Quote (SummertimeClothes @ 9 May 2012 00:04)
wowrol nem tudok mit mondani, abban lehet fasza /volt, azota tudok a letezeserol miota sc2ben mittomen milyen rank lett 1 nap alatt, amirol aztan kiderult, hogy valami pro jatszott a neveben. aztan atment lolra ami mar alapbol eleg szegyenletes de ott is inkabb csak a fanboyokat gyujtogette, mint hogy barmi kulonosebbet elert volna
mas jatekokrol megint nem tudok, csak
par ilyen general LUL GREATEST GAMER IN THE WORLD faszvero videojat lattam amikben szinten nem csinal semmit, csak odaulteti a csajat a 234234milliot ero gepe ele
azok a videók kb 10 évesek, de np
wowban volt pl egy arena season, amelyikben minden bracketben rank1 (inb4 HURRDURR SZAR BATTLEGROUPON, HERP), aztán kb abba is hagyta, de ofc szil is jobban healel nála, főleg amikor elengedi az egeret, hogy beszéljen tsen (LOLJK nemis beszél)
Quote (rapiddani @ 9 May 2012 00:04)
:DD
épp dollárezreket gyűjt éhező gyerekeknek, és te?
arról nem beszélek, milyen többtízezres nézettségű eventeket szervez, meg milyen neurobiológiai kutatása volt, meg mittoménmég miket csinál (politizált is), mert te biztos minden területen többet értél el nála.
Quote (sylke @ 9 May 2012 00:00)
azért nevetni szoktam amikor saját arénát streamel
annál még én is jobban healelek palával
jo, persze, tett le az asztalra, de a faszomért kell ekkora pofával beszélni mindenröl
jóhát te se vagy épp a legszerényebb.
This post was edited by bajcli on May 8 2012 04:11pm