Quote (josheide @ Jan 10 2017 02:59pm)
Ezt az MSZP vagy a Jobbik se tudta volna finanszirozni. Pénzben, erőforrásban sose fogod tudni felvenni a versenyt azzal aki az ország összes adóforintja fölött rendelkezik.
A célunk a politikai kultúraváltás. Az, hogy az egész ország jövőjét befolyásoló döntésekről legyen társadalmi vita, ahol meg is hallgatják a népet.
Helyi problémák megoldásával (nem is tudom mire gondolsz pontosan, padok lefestése?) ezt nem fogjuk tudni elérni.
Amúgy számos más dolgon is ügyködünk, szakpolitikai programokat dolgozunk ki, állampolgári nevelést viszünk gimnáziumokba, etc.
És visszatérve az alapfeltevéshez: így működik most a demokrácia, ebből profitálnak a jelenlegi pártok. Mi ezen akarunk változtatni.
Nem szeretnek guglezni, van valami ertheto leiras aprogramotokrol? A fentiek alapjan, meg egesz erdekes is lehet, remelem a partrendszer eltorlese az elso a listan. Ez a tarsadalmi vita eleg nagy butasagnak tunik ugyanakkor, ha nem azt keszultok megvitatni hogy kis grofo hol tartson bulikat szilveszterkor - vagy en kepzelem el rosszul.
Padokat is festhettek eppen, de hasonlo jellegu politikai problemai kisebb korzeteknek/varosoknak is vannak. Ti meg helybol az orszagos politika kozepebe csaptok bele.
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 10 2017 02:59pm)
Miert ne tudnank megoldani? Eppen azon dolgozunk, hogy megoldjuk. Egyeltalan nem remenytelen.
Mukodnek dolgok helyi szinten is, de valahogy be kell kerulni a koztudatba, es ez tok alkalmas ra, es egyebkent szerintem magas a siker eselye, barmi mashoz kkepest.
arra egesz jo eselyetek van hogy csamcsogjanak rajta es hogy szerepeljetek
de amint korabban is kifejtettem ez az egesz eljaras nem a problemaval foglalkozik
This post was edited by TresholdOfUniverse on Jan 10 2017 08:11am