d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > d2jsp / Hunsub Moderáció > Kérdezz Itt
Prev17980818283197Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,440.13
Feb 8 2010 07:20am
Quote (Frostler @ Feb 8 2010 02:09pm)
azért ez elég hülye megközelítés :S

szerintem is

Quote (Nerz8 @ Feb 8 2010 02:09pm)
ezért nem kell pénzt költeni ilyen faszságokra. bár az e-penis nagy úr.

Ha megpróbálnád megragadni vagy forintosítanád azokat az élvezeteket amikre kurva sok pénzt elszórsz akkor nem biztos, hogy az fg vétel lenne a leghaszontalanabb dolog, bármennyire is virtuális dologról van szó.

Nem beszélve arról, hogy adott esetben valaki napi 5-6 óra mfeléssel szerzi össze azt a pénzt, amire a másik csak egy órai munkabérét áldozza.
Member
Gold: 14.37
Warn: 100%
Feb 8 2010 07:20am
Quote (Nerz8 @ Feb 8 2010 01:19pm)
DE AZÉRT VÁLASZOLTAM :DDDDDDDDDDDD

HÁT AZÉRT A HAVEROM VAGY :DDDDDDDDDDDDDDDDD
SŐT A BARÁTOM :DDDDDDDDDDDD
DE AZÉRT TE IS KORLÁTOZOTT VAGY :DDDDDDDDD
Member
Gold: 22,672.54
Trader: Trusted
Feb 8 2010 07:35am
Quote (Janou @ 6 Feb 2010 16:46)
most úgy csinálod, mintha mindig más lenne a véleményünk

Jóvanna. :D

:hug:

Quote (Cpt_Ghost @ 8 Feb 2010 14:36)
a rendszerbe vetett bizalmát veszti el az ember... ha egy modot ilyen könnyen feltörtek...

Nem feltétlen... megfelelő szakértelemmel szinte bárkit és bármit fel lehet törni (persze épész határain belül), szóval azért ez így nem teljesen korrekt megállapítás... :)
Banned
Gold: 0.00
Feb 8 2010 07:42am
Quote (Lajo @ Feb 8 2010 10:35am)
de csinált, hogy mit, azt itt nem írhatom le, mivel magánügy

Én szerintem elég kultúrált levelet irtam, öszintén nem tudom mivel érdemeltem ezt ki, és eszküszöm minden alkotmányra ami itt van, hogy a bannom elött senkinek nem adtam oda.
Az hogy eusc trade részlegben bold topic volt róla és szerencsétlenségemre megláttam az más ügy.
Bannolj megint ha akarsz, ez az ip-s dolog 2 napig tartott távol, megigérem hogy soha többé nem fogom terjeszteni azt a videót sem semmilyen információt ami ehez hasonló a jövöben, rettentően szeretem ezt a fórumot, szeretném itt folytatni a trade-t stb, ha ugy vesszük az volt nekem a tanulópénz mert 200 nál sosem volt több fg-m ezért ami 14x szedren maradt az eléggé fáj.
Ha további beszélgetést szeretnél nyugodtan pm vagy msn vagy akármi, gyenge angoltudásommal ezt ninjagnak is szivesen leirom de remélem elég ha itt elmondom.
thx

mielött belinkeled
2. Eltiltott (Banned)/zárolt (Locked) felhasználói fiókok: ha az fiókodat bármely okból eltiltották és az "Eltiltott" csoportba helyezték, akkor soha, semmilyen okból nem fogják visszaállítani. A fórum szabályzatának megszegése esetén a fiókodat eltiltják. Új fiók létrehozása az eltiltás megkerülése céljából nem engedélyezett. Meg kell oldanod a problémát, amely a fiókod eltiltásához vagy zárolásához vezetett. A régi fiókot nem töröljük ki. Új fiókok létrehozása a büntetés megkerülése céljából csak az új fiókok eltiltását/zárolását eredményezi.
3. IP-cím-letiltás: amennyiben nagyon súlyosan vétettél a szabályok ellen, az IP-címedet letiltják. Ez a tiltás az összes honlapunkra vonatkozik, és nem oldjuk fel.
Értem, de ez volt az első ilyen ügyem, warnom is összvissz 2x volt szerintem azért járna még 1 esély...
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 8 2010 08:10am
Quote (Nehelliiver @ Feb 8 2010 02:42pm)
Én szerintem elég kultúrált levelet irtam, öszintén nem tudom mivel érdemeltem ezt ki, és eszküszöm minden alkotmányra ami itt van, hogy a bannom elött senkinek nem adtam oda.
Az hogy eusc trade részlegben bold topic volt róla és szerencsétlenségemre megláttam az más ügy.
Bannolj megint ha akarsz, ez az ip-s dolog 2 napig tartott távol, megigérem hogy soha többé nem fogom terjeszteni azt a videót sem semmilyen információt ami ehez hasonló a jövöben, rettentően szeretem ezt a fórumot, szeretném itt folytatni a trade-t stb, ha ugy vesszük az volt nekem a tanulópénz mert 200 nál sosem volt több fg-m ezért ami 14x szedren maradt az eléggé fáj.
Ha további beszélgetést szeretnél nyugodtan pm vagy msn vagy akármi, gyenge angoltudásommal ezt ninjagnak is szivesen leirom de remélem elég ha itt elmondom.
thx

mielött belinkeled
2. Eltiltott (Banned)/zárolt (Locked) felhasználói fiókok: ha az fiókodat bármely okból eltiltották és az "Eltiltott" csoportba helyezték, akkor soha, semmilyen okból nem fogják visszaállítani. A fórum szabályzatának megszegése esetén a fiókodat eltiltják. Új fiók létrehozása az eltiltás megkerülése céljából nem engedélyezett. Meg kell oldanod a problémát, amely a fiókod eltiltásához vagy zárolásához vezetett. A régi fiókot nem töröljük ki. Új fiókok létrehozása a büntetés megkerülése céljából csak az új fiókok eltiltását/zárolását eredményezi.
3. IP-cím-letiltás: amennyiben nagyon súlyosan vétettél a szabályok ellen, az IP-címedet letiltják. Ez a tiltás az összes honlapunkra vonatkozik, és nem oldjuk fel.
Értem, de ez volt az első ilyen ügyem, warnom is összvissz 2x volt szerintem azért járna még 1 esély...

szurkolok neked ;) !
Member
Gold: 1,620.29
Warn: 100%
Feb 8 2010 08:17am
Quote (Nehelliiver @ Feb 8 2010 01:42pm)
thx

mielött belinkeled

úgylátszik nem jött be
Member
Gold: 1.00
Feb 8 2010 08:21am
Quote (Frostler @ 8 Feb 2010 16:17)
úgylátszik nem jött be

de most oszinten h lehet ennyire hulye bazdmeg, hogy egyenesen leirja, h bemultizott...

lehet itt konnyen suspendet, meg warnokat kapni, de instant bant, azert nem osztanak csak ugy, o mar soha nem lehet ugy itt, hogy bevallja ki... azt csak ricinek lehet...
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 8 2010 08:25am
nem tudom hogy most röhögjek egy jót vagy sírjak egy nagyot :D
Member
Gold: 207.00
Feb 8 2010 09:55am
lehet, hog már feltettem ezt a kérdést de még mindig nem igazán értem, hogy miért mennek gy a dolgok.
Az ut és egyébb services vagy épp a Bar & Pubs forumon történő scamm/welchrol lenne szó..
Elég sokat nézegetem mostanság bar & pubot és elég szép összegek cserélnek ott gazdát, és talán ott történik a legöbb scamm is

1., Miért csak saját felelőségre lehet ezekeben résztvenni?
2., Miért nem jár érte tag/lock ha bizonyítható a csalás és fg scam történt?

ez nem ide tartozik de:

100% warnal nem autobann lesz valaki?

Quote (Vharimatras @ 8 Feb 2010 16:56)
mert a jsp nem támogatja a szerencsejátékot ezért mindenki csak saját felelősségére csinálhatja

akk meg minek neki külön forum ? :O

This post was edited by DontCryPlz on Feb 8 2010 09:58am
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Feb 8 2010 09:56am
Quote (DontCryPlz @ Feb 8 2010 04:55pm)
lehet, hog már feltettem ezt a kérdést de még mindig nem igazán értem, hogy miért mennek gy a dolgok.
Az ut és egyébb services vagy épp a Bar & Pubs forumon történő scamm/welchrol lenne szó..
Elég sokat nézegetem mostanság bar & pubot és elég szép összegek cserélnek ott gazdát, és talán ott történik a legöbb scamm is

1., Miért csak saját felelőségre lehet ezekeben résztvenni?
2., Miért nem jár érte tag/lock ha bizonyítható a csalás és fg scam történt?

ez nem ide tartozik de:

100% warnal nem autobann lesz valaki?

mert a jsp nem támogatja a szerencsejátékot ezért mindenki csak saját felelősségére csinálhatja
Go Back To Magyar Topic List
Prev17980818283197Next
Add Reply New Topic New Poll