d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Brüsszelben Robbantottak
Prev1789101118Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Mar 22 2016 09:10am
Quote (jarabekg @ Mar 22 2016 04:08pm)
nem tehetek arrol, hogy emberi hulladek vagy, es nem fogod fel miert rossz a kollektivizalas

Közben rájöttem, hogy tőled felesleges volt ilyet egyáltalán megkérdezni, hiszen te magad is fel voltál háborodva amikor a kidobók kidobtak miután paraszt voltál. :D

This post was edited by -joey- on Mar 22 2016 09:10am
Member
Gold: 6,373.20
Mar 22 2016 09:14am
Quote (jarabekg @ Mar 22 2016 03:54pm)
de mondjuk ha anelkul mennel valahova, hogy maximalisan tisztaban lennel az ottani surun iratlan szabalyokkal, ugy hogy elotte primitiven mashol eltel 30 even keresztul, itt meg az emberek fele lekop, a masik fele meg rad sem nez csak ha az alantas munkaddal kapcsolatba kell lepnie, akkor lehet hogy te sem azzal foglalkoznal, higy minel hamarabb elsajatisd a kulturat.

kepzeld el, itthon lonek rad folyamatosan, az egesz csaladod eletveszelyben van, te meg belabatol a sarkon azt hallod hogy lehet menni a sivatagba homokot lapatolni milyen jo sok penzert, legyalogolsz 5k ezer kilometert, csak ezert, aztan ott vagy, es annyit se mondanak neked, hogy nyilvanosan kerlek ne puszild meg a feleseged mert z itt nem megturt dolog

Es ezzel meg mindig nem vagyok bevandorlas parti, allandoan konfliktusom is van belole, de a tortenet emberi oldalat surun elfelejti mindenki.

ha én elmegyek egy másik országba, maximálisan próbálok beilleszkedni, ha már úgy döntöttem hogy itt akarok élni és beengednek/megtűrnek a hazájukban, PONTOSAN ezért akarnék teljesen beilleszkedni a kultúrába, nem pedig elzárkózni az európai emberektől, láthatóan kinyilvánítani a "másságomat", tapasztalatból beszélek, hogy az itt élő többgenerációs arab/török embereken is érezni az elhidegülést, a megvetést a szemükben a "fehér" emberrel szemben
nem csak az én véleményem ez, szinte az összes ismerősömé, az igazi rasszizmus ezekben az emberekben van elfolytva, ezért sem keresik a kontaktot és a minimális közös együttműködés jelét sem (bármi is legyen az)

semmi gondom nem lenne velük ha látnám a jelét annak, hogy ők nem ugyan azt akarják folytatni EURÓPÁBAN, a mi kontinensünkön, hazánkban, ami miatt külön részeken élünk a földön vallás szerint
ha idejössz európába és élvezed az itt élés előnyeit, kényelmét, nyugalmát, nem úgy mint a saját fanatikus elborult országaikban, akkor tiszteld meg az itt élő embereket annyival hogy beilleszkedsz közéjük
Member
Gold: 14,756.31
Mar 22 2016 09:15am
Quote (jarabekg @ Mar 22 2016 02:54pm)
de mondjuk ha anelkul mennel valahova, hogy maximalisan tisztaban lennel az ottani surun iratlan szabalyokkal, ugy hogy elotte primitiven mashol eltel 30 even keresztul, itt meg az emberek fele lekop, a masik fele meg rad sem nez csak ha az alantas munkaddal kapcsolatba kell lepnie, akkor lehet hogy te sem azzal foglalkoznal, higy minel hamarabb elsajatisd a kulturat.

kepzeld el, itthon lonek rad folyamatosan, az egesz csaladod eletveszelyben van, te meg belabatol a sarkon azt hallod hogy lehet menni a sivatagba homokot lapatolni milyen jo sok penzert, legyalogolsz 5k ezer kilometert, csak ezert, aztan ott vagy, es annyit se mondanak neked, hogy nyilvanosan kerlek ne puszild meg a feleseged mert z itt nem megturt dolog

Es ezzel meg mindig nem vagyok bevandorlas parti, allandoan konfliktusom is van belole, de a tortenet emberi oldalat surun elfelejti mindenki.

kultúra ide vagy oda ne hasonlítsunk már ismerősök közti nyilvános puszikat tökismeretlen nők megerőszakolásával
értem én h te bemeséled magadnak h milyen elbaszott liberalista vagy mert tifelétek azt tartják értelmiséginek, oké h te tisztábban látod a történet emberi oldalát mint bárki más,
de a nők erőszakolását és a robbantgatást/gyilkolást légy oly szíves ítéld már el te is
Member
Gold: 5,302.77
Mar 22 2016 09:19am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Mar 22 2016 04:14pm)
ha én elmegyek egy másik országba, maximálisan próbálok beilleszkedni, ha már úgy döntöttem hogy itt akarok élni és beengednek/megtűrnek a hazájukban, PONTOSAN ezért akarnék teljesen beilleszkedni a kultúrába, nem pedig elzárkózni az európai emberektől, láthatóan kinyilvánítani a "másságomat", tapasztalatból beszélek, hogy az itt élő többgenerációs arab/török embereken is érezni az elhidegülést, a megvetést a szemükben a "fehér" emberrel szemben
nem csak az én véleményem ez, szinte az összes ismerősömé, az igazi rasszizmus ezekben az emberekben van elfolytva, ezért sem keresik a kontaktot és a minimális közös együttműködés jelét sem (bármi is legyen az)

semmi gondom nem lenne velük ha látnám a jelét annak, hogy ők nem ugyan azt akarják folytatni EURÓPÁBAN, a mi kontinensünkön, hazánkban, ami miatt külön részeken élünk a földön vallás szerint
ha idejössz európába és élvezed az itt élés előnyeit, kényelmét, nyugalmát, nem úgy mint a saját fanatikus elborult országaikban, akkor tiszteld meg az itt élő embereket annyival hogy beilleszkedsz közéjük

Quote (bamboo @ Mar 22 2016 04:15pm)
kultúra ide vagy oda ne hasonlítsunk már ismerősök közti nyilvános puszikat tökismeretlen nők megerőszakolásával
értem én h te bemeséled magadnak h milyen elbaszott liberalista vagy mert tifelétek azt tartják értelmiséginek, oké h te tisztábban látod a történet emberi oldalát mint bárki más,
de a nők erőszakolását és a robbantgatást/gyilkolást légy oly szíves ítéld már el te is

"Emberi hulladékok vagytok és nem fogjátok fel, miért rossz a kollektivizálás."
Member
Gold: 343.00
Mar 22 2016 09:21am
Quote (bamboo @ Mar 22 2016 03:15pm)

sztem csak arról beszélt, hogy ha 67% fasztard raper attól a maradék 33%-ot még ne akard felakasztani

csak hát milyen bizottságot állítasz fel, hogy válogasson ki 5 millió embert
lól
egyszerűbb inkább beállni a jobbik mögé oszt főrugni mindet a geiceb :XD
kőccséghatékonyabb is :XD

Quote (XxPiTyUkAxX @ Mar 22 2016 03:14pm)

this amugy

nem bírom elképzelni h vki annyira elszigetelten, korlátolva élt, hogy nem képes felfogni, hogy europa nem egyenlő afrika meg közelkelet
vagy ha nem bírja felfogni és nem tetszik neki akkor nem pofázik hanem hazamegy
Member
Gold: 710.00
Mar 22 2016 09:22am
Quote (llllllllllll @ 22 Mar 2016 16:54)
oda ne rohanjak
szegénykék
gyertek ide, majd mi etetünk, szállásolunk, pénzelünk titeket

smh fam
Member
Gold: 6,373.20
Mar 22 2016 09:25am
Quote (jarabekg @ Mar 22 2016 03:58pm)
hulljon a fergese ugy vagyok vele, beloluk meg lehet gyari munkas, beloled meg max humusz a viragagyasra

ez meg nc, rici szint, aki bugnak is hasonlóan kívánta a halálát
réges rég bemutatkoztál már itt mindenkinek, de ennél jobban már nem igazán fogod tudni lejjebb adni
Member
Gold: 0.00
Mar 22 2016 09:26am
Quote (Senee @ Mar 22 2016 03:21pm)
sztem csak arról beszélt, hogy ha 67% fasztard raper attól a maradék 33%-ot még ne akard felakasztani

csak hát milyen bizottságot állítasz fel, hogy válogasson ki 5 millió embert
lól
egyszerűbb inkább beállni a jobbik mögé oszt főrugni mindet a geiceb :XD
kőccséghatékonyabb is :XD

this amugy

nem bírom elképzelni h vki annyira elszigetelten, korlátolva élt, hogy nem képes felfogni, hogy europa nem egyenlő afrika meg közelkelet
vagy ha nem bírja felfogni és nem tetszik neki akkor nem pofázik hanem hazamegy

de, azt a 33%-ot hívják járulékos veszteségnek
Member
Gold: 710.00
Mar 22 2016 09:27am
Quote (llllllllllll @ 22 Mar 2016 17:26)

akkor már miért nem egész europát akarod felrobbantani?
a többi 99% ember jo lesz járulékos veszteségnek
Member
Gold: 343.00
Mar 22 2016 09:27am
Quote (llllllllllll @ Mar 22 2016 03:26pm)

ennyi erővel minek ez az egész cirkusz
már a szerb határon főbelőhetnék mindet
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101118Next
Add Reply New Topic New Poll