Quote (Baleee @ 8 Oct 2010 14:21)
Paláról van szó atm. Azt akarom rarera upgradelni. Jelenleg csak egy sima goldskines, full irathas, shardos, wardos hammerzor van, de az uccsó restatot azt már rare cuccokkal akarom.
Btw a spur az getszidrága jelenleg, szal az biztos nem lesz még ... :/
Szintén hammernél gloves legyen inkább magefist, vagy vmi rare resis statos, vagy bloodfist...
Meg mire érdemes hajtani bpk-nél?
Szintén hammernél, inkább legyen 2/3/3 scepter még ha nincs fcr akkor is és 30as bp elég, ha megvan pl amu + ringekből, vagy inkább 75? Shardal, vagy 48-at pl amu + ringek + magefist?
Másik, hogy fhrből is mennyi legyen? 48 elég? Mert ugye utána a 86-os van, az meg, hogy jön ki: 10helm + 10boots + 17shield +24armor + 24belt ez még nincs meg 86.. Ha meg bloodfist van, akkor meg el lehet innen onnan hagyni és akkor cucc is olcsóbb.. De mi a legjobb megoldás?
30-as BP szerintem fail, az nagyon nem éri meg. Vagy 50% legyen scepterrel vagy 75% sharddal, mindkettő jó nagyon.
FHR meglátod hogy 0, nem fog kelleni. Nem csak azért mert chargolsz, hanem mert se pvpben se chaosban nem fognak nagyon a kozeledbe jonni a körkörös támadás miatt (max ha valaki rádspawnolja seist az az ami fajhat, de ott a sok block és kimászol gyorsan) 86-ot nem lehet elérni csak bladebuckle övvel, de azzal már ígyis sokat áldozol.
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=46098238Kérdezz ha valami nem világos szívesen elmondom. Én is sokáig goldskin és társaiban voltam, aztán lehetett restatolni és rarehammer lett.