Quote (szabika @ 27 Jun 2010 21:04)
igen
viszont ha esetleg indulnálamatőr versenyeken, könyöklővel nem mehetnél mert sokkal gyorsabb
Ahham értem. Apropó amatőr verseny, szabi nem edzünk majd ha meglesz a bringám? Hétvégén remélem, hogy meglesz már, aztán indulhatnánk majd vmi amatőr versenyen.. :C
Quote (SamLee @ 27 Jun 2010 22:40)
értsem ezt úgy hogy meg se próbáljuk, vagy értsem úgy, hogy nehezen menne, de voltaképpen lenne rá érdeklődés?

Lenne rá .. Engem is érdekelne, pl augusztus közepe-vége felé egy ilyen, addig nem nagyon tudok menni, mert kb hétvégén is melózni fogok... ^^
Quote (Oberon_os @ 27 Jun 2010 22:52)
5let jó, bringa nélkül csináltunk már sátrazós-bográcsolós mókát, de elég nehéz leszervezni/kivitelezni sajnos. Bringával méginkább, mert egészen más fizikuma van mindenkinek. Teszem azt, én tuti nem bírnám tartani a tempót az itteni prokkal, akik nap mint nap tekernek (szabika, ringi, Te, akárki). Az meg nekik unalmas, ha 30-35km-t kell tekerni, azt is megállásokkal.

Hát figy egy túra értelme imo nem a rohanás.. A szervezés nagyobb gond, mint ezt amit mondtál. Mert szabi, ringi, meg a többiek is tudnak olyan áttétellel menni, hogy kényelmes legyen de ne rohanás és akkor mennénk simán egy csoportba. Azt akkor körülnéznénk váraknál, vagy nem tudom, csinálnánk paprikás krumplit, etc, és fuck yea!