Quote (Fej @ 17 Sep 2012 13:09)
durva h ennyire jellemző fiatalok kozott is, nem gondoltam volna, nekem faterom, tesom, faternak az összes fiú tesoja (4), papam
törvényszerű lett volna h nalam is jelentkezik, de eddig megúsztam, 28 eves koromig nem volt, akkor talán mar nem is lesz
Quote (Baleee @ 17 Sep 2012 13:10)
Apumnal is van ilyen gond, masnal a csaladba nem tudom, hogy lenne, de en pedig emelgetek nehezet, meg csomo olyan dolgot csinalok, amitol elojohetne, eddig meg nem jott.
*lekopog*
tesom rohogott regen rajtam, hogy aranyerem van... vaterral raneztunk es mondtuk, hogy majd meglatjuk ki nevet a vegen.. aztan egyszer melo kozben jott oda tesom, gaz van.. valszeg aranyere van.. sajnos kibaszott nagyot nevettem :Đ azota o is tiszteletben tartja a dolgot..
Quote (Karan2_Returned @ 17 Sep 2012 13:06)
Nekem is van. ;_;
^^ gyulunk geci
Quote (rapiddani @ 17 Sep 2012 13:06)
ez amugy ilyen külsö aranyér vagy mi a faszom, ez elfog tünni napokon belül vagy amig gépzsirral jól nem kenem be a seggem addig élvezni fogom az előnyeit?
hat a kulso, a kivul van.. ha belul erzed, akkor belso.. de lehet mindketto is.. ha van bidetek, az meni gut.. mossal segget mindig ekson utan, ha meg tenyleg szarul erzed magad keress meg fb-n/pm-ben es adok par tanacsot
Quote (Baleee @ 17 Sep 2012 13:10)
Apumnal is van ilyen gond, masnal a csaladba nem tudom, hogy lenne, de en pedig emelgetek nehezet, meg csomo olyan dolgot csinalok, amitol elojohetne, eddig meg nem jott.
*lekopog*
kotoszoveti gyengeseg, oroklott hajlam, stressz
kajalas rengeteget szamit, en azota nagyon odafigyelek
alkohol kihozza nalam, csipos is, hidegre leulok masnap mar hello van
az a vicc, hogy legtobbszor a mozgasszegeny eletmod hozza ki, ami nalam a vicc kategoria, mert geci sokat mozgok es 15 evesen mar mutottek