Quote (Anarkin @ Aug 9 2016 10:44pm)
annyira nem vagyok deep hangulatban, de felírtam őket
valami olyasmi mint ez a kettő, amit megnéztem? death note mondjuk nagy csalódás lett
Nem hasonlitanak egymashoz, meg a harom felsorolt is teljesen mas minden szempontbol
Death Notera az Ergo Proxy hasonlit, mondjuk sci-fi, nem tudom az mennyire jön be.
Shingeki no Kyojinra meg talan Terra Formars hasonlit leginkabb ha a settinget meg a törtenetet nezzük (ezt csak akkor nezzed ha talalsz belöle Blu Ray verziot, a TV verzio nagyon nezhetetlenre van cenzurazva)

De ha valami nagyon akciodusat szeretnel nezni aminek egy kis melysege is van akkor a Hunter x Huntert tudom ajanlani. A manga iroja volt az egyetlen aki valamennyire kepest volt versenybe szallni a Dragon Ballal,
a Naruto eleje ennek az olcso masolata. Annyiban különbözik a többi shounentöl hogy nincs benne olyan hogy csata közben kiderül hogy a föszereplö felig isten es powerupol a semmiböl, meg az egyik fö tema az, hogy
egy gyengebb szereplö is le bir gyözni egy eröset ha jol trükközik meg megteremti elöre a neki kedvezö körülmenyeket. Emelle az sincs hogy a föszereplö mindig nyer. Van belöle egy regi meg egy 2011-es valtozat,
mindkettö jo csak a 2011-es tovabb tart open endingel, a masiknak van egy original endingje.