Ha befizetsz egy rendezvényre, vagy fizetsz holmi gold tagságot, aztán kapsz érte egy rakat 5-8 perces cheese-t akkor a legközelebbi lehetőséget ki fogják sokan hagyni. A sajtmester játékost meg max nem hívják meg legközelebb, nehezebben szerez szponzort vagy beüt párszor a cheese "vagy nem jön be" része és megy a levesbe... Egy-egy sajt azért belefér, de senki se azokra a meccsekre fog emlékezni, úgy mint mekkora ász volt abban nyertes..
Banyek ez is hosszú lett pedig igyekeztem tömöríteni

nem tudom, en szeretem ha cheeselnek, szerintem izgalmas ^^
altalaban packonkent mindig letoltom az mlg repeket, es eloszor mindig az ilyen 5-8 perces gameket nezem meg, mar csak azert is, mert megtudom h nezni hogy kell megfogni egy 2 raxot, vagy egy cloak bansheet,
ugyanis ok azert is pro/gm playerek, mert az ilyeneket illik nekik megfogni, mondjuk az teny, hogy altalaban a kivedesehez kicsit tobb erot kell befektetni, mint a tamadashoz