d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Hölgyeim és Uraim > Politika
Prev17891011129Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 33,265.80
Jan 10 2017 07:59am
Quote (TresholdOfUniverse @ 10 Jan 2017 14:53)
na jolvan, de en komolyan nem ertem, hogy ebbe miert kezdtek bele? ha egyenlore kispalyasok vagytok, akkor miert nem foglalkoztok kis problamakkal, amiket akar meg is tudtok oldani? miert nem helyi szinten kezdtek epitkezni nehany helyen ahol akad nehany jokepu fiatalember? miert kell helybol a vilagot megmenteni es egy tokremenytelen ugynek egy nullas valodi ertekkel rendelkezo eszkozzel nekimenni?

visszatertunk az alapfelteveshez: mivel nem fuggetlen, hozzaerto emberek dontenek errol, ezert nekihengergetunk egy rakas marhat a problemanak, aztan majdcsak dol az egyik iranyba

Ezt az MSZP vagy a Jobbik se tudta volna finanszirozni. Pénzben, erőforrásban sose fogod tudni felvenni a versenyt azzal aki az ország összes adóforintja fölött rendelkezik.

A célunk a politikai kultúraváltás. Az, hogy az egész ország jövőjét befolyásoló döntésekről legyen társadalmi vita, ahol meg is hallgatják a népet.

Helyi problémák megoldásával (nem is tudom mire gondolsz pontosan, padok lefestése?) ezt nem fogjuk tudni elérni.

Amúgy számos más dolgon is ügyködünk, szakpolitikai programokat dolgozunk ki, állampolgári nevelést viszünk gimnáziumokba, etc.

És visszatérve az alapfeltevéshez: így működik most a demokrácia, ebből profitálnak a jelenlegi pártok. Mi ezen akarunk változtatni.
Member
Gold: 80.00
Jan 10 2017 07:59am
Quote (TresholdOfUniverse @ 10 Jan 2017 15:53)
na jolvan, de en komolyan nem ertem, hogy ebbe miert kezdtek bele? ha egyenlore kispalyasok vagytok, akkor miert nem foglalkoztok kis problamakkal, amiket akar meg is tudtok oldani? miert nem helyi szinten kezdtek epitkezni nehany helyen ahol akad nehany jokepu fiatalember? miert kell helybol a vilagot megmenteni es egy tokremenytelen ugynek egy nullas valodi ertekkel rendelkezo eszkozzel nekimenni?

visszatertunk az alapfelteveshez: mivel nem fuggetlen, hozzaerto emberek dontenek errol, ezert nekihengergetunk egy rakas marhat a problemanak, aztan majdcsak dol az egyik iranyba

Miert ne tudnank megoldani? Eppen azon dolgozunk, hogy megoldjuk. Egyeltalan nem remenytelen.
Mukodnek dolgok helyi szinten is, de valahogy be kell kerulni a koztudatba, es ez tok alkalmas ra, es egyebkent szerintem magas a siker eselye, barmi mashoz kkepest.
Member
Gold: 2,496.00
Jan 10 2017 08:10am
Quote (josheide @ Jan 10 2017 02:59pm)
Ezt az MSZP vagy a Jobbik se tudta volna finanszirozni. Pénzben, erőforrásban sose fogod tudni felvenni a versenyt azzal aki az ország összes adóforintja fölött rendelkezik.

A célunk a politikai kultúraváltás. Az, hogy az egész ország jövőjét befolyásoló döntésekről legyen társadalmi vita, ahol meg is hallgatják a népet.

Helyi problémák megoldásával (nem is tudom mire gondolsz pontosan, padok lefestése?) ezt nem fogjuk tudni elérni.

Amúgy számos más dolgon is ügyködünk, szakpolitikai programokat dolgozunk ki, állampolgári nevelést viszünk gimnáziumokba, etc.

És visszatérve az alapfeltevéshez: így működik most a demokrácia, ebből profitálnak a jelenlegi pártok. Mi ezen akarunk változtatni.

Nem szeretnek guglezni, van valami ertheto leiras aprogramotokrol? A fentiek alapjan, meg egesz erdekes is lehet, remelem a partrendszer eltorlese az elso a listan. Ez a tarsadalmi vita eleg nagy butasagnak tunik ugyanakkor, ha nem azt keszultok megvitatni hogy kis grofo hol tartson bulikat szilveszterkor - vagy en kepzelem el rosszul.

Padokat is festhettek eppen, de hasonlo jellegu politikai problemai kisebb korzeteknek/varosoknak is vannak. Ti meg helybol az orszagos politika kozepebe csaptok bele.

Quote (Cpt_Ghost @ Jan 10 2017 02:59pm)
Miert ne tudnank megoldani? Eppen azon dolgozunk, hogy megoldjuk. Egyeltalan nem remenytelen.
Mukodnek dolgok helyi szinten is, de valahogy be kell kerulni a koztudatba, es ez tok alkalmas ra, es egyebkent szerintem magas a siker eselye, barmi mashoz kkepest.

arra egesz jo eselyetek van hogy csamcsogjanak rajta es hogy szerepeljetek

de amint korabban is kifejtettem ez az egesz eljaras nem a problemaval foglalkozik

This post was edited by TresholdOfUniverse on Jan 10 2017 08:11am
Member
Jan 10 2017 08:19am
Quote (TresholdOfUniverse @ 10 Jan 2017 15:10)
Nem szeretnek guglezni, van valami ertheto leiras aprogramotokrol? A fentiek alapjan, meg egesz erdekes is lehet, remelem a partrendszer eltorlese az elso a listan. Ez a tarsadalmi vita eleg nagy butasagnak tunik ugyanakkor, ha nem azt keszultok megvitatni hogy kis grofo hol tartson bulikat szilveszterkor - vagy en kepzelem el rosszul.

Padokat is festhettek eppen, de hasonlo jellegu politikai problemai kisebb korzeteknek/varosoknak is vannak. Ti meg helybol az orszagos politika kozepebe csaptok bele.

de amint korabban is kifejtettem ez az egesz eljaras nem a problemaval foglalkozik

Olyan formátumban amit ide tudnék hányni még nincs. Ha valami konkrét terület érdekel, előbányászhatom neked az állásfoglalásunk.

A helyi politika Magyarországon nagyon beteg, mert az önkormányzatok sokszor annak függvényében kapnak, vagy nem kapnak pénzeket, hogy kormánypárti vagy nem kormánypárti ÖK képviselők ülnek a testületben.

Ergo verhetjük a nyálunkat, hogy Szombathelyen elloptak 30 milliot a Fideszesek, ha az embereknek nincs sok választásuk, mint megválasztani a Fideszes ÖK képviselőket, hogy legalább legyen a városnak 50 milliója amiből el lehet lopni 30-at.

Országos mozgalmat csak országos ügyekkel tudunk felépíteni. Országos változást csak így érhetünk el.
Member
Gold: 13,000.00
Jan 10 2017 08:27am
Quote (josheide @ Jan 10 2017 02:59pm)

sok sikert!
Member
Gold: 5,390.00
Jan 10 2017 08:38am
Quote (TresholdOfUniverse @ Jan 10 2017 03:10pm)

én is szerettem volna, ha először helyi politizálásba kezdünk, és csak egy kiterjedt fejlett szervezet felépítése után vágunk bele az első nagy dobásba

De ez több gyakorlati problémába ütközik. Egyrészt, hogy hivatalosan nem tudsz megkeresni senkit, csak organikusan informatív kapcsolatokból tudsz építkezni, ehhez hozzájön a terjeszkedés idő és pénzbeni költsége. Plusz ha már van egy nagy ügy, amiben meg tudtad mutatni magad, tudják, hogy ki vagy, tudják mit szeretnél, akkor onnantól kezdve az országos terjeszkedés is könnyebb lesz, mert van eladható tartalom, nem csak ígéret, meg policy paperek.
Member
Gold: 0.92
Jan 10 2017 08:40am
jarabek lesz a következő Orbán, erről a szól a topic ?
Member
Jan 10 2017 08:41am
Quote (rapiddani @ 10 Jan 2017 15:40)

Ha igy alalkulnanak a dolgok igerem sajat kezemmel vegzek vele.
Member
Gold: 5,390.00
Jan 10 2017 08:41am
Quote (rapiddani @ Jan 10 2017 03:40pm)

én a következő mészáros leszek, a faszom sem akar a tévében szerepelni minden nap, csak a $$ kell
Member
Gold: 80.00
Jan 10 2017 08:51am
Quote (josheide @ 10 Jan 2017 16:41)
Ha igy alalkulnanak a dolgok igerem sajat kezemmel vegzek vele.

Fu de felrohogtem
Go Back To Magyar Topic List
Prev17891011129Next
Add Reply New Topic New Poll