Quote (ecneB @ Nov 22 2011 09:43pm)
gondolom csak neked lenne ingyé'. rendes áráért biztosan nem azt vennék, már csak abból a dologból kiindulva, hogy divattermék.
ő mondta, hogy "semmi pénzért nem kéne" ...akkor nyilván ingyen sem kéne neki
Quote (ecneB @ Nov 22 2011 09:48pm)
Én beninek azt tanácsolnám, hogy próbáljon meg havertól kölcsön kérni egy 'nagy' telefont. Már az iphone is nagy, lévén, hogy okostelefonokról beszélünk. 1-2 nap használat után simán meg lehet szokni egy nagyobb telefont, imo.
elhiszem amúgy, hogy fasza nagy telefon és meg is lehet szokni (sőt galaxy note vagy s2 után biztos, "mi ez a kis törpe szar" felkiáltással vennék kézbe mondjuk egy iphonet) de valamiért azt gondolom, hogy kényelmetlen lenne sok szituációban egy nagy telefont pakolgatni
Quote (Vismajor @ Nov 22 2011 09:46pm)
Bele ne menjünk az iszar vs világ témába, mert teljesen felesleges
Akinek ENNYI péne van fölösbe, vegyen szifont, kurvajó telefon, tényleg. csak az ár feléért legalább olyan jót, sőt, jobbat lehet kapni.
Mondjuk pont beni gyakorlatias érvelését megértem. SGS2 mindenhol rommá veri a szifon 4s-t, fele annyiba kerül. De mégis iphonet vesz, mert az SGS2 neki túl nagy. Szóval nem kell hülyének nézni aki iphonet vesz, pro és kontra azt sem, aki nem.
De ha itt felhozzuk ugyis csak a szardobálás lesz(mint ph-n és mindenhol)
Megnéztem a vodánál: samsung galaxy s2 előfizetéssel 114k. Iphone 4s 130k. Szerintem nem éppen fele ár.
Tudom, hogy kártyafüggetlenül sokkal olcsóbb az s2, de
majdnem tök mindegy nekem, hiszen úgyis előfizetést kell kötnöm.
Amúgy elbizonytalanítotok, kapjátok be

+ nem hinném, hogy mindenhol "rommá veri a szifont" ... elhiszem, hogy sok mindenben jobb, de nyilván nem mindenben
( cikk, ha érdekel valakit:
http://iphoneclub.hu/cikk/iphone-4s-vs-samsung-galaxy-s-ii )
This post was edited by beni on Nov 24 2011 03:34am