Quote (rapiddani @ Nov 28 2015 11:14pm)
dunno, swiftről az jut eszembe ,hogy 150-200kt ér, akármit mókolsz vele ( nem az újról beszélek, bár számomra az is csak egy suzuki)
smart meg merci valójában, szóval azt nem tudom ,hogy tudod lenézni, de gondolom iphone6spluszod van 400kért.
a kedvencem amikor néha szembemegyek az élettel, amikor suzukin egy alma logó van, srác meg iphonet fog. az érzés amikor menő akar lenni de többet ér a telefonja az autójánál
mellélőttél, rühellem az iphonet, fasznak se kell az a fos divattelefon.
bratyóm nemrég rámhagyta volna az iphone 5ösét, közöltem vele h nemkell. tehát kvázi ingyen lecserélhettem volna a samsung galaxy ace4 olcsó maroktelefonomat csilivili ájfónra, de mégse tettem.
smartok mennyibe mennek? fél misiért a 98asok kb? mi a fasz kerül egy 600ccm-es 1x1méteres szaron annyiba?
szőke plázapicsáknak való, az is egy ilyen divatautó, mert jajj de kis pici cuki kocsika
és túlnyomórészt valóban ilyen kis picsákat látok smartokban, egyik kezében a cigi, másikban a telefon, és egyiket se tudja normálisan tartani a 13centis műkörmei miatt
közben ofc index nélkül vált sávot, 30al tötymörög kibaszott sáv belső szélén, lámpát még épphogy felismeri de egyenrangú utak kereszteződésénél fingja nincs mi a gyász van
de leginkább azért nem tartom autónak a smartot, mert nincs belőle kéziváltós
egyszerűen a célközönsége az elkényeztetett kis picsák akik nem tudnak vezetni, de mindenképp vmi trendi cuki kocsikával kell szoliba, műkörmöshöz, pedikűröshöz, manikűröshöz, iszappakolásra meg egyéb kurvafontos helyre járniuk