Quote (BmA_BeMyAngel @ 23 Jul 2014 13:33)
hát előtte nemvolt még soha
de lehet csak 1 sima vízhólyag mert nem a szám szélén van hanem a közepén (de akkor fogalmam sincs mitől), mondjuk már 2 napja fáj pedig első dolgom volt hogy kilyukasszam. és akárhányszor rákerestem hogy vízhólyag száj/ajak etc, a herpeszt adta ki
Hat Mesh az herpesz, vizholyag nem no a szajon vagy kornyeken. A herpesz simpex pedig nem csak a szadon lehet hanem az ahhoz tartozo egesz borfeluleten.
Irany a patika, keresd a Zovirax nevu kis kenocsot, kb 1000forintba kerul.
Egy het lesz minimum a gyogyulasi ido attol fuggoen hogy mekkora az erintett terulet. Viz vagy barmilyen fojadek ne erje ez ido alatt. Ha nem akarsz gyogyszertarba menni akkor atmenetileg barmilyen fogkrem is meg teszi de az nagyon kiszaritja es fajni fog.
Nekem kisebb koromban par havonta volt herpeszem, elofordult hogy egyszerre ketto is es meg emberek koze sem akartam menni.
Mostmar talan ha egy felevben egyszer van de en mar napokkal elore erzem a jeleit es egybol kezelem hogy ne fejlodjon ki.
Ja es evek ota nem iszom senki mas utan. A dobozos uditok tetejet is keruld el mert rengeteg.fertozest hordoznak magukon.
Remelem segitettem.