Quote (Lajo @ Feb 8 2010 10:35am)
de csinált, hogy mit, azt itt nem írhatom le, mivel magánügy
Én szerintem elég kultúrált levelet irtam, öszintén nem tudom mivel érdemeltem ezt ki, és eszküszöm minden alkotmányra ami itt van, hogy a bannom elött senkinek nem adtam oda.
Az hogy eusc trade részlegben bold topic volt róla és szerencsétlenségemre megláttam az más ügy.
Bannolj megint ha akarsz, ez az ip-s dolog 2 napig tartott távol, megigérem hogy soha többé nem fogom terjeszteni azt a videót sem semmilyen információt ami ehez hasonló a jövöben, rettentően szeretem ezt a fórumot, szeretném itt folytatni a trade-t stb, ha ugy vesszük az volt nekem a tanulópénz mert 200 nál sosem volt több fg-m ezért ami 14x szedren maradt az eléggé fáj.
Ha további beszélgetést szeretnél nyugodtan pm vagy msn vagy akármi, gyenge angoltudásommal ezt ninjagnak is szivesen leirom de remélem elég ha itt elmondom.
thx
mielött belinkeled
2. Eltiltott (Banned)/zárolt (Locked) felhasználói fiókok: ha az fiókodat bármely okból eltiltották és az "Eltiltott" csoportba helyezték, akkor soha, semmilyen okból nem fogják visszaállítani. A fórum szabályzatának megszegése esetén a fiókodat eltiltják. Új fiók létrehozása az eltiltás megkerülése céljából nem engedélyezett. Meg kell oldanod a problémát, amely a fiókod eltiltásához vagy zárolásához vezetett. A régi fiókot nem töröljük ki. Új fiókok létrehozása a büntetés megkerülése céljából csak az új fiókok eltiltását/zárolását eredményezi.
3. IP-cím-letiltás: amennyiben nagyon súlyosan vétettél a szabályok ellen, az IP-címedet letiltják. Ez a tiltás az összes honlapunkra vonatkozik, és nem oldjuk fel.
Értem, de ez volt az első ilyen ügyem, warnom is összvissz 2x volt szerintem azért járna még 1 esély...