d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Máté Zamatos ínycsiklandó Pénisze
Prev1789101123Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 24 2020 05:23am
Ricin látszik, h nem veszi félvállról máté péniszét, simán lehet, h már egy számlán gyűjti a 10 milliót

erről kéne poll, te mennyiért vállalnád mate helyeben?
Member
Gold: 343.00
Feb 24 2020 05:29am
Quote (Fej @ Feb 24 2020 12:23pm)
Ricin látszik, h nem veszi félvállról máté péniszét, simán lehet, h már egy számlán gyűjti a 10 milliót

erről kéne poll, te mennyiért vállalnád mate helyeben?

50 ezerért már simán
mondjuk pestre nem mennék fel emiatt.. akkor 150 ezer ha nekem kéne elmenni a tett helyszínére

itt nem te szopsz, hanem téged szopnak
ebben imo nincs semmi.. hacsak nem valami komodói varánusz szop le
Member
Feb 24 2020 05:33am
Quote (Senee @ 24 Feb 2020 12:29)
50 ezerért már simán
mondjuk pestre nem mennék fel emiatt.. akkor 150 ezer ha nekem kéne elmenni a tett helyszínére

Az rendben van, hogy nem te vagy a fasz rossz végén, de azért azt, hogy ebben nincs semmi, egy kissé túlzásnak érzem

Pl ha egy csajszi szop le miközben a cicije a combomhoz ér, meg rám omlik a hosszú haja közben, nem ugyanaz, mintha egy szemüveges csávó szopna le akivel régen együtt d2-ztem
Member
Feb 24 2020 05:57am
Quote (Fej @ Feb 24 2020 12:33pm)
Az rendben van, hogy nem te vagy a fasz rossz végén, de azért azt, hogy ebben nincs semmi, egy kissé túlzásnak érzem

Pl ha egy csajszi szop le miközben a cicije a combomhoz ér, meg rám omlik a hosszú haja közben, nem ugyanaz, mintha egy szemüveges csávó szopna le akivel régen együtt d2-ztem

?
legalább lesz közös témátok utána

egy csajjal miről beszélnél? hogy most akciós az ajakír a west end-ben?
xD
Member
Gold: 6,352.66
Feb 24 2020 08:56am
jo lenne, ha gyorsan megtortenne, mielott mki beledoglik a coronita viru$ba
Member
Gold: 507.00
Feb 24 2020 09:44am
Quote (Senee @ Feb 24 2020 12:29pm)
50 ezerért már simán

ha neked ebben nincs semmi, akkor miert nem mennel bele ingyen vagy 500 forintert
nalam peldaul nem arrol van szo, hogy kereszteny istenhivo hazafi vagyok, meg a faszom tudja miket szoktal irni, hanem egesz egyszeruen undorodnek a dologtol
miert akarnam heteroszexualis emberkent hogy leszopjon egy ferfi, miert mennek bele penzert, ha utana szarul ereznem magamat annyira hogy kihatna az egesz eletemre is
nem azert, mert ez a vilag rendje es kesz hanem azert mert EN NEM akarom es undoritonak talalom
masreszt, ha neked felallna arra a farkad, hogy ricsi ott terdel elotted es nyalogatja, akkor te baratom bizony elegge buzi vagy
Member
Feb 24 2020 10:28am
Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ Feb 24 2020 04:44pm)
ha neked ebben nincs semmi, akkor miert nem mennel bele ingyen vagy 500 forintert
nalam peldaul nem arrol van szo, hogy kereszteny istenhivo hazafi vagyok, meg a faszom tudja miket szoktal irni, hanem egesz egyszeruen undorodnek a dologtol
miert akarnam heteroszexualis emberkent hogy leszopjon egy ferfi, miert mennek bele penzert, ha utana szarul ereznem magamat annyira hogy kihatna az egesz eletemre is
nem azert, mert ez a vilag rendje es kesz hanem azert mert EN NEM akarom es undoritonak talalom
masreszt, ha neked felallna arra a farkad, hogy ricsi ott terdel elotted es nyalogatja, akkor te baratom bizony elegge buzi vagy

nem ingyen, mert egyrészt nem én akarom, másrészt meg van jobb dolgom is; de ha nagyon szeretné akkor 50k és szakítok akkor rá időt

lehet szarul éreznéd magad/nem állna fel.. de az a kijelentés, hogy "kihatna az egész életemre"(xD) azért eléggé túl van dramatizálva
én is így voltam mondjuk a munkával mielőtt beálltam dolgozni, aztán végül is annyira nem vészes

btw sztem ha jó a képzelőerőd akkor bárkire/bármire felbírod állítani a farkadat.... csak meg kell kérni, hogy ne beszéljen közbe mert koncentrálnod kell
Member
Gold: 507.00
Feb 24 2020 10:56am
Quote (Senee @ Feb 24 2020 05:28pm)
nem ingyen, mert egyrészt nem én akarom, másrészt meg van jobb dolgom is; de ha nagyon szeretné akkor 50k és szakítok akkor rá időt

lehet szarul éreznéd magad/nem állna fel.. de az a kijelentés, hogy "kihatna az egész életemre"(xD) azért eléggé túl van dramatizálva
én is így voltam mondjuk a munkával mielőtt beálltam dolgozni, aztán végül is annyira nem vészes

btw sztem ha jó a képzelőerőd akkor bárkire/bármire felbírod állítani a farkadat.... csak meg kell kérni, hogy ne beszéljen közbe mert koncentrálnod kell

bizony kihatna az egesz eletemre, mert egy egeszseges hetero vagyok aki a noket szereti es rosszul vagyok a homoszexualitas barmilyen formajatol (nem gyulolom oket csak ne kelljen nezni/olvasni etc)
akarmennyire is bassza a csorodet a dolog egy egeszseges embernek ez taszito es a fold lakossaganak tobbsege bizony nem kivancsi ra, ez nem a buszkesegrol meg a keresztenysegrol szol, ugyanugy ahogy egy fiatal no aki semmit sem tett le az asztalra ugyanannyit keres azzal hogy dugjak mint egy orvos
felolem csinalja, mert leszarom, viszont ne kelljen mar ugyan ugy tekinteni ra mint egy masik emberre aki vegig tanulta az egesz eletet (nyilvan abbol is van jo nehany nyomorult fereg de most a nagy altalanossagrol beszelek)
ahogy latom ez az egesz tema teljesen elvakitotta az agyadat, mivel nem voltal sikeres a noknel irl a tunderkekbe menekulsz es egy vegtelensegig egyszeru es szanalmas "foglalkozast" vettel vedelmedbe kezzel labbal teljesen leegyszerusitve a vilagi gondolkodasmodot
HAT MOST MI A BAJ HOGY KURVA, MEG BUZI, UGYANOLYAN HA BALAZS SZOP LE MINTHA EGY NO TENNE, MENJ A PICSABA KERESZTENY BUSZKE HAZAFI, EZERT SZAR EZ A VILAG

Member
Gold: 80.00
Feb 24 2020 11:36am
Quote (Senee @ 24 Feb 2020 17:28)

károj te hány kurvát maszturbáltál már halálra?

This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 24 2020 11:37am
Member
Feb 24 2020 11:41am
Quote (Senee @ Feb 24 2020 05:28pm)

ne beszeljen kozbe mert koncentralnod kell
XD

egyszer lattam egy videot, az jutott most eszembe errol, ahol olyan felallasban voltak, hogy egy elvalaszto fal miatt nem latta a srac, hogy ki szopja most ot eppen, vegig abban a hitben volt, hogy egy lany, kozben egy masik srac volt

This post was edited by smokingcanrevealhiddenlasertraps on Feb 24 2020 11:42am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101123Next
Closed New Topic New Poll