Quote (CyberPunk666 @ 29 Nov 2015 18:18)
A 840-es széria érintett csak.
Nem rossz, de én nem vettem volna arctic cooling freezer 13-at, mert 1 évig a legcsendesebb hűtő volt a világon, és 1 év után elkezdett kerepelni és máshoktól is olvastam ezt.
Én hdd helyett SSHD-t raktam volna bele. KNem rossz dolog, ha a ritkábban használt programok, amiket nem az ssd-re teszel is gyorsan indulnak és jobban futnak, mint egy sima HDD-n. Az sshd felára ilyen 3-5k forint. a gép árához képest semmi. (tapasztalatból mondom, hogy érezni a különbséget)
De egyébként fasza gép szerintem.
Mennyi volt, ha illik ilyet kérdezni...?
A grafikában nem fognak együttműködni, de azt hiszem a physix mehet a kisebb kártyára.
hát az ár kicsit bonyolultan jön ki , mert a ház, a vinyó, ssd (25kér vettem egy hónapja) meg a gtx 650 már megvolt egy ideje
a többi meg alaplap 43k ,kártya 106k ,proci 90k, memória 17k ,táp 21k ház venti 3k a proci hűtő 5k vagy 6 nem tudom így 288k ha jól emlékszek
a régi dolgokat meg eladtam 80k ér (asus B85M-G , i5 4570s 2.9Ghz , HDD Thosiba 1T, HyperX 8GB , Cooler master táp és ennyi asszem) + megveszik 20kér a gtx 650et
összességében ~190k amit költök rá
/ igen én is úgy gondolom hogy fasza lesz főleg a gtx970 szerintem egy isten kártya lesz (persze van jobb is kétszer ennyiér) meg a proci i5ben 1511es socketbe a legjobb, egy i7-es van 150kér annyim meg nincs, az alaplap meg olyan amilyen kell...
szerintem nem lesz olyan játék mostanában ami kifogna ezen a gépen, de majd meglátjuk
This post was edited by kusziyoker on Nov 29 2015 11:36pm