d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev18081828384660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Nov 22 2011 04:15pm
Quote (Aston @ Nov 22 2011 11:14pm)
parancsolsz?

Az általad körülményesnek titulált filekezelő rendszernek az előnye: _mindenhol_ van
itunes nincs.
Vagy igen?
Member
Gold: 10.66
Nov 22 2011 04:21pm
Quote (Vismajor @ 22 Nov 2011 23:15)
Az általad körülményesnek titulált filekezelő rendszernek az előnye: _mindenhol_ van
itunes nincs.
Vagy igen?

hát itunes van windowsra, ha erre céloznál. egy-az-egyben u. az, mint osxen.
linuxra nincs, de 2 perc elindítani wineal vagy fel kell rakni egy free ipod sync plugint 2 perc alatt
Member
Gold: 0.00
Nov 22 2011 04:35pm
Quote (Vismajor @ 22 Nov 2011 23:10)
Ez nem volt válasz a kérdésemre :D
Tudom, hogy higfos, ezért kérdem h lehetne e rá rakni vmi használhatóbbat? Wp7, droid?

Ez azért még nem pc hogy kedvedre cserélgesd az oprendszereket, az egy dolog h android a haxolósok aranybányája. Egyedül a HTC HD2 az a telefon amire lehetséges telepíteni WP7et, meg androidot, de azt is azért mert a Desire HD és a HD7 hardvere 1-1ben megegyezik a HD2ével.
Member
Gold: 1.21
Nov 22 2011 04:54pm
Quote (Vismajor @ 22 Nov 2011 22:40)
Nem az enyém a teló, sose vennék N8at :D
EGyébként régebbi témához hozzászólva, ha nincs észérved az iphone ELLEN, akkor még nem használtál egyet sem :D

használtam. fél éven keresztül volt a közvetlen környezetemben (értsd: bármikor bármennyit baszogathattam) egy iPhone 3g, egy macbook és egy macbook pro

gyors mindegyik
pofon egyszerű kezelni
nincs ellene ész érvem, mert ezek a dolgok kellenek, hogy kellemesen használhass valamit

transzcendens dolgok ezek... olyan volt nekem az egésznek a hangulata... khmm... buzi metafora jön, de ennél érzékletesebb nem tudok lenni:
elismert festő vagy, világhírű, csodálatosan alkotsz. de egy általános iskolában tanítasz elsősöknek rajzot, és táblára rajzolsz, krétával házikót és mosolygós napocskát.
Member
Gold: 6,440.13
Nov 24 2011 03:13am
Quote (ecneB @ Nov 22 2011 09:43pm)
gondolom csak neked lenne ingyé'. rendes áráért biztosan nem azt vennék, már csak abból a dologból kiindulva, hogy divattermék.

ő mondta, hogy "semmi pénzért nem kéne" ...akkor nyilván ingyen sem kéne neki
Quote (ecneB @ Nov 22 2011 09:48pm)
Én beninek azt tanácsolnám, hogy próbáljon meg havertól kölcsön kérni egy 'nagy' telefont. Már az iphone is nagy, lévén, hogy okostelefonokról beszélünk. 1-2 nap használat után simán meg lehet szokni egy nagyobb telefont, imo.

elhiszem amúgy, hogy fasza nagy telefon és meg is lehet szokni (sőt galaxy note vagy s2 után biztos, "mi ez a kis törpe szar" felkiáltással vennék kézbe mondjuk egy iphonet) de valamiért azt gondolom, hogy kényelmetlen lenne sok szituációban egy nagy telefont pakolgatni
Quote (Vismajor @ Nov 22 2011 09:46pm)
Bele ne menjünk az iszar vs világ témába, mert teljesen felesleges
Akinek ENNYI péne van fölösbe, vegyen szifont, kurvajó telefon, tényleg. csak az ár feléért legalább olyan jót, sőt, jobbat lehet kapni.
Mondjuk pont beni gyakorlatias érvelését megértem. SGS2 mindenhol rommá veri a szifon 4s-t,  fele annyiba kerül. De mégis iphonet vesz, mert az SGS2 neki túl nagy. Szóval nem kell hülyének nézni aki iphonet vesz, pro és kontra azt sem, aki nem.
De ha itt felhozzuk ugyis csak a szardobálás lesz(mint ph-n és mindenhol)

Megnéztem a vodánál: samsung galaxy s2 előfizetéssel 114k. Iphone 4s 130k. Szerintem nem éppen fele ár.

Tudom, hogy kártyafüggetlenül sokkal olcsóbb az s2, de majdnem tök mindegy nekem, hiszen úgyis előfizetést kell kötnöm.

Amúgy elbizonytalanítotok, kapjátok be :lol:

+ nem hinném, hogy mindenhol "rommá veri a szifont" ... elhiszem, hogy sok mindenben jobb, de nyilván nem mindenben

( cikk, ha érdekel valakit: http://iphoneclub.hu/cikk/iphone-4s-vs-samsung-galaxy-s-ii )

This post was edited by beni on Nov 24 2011 03:34am
Member
Gold: 3,000.69
Nov 24 2011 03:53am
Na, lehet én is rászánom magam egy új telefon beszerzésére így év vége felé.

KELL
  • Jó fényképező és kamera
  • Internetz
  • Tiszta, átlátható, felhasználóbarát felület (értsd: noob vagyok)
  • Stabil rendszer, strapabíró mobil
  • Lehetőleg minél tovább bírja az aksi
  • Jó médialejátszó, 3.5mm-es jack csatlakozás

Leírnám, hogy legyen szép, de ez gondolom elég szubjektív, szóval mutassatok pár lehetséges opciót légyszi. Nem feltétlenül kell, hogy agyonmoddolható / vadiúj oprendszer legyen, annyira úgy se értek ezekhez. Pénzügyi keretet nem nagyon tudok szabni, ha valami nagyon elnyeri a tetszésemet, akkor valószínűleg azt fogom megvenni. Iphonet szinte biztos hogy nem szeretnék, ezt most leszögezem.

Ha még valami eszembe jutna majd írok, köszi szépen előre is a segítséget!
Member
Gold: 33,265.80
Nov 24 2011 03:54am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 24 Nov 2011 11:53)
KELL
  • Internetz

Leírnám, hogy legyen szép, de ez gondolom elég szubjektív, szóval mutassatok pár lehetséges opciót légyszi. Nem feltétlenül kell, hogy agyonmoddolható / vadiúj oprendszer legyen, annyira úgy se értek ezekhez. Pénzügyi keretet nem nagyon tudok szabni, ha valami nagyon elnyeri a tetszésemet, akkor valószínűleg azt fogom megvenni. Iphonet szinte biztos hogy nem szeretnék, ezt most leszögezem.

Penzes
Mit szolnal egy blackberryhez ?
Member
Gold: 3,000.69
Nov 24 2011 03:57am
Quote (josheide @ 24 Nov 2011 10:54)
Penzes
Mit szolnal egy blackberryhez ?

az ilyen bizniszmobil, nem? milyen típusai vannak? amúgy legtöbb bb-s ismerősöm elég wannabe, nem tudom mennyire illene hozzám, meg mostanában az érintő kijelzős cuccok a menők, azokon lehet jókat játszani (amúgy lehet ennek is szempontnak kellett volna lennie, szeretem elbaszni az időmet ilyen gamekkel néha)-
Member
Gold: 33,265.80
Nov 24 2011 03:59am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 24 Nov 2011 11:57)
az ilyen bizniszmobil, nem? milyen típusai vannak? amúgy legtöbb bb-s ismerősöm elég wannabe, nem tudom mennyire illene hozzám, meg mostanában az érintő kijelzős cuccok a menők, azokon lehet jókat játszani (amúgy lehet ennek is szempontnak kellett volna lennie, szeretem elbaszni az időmet ilyen gamekkel néha)-

Jatszani nem jo ez teny de sok ember rohangal mostanaban ezzel es nyomjak a bb messaging szarsagot. Asszem most a torch a meno.
Member
Gold: 1.00
Nov 24 2011 04:04am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 24 Nov 2011 10:53)
KELL
  • Internetz

windows phone 7-es telefon.
Go Back To Magyar Topic List
Prev18081828384660Next
Add Reply New Topic New Poll