Quote (Senee @ Feb 24 2020 05:28pm)
nem ingyen, mert egyrészt nem én akarom, másrészt meg van jobb dolgom is; de ha nagyon szeretné akkor 50k és szakítok akkor rá időt
lehet szarul éreznéd magad/nem állna fel.. de az a kijelentés, hogy "kihatna az egész életemre"(xD) azért eléggé túl van dramatizálva
én is így voltam mondjuk a munkával mielőtt beálltam dolgozni, aztán végül is annyira nem vészes
btw sztem ha jó a képzelőerőd akkor bárkire/bármire felbírod állítani a farkadat.... csak meg kell kérni, hogy ne beszéljen közbe mert koncentrálnod kell
bizony kihatna az egesz eletemre, mert egy egeszseges hetero vagyok aki a noket szereti es rosszul vagyok a homoszexualitas barmilyen formajatol (nem gyulolom oket csak ne kelljen nezni/olvasni etc)
akarmennyire is bassza a csorodet a dolog egy egeszseges embernek ez taszito es a fold lakossaganak tobbsege bizony nem kivancsi ra, ez nem a buszkesegrol meg a keresztenysegrol szol, ugyanugy ahogy egy fiatal no aki semmit sem tett le az asztalra ugyanannyit keres azzal hogy dugjak mint egy orvos
felolem csinalja, mert leszarom, viszont ne kelljen mar ugyan ugy tekinteni ra mint egy masik emberre aki vegig tanulta az egesz eletet (nyilvan abbol is van jo nehany nyomorult fereg de most a nagy altalanossagrol beszelek)
ahogy latom ez az egesz tema teljesen elvakitotta az agyadat, mivel nem voltal sikeres a noknel irl a tunderkekbe menekulsz es egy vegtelensegig egyszeru es szanalmas "foglalkozast" vettel vedelmedbe kezzel labbal teljesen leegyszerusitve a vilagi gondolkodasmodot
HAT MOST MI A BAJ HOGY KURVA, MEG BUZI, UGYANOLYAN HA BALAZS SZOP LE MINTHA EGY NO TENNE, MENJ A PICSABA KERESZTENY BUSZKE HAZAFI, EZERT SZAR EZ A VILAG