Quote (Cpt_Ghost @ 25 Jan 2016 19:53)
jó hát amúgy ebben azért általában van valami, tanár nagyon sokat tud számítani, középsuliban egy hányadék volt a matek tanárom, sztem meg volt sértődve, hogy nem ilyen tip top matek faktosokat tanitott, aztán ilyen ostobán magyarázott dolgokat, meg ilyen apró elemeit amik kellenek a megértéséhez a dolognak magától értetődőnek vett csomószor, aztán kérdezzetek ha nem értetek, aztán ha valaki kérdezett is, akkor meg le volt baszva, hogy miért nem figyel, amikor az ő órája volt az egyetlen az egész iskolában ahol mindenki görcsösen próbált figyelni, hogy talán értsen belőle valamit, aztán ennek ellenére minden félévkor megbaszta kb a fél osztályt matekból :D Aztán elmentem fősulira, ott volt matek, ugye a szintfelmérőn beraktak ilyen felzárkózós csoportba, ott meg kurva jó lelkiismeretes jó arc tanár volt, fél év alatt szintre hozott mindenkit, aztán írtam belőle hibátlan vizsgát lol lel
tény, hogy szartam az egészre és iskolán kívül nem foglalkoztam vele semmit én se, szóval nem azt mondom, hogy nem lehet ezt megoldani tanár nélkül is, csak hogy nem árt ha ami van, az jó.
én meg azokat az osztálytársaimat nem értettem soha, akik töriből vagy magyarból képesek voltak szar jegyet írni, úgy, hogy elég jól elmondták a dolgokat órán, meg aztán nem is volt valami nagy cucc a számonkérés.
ilyen magyar érettségikre én se tanultam semmit, magyar előtt konkrétan a váróban olvastam el, hogy milyen tételek vannak, kihúztam valami művet, szöveggyűjtemény, elolvastam, leirtam a sztorit, meg belemagyaráztam egy batyu faszságot a műbe, ötös szóbeli, kösz
emelt töri volt az egyetlen amire tanultam is
madách helyett elmondod mikszáth és jókai életének felét összekeverve
töri tételt kihúzod és elmondasz valamit ami 1300 évvel korábban történt, majd kikötsz a jelenben
életem
és még így is 3-as lett mindkettő