Quote (Cpt_Ghost @ Feb 22 2018 05:07pm)
ha jol ertem akkor az a jo strategia, ha megprobalsz a leheto legszukebb tarsadalmi retegnek megfelelni mikozben elvagod magad mindenki mastol es varni a csodat?
sikeres strategia volt (mert pont ezt probalta meg csinalni a momentum eddig is)
nem, es a momentum sohasem probalta ezt csinalni

a lenyeg az inkrementalis, tudatos epitkezesben rejlik, ami itt kb sosem volt meg. A low hanging fruitokat sem tettük bele sosem a zsakba, es ez eredmenyezi azt, hogy az egyutt az lmp etc meg mindig letezik, es nem merhetetlen mikropartok, mert a szavazoik mar momo szavazok.
Ha megvan az alap bazis, akkor lehet nagyobb tarsadalmi celcsoportra loni, de arra sem lehet akarhogy, mivel nincs ra lehetoseg (mediafelulet).
Az ertekeink at sem mentek meg a legszukebb celkozonseg szamara sem, sosem volt egy valosagos mission statementünk, semmink.
Ami miatt mérges vagy, az egy a tiédtől különöző alapártékválasztás, de hidd el, nem ez okozta a kudarcot. A kudarcot az okozta, hogy nem volt mögötte hitelesség, munka és eszközök.
Quote (anyd @ Feb 22 2018 05:22pm)
Én amugy azt latom hogy ez tanulasi fazis. Muszaj a megszerzett szavazoidnak, es tagsagodnak appellalni. Szepen lassan lehet csak iranyitani a vitorlashajot.
Volt most hir, hogy a Momentum beszelni fog a Szel Berniekkel a korzetekro
Tul lesz az elso valasztason a Momentum, penzt is szerez, de ketlen hogy bejutna a parlamentbe. Igazabol ez szerintem meg jo is lehet, mert a 5%os parttal a parlamentben nem sok mindent lehet csinalni, maximum elveszi az eroforrasaidat.
Azt jelenti majd, hogy 2018-2022 a Momentum megmarad mozgalomnak, ami olyan lepesekre kenyszeritheti amitol megnohet a nepszerusege. Persze mondjuk az is segitene az ugyon, ha megint bedolne a vilaggazdasag, legutobb attol lett kormanyvaltas. Ha megint olyan szar lenne europa es az egesz vilag gazdasaga mint 2008-ban, akkor Orbanekat a sajat szavazotabora uzne el a rakba.
sajnos en ket verziot latok magamelott:
-bejut, es az konzervalja a mai parton beluli helyzetet ami vegzetes
-nem jut be, es szetesik az egesz (netantan latunk nehany matricazast grafitizest kivetitest felvonulast meg hasonlo csodalatos akciot a kovetkezo 4 evben), de az emberi eroforras amradeka is elpartol mellole
This post was edited by BOSCH_CEO on Feb 22 2018 09:26am