d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Nyugdij
Prev1789101113Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 14,756.31
Nov 28 2015 05:10pm
Quote (CyberPunk666 @ Nov 28 2015 10:15am)
A Swift ezek közül csak olcsó.

megbízható, elnyűhetetlen, de ha mégis sikerül szétbaszni akkoris bő az alkatrészellátás
ha lassúnak találod, átfűzöd GTI-re (motorkód meg minden marad, csak a hengerfejet kell cserélni) és hidd el az a 100ló rendesen megmozgatja a 750kilós kasznit
nyilván ezt csak a 4hengeressel tudod eljátszani (1.3-as swiftek)

nyuggerverdának, olcsó közlekedési eszköznek, első autónak, melósjárgánynak 10/10es
hagyjuk már ezt az "olcsó szar, tök gáz" meg egyéb faszságokat

én a smartokat nézem úgy le ahogy ti a swifteket
Member
Gold: 0.92
Nov 28 2015 05:14pm
Quote (bamboo @ Nov 28 2015 11:10pm)
megbízható, elnyűhetetlen, de ha mégis sikerül szétbaszni akkoris bő az alkatrészellátás
ha lassúnak találod, átfűzöd GTI-re (motorkód meg minden marad, csak a hengerfejet kell cserélni) és hidd el az a 100ló rendesen megmozgatja a 750kilós kasznit
nyilván ezt csak a 4hengeressel tudod eljátszani (1.3-as swiftek)

nyuggerverdának, olcsó közlekedési eszköznek, első autónak, melósjárgánynak 10/10es
hagyjuk már ezt az "olcsó szar, tök gáz" meg egyéb faszságokat

én a smartokat nézem úgy le ahogy ti a swifteket

dunno, swiftről az jut eszembe ,hogy 150-200kt ér, akármit mókolsz vele ( nem az újról beszélek, bár számomra az is csak egy suzuki)

smart meg merci valójában, szóval azt nem tudom ,hogy tudod lenézni, de gondolom iphone6spluszod van 400kért.

a kedvencem amikor néha szembemegyek az élettel és suzukin egy alma logó van, srác meg iphonet fog. az érzés amikor menő akar lenni de többet ér a telefonja az autójánál

This post was edited by rapiddani on Nov 28 2015 05:16pm
Member
Gold: 4.20
Nov 28 2015 05:20pm
Quote (rapiddani @ 29 Nov 2015 00:14)
dunno, swiftről az jut eszembe ,hogy 150-200kt ér, akármit mókolsz vele ( nem az újról beszélek, bár számomra az is csak egy suzuki)

smart meg merci valójában, szóval azt nem tudom ,hogy tudod lenézni, de gondolom iphone6spluszod van 400kért.

a kedvencem amikor néha szembemegyek az élettel és suzukin egy alma logó van, srác meg iphonet fog. az érzés amikor menő akar lenni de többet ér a telefonja az autójánál

köki terminál érzések kavarognak benned?
Member
Gold: 1.00
Nov 28 2015 05:27pm
Quote (GoreKnight9 @ 29 Nov 2015 01:20)
köki terminál érzések kavarognak benned?

A köki terminál az a hely ahol télen pólóra vetkőzve is folyik még a pöcsömön is az izzadság már a belépéstől számított harmadik másodpercben, mert már akkor 40 fokra fűtötték azt a kibaszott helyet, amikor kint még 20 fok volt.
Elképzelni nem tudom mégis mi a faszért jó ez nekik, de onnan olyan gyorsan próbálok mindig menekülni, ahogy csak lehet.

törvényileg kéne szabályozni a maximumot... Vagy tűzbe dobni aki a termosztátot kezeli. Tuti valami klimaxos nő.
Member
Gold: 14,756.31
Nov 28 2015 05:29pm
Quote (rapiddani @ Nov 28 2015 11:14pm)

a kedvencem amikor néha szembemegyek az élettel, amikor suzukin egy alma logó van, srác meg iphonet fog. az érzés amikor menő akar lenni de többet ér a telefonja az autójánál

mellélőttél, rühellem az iphonet, fasznak se kell az a fos divattelefon.
bratyóm nemrég rámhagyta volna az iphone 5ösét, közöltem vele h nemkell. tehát kvázi ingyen lecserélhettem volna a samsung galaxy ace4 olcsó maroktelefonomat csilivili ájfónra, de mégse tettem.

smartok mennyibe mennek? fél misiért a 98asok kb? mi a fasz kerül egy 600ccm-es 1x1méteres szaron annyiba?
szőke plázapicsáknak való, az is egy ilyen divatautó, mert jajj de kis pici cuki kocsika
és túlnyomórészt valóban ilyen kis picsákat látok smartokban, egyik kezében a cigi, másikban a telefon, és egyiket se tudja normálisan tartani a 13centis műkörmei miatt
közben ofc index nélkül vált sávot, 30al tötymörög kibaszott sáv belső szélén, lámpát még épphogy felismeri de egyenrangú utak kereszteződésénél fingja nincs mi a gyász van
de leginkább azért nem tartom autónak a smartot, mert nincs belőle kéziváltós
egyszerűen a célközönsége az elkényeztetett kis picsák akik nem tudnak vezetni, de mindenképp vmi trendi cuki kocsikával kell szoliba, műkörmöshöz, pedikűröshöz, manikűröshöz, iszappakolásra meg egyéb kurvafontos helyre járniuk
Member
Gold: 411.00
Nov 28 2015 05:33pm
Quote (bamboo @ 29 Nov 2015 00:29)
bratyóm nemrég rámhagyta volna az iphone 5ösét, közöltem vele h nemkell. tehát kvázi ingyen lecserélhettem volna a samsung galaxy ace4 olcsó maroktelefonomat csilivili ájfónra, de mégse tettem.

smartok mennyibe mennek? fél misiért a 98asok kb? mi a fasz kerül egy 600ccm-es 1x1méteres szaron annyiba?
szőke plázapicsáknak való, az is egy ilyen divatautó, mert jajj de kis pici cuki kocsika
és túlnyomórészt valóban ilyen kis picsákat látok smartokban, egyik kezében a cigi, másikban a telefon, és egyiket se tudja normálisan tartani a 13centis műkörmei miatt
közben ofc index nélkül vált sávot, 30al tötymörög kibaszott sáv belső szélén, lámpát még épphogy felismeri de egyenrangú utak kereszteződésénél fingja nincs mi a gyász van
egyszerűen a célközönsége az elkényeztetett kis picsák akik nem tudnak vezetni, de mindenképp vmi trendi cuki kocsikával kell szoliba, műkörmöshöz, pedikűröshöz, manikűröshöz, iszappakolásra meg egyéb kurvafontos helyre járniuk

badass.gif
Member
Nov 28 2015 05:46pm
Quote (bamboo @ Nov 28 2015 11:29pm)

mikerul részre fent írtam h Mercédesz

és sokkal inkább ultetnem a menyasszonyomat smartba a városi közlekedésben, amivel még parkolni is tudni fog mint a csoda Suzukiba, persze szigorú városi közlekedésre a szuznyak is jó , de szerintem akkor már a tomegkozlekedes de hát mindenkinek más az izlese.
Member
Gold: 33,265.80
Nov 28 2015 05:47pm
nekem van 1 biciklim
Member
Nov 28 2015 05:49pm
Quote (josheide @ Nov 28 2015 11:47pm)
nekem van 1 biciklim

én is felhoztam egyet Győrbe , 1x ültem rajta. Bár gondolom ezért vagyok dagadt ikszdeh
Member
Gold: 80.00
Nov 28 2015 05:51pm
Quote (rapiddani @ 29 Nov 2015 00:49)
én is felhoztam egyet Győrbe , 1x ültem rajta. Bár gondolom ezért vagyok dagadt ikszdeh

te mit csinálsz most győrben?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101113Next
Add Reply New Topic New Poll