d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Preferencia Poll N+1
Prev17891011Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 6,373.20
Oct 13 2015 08:08pm
Kulon ofc

Viszont kad nn, nem szeretek ulni a sajat izzadt picsam meg testnedveim forro vizeben
Member
Gold: 280.00
Oct 13 2015 11:37pm
Quote (subnyaralas @ Oct 13 2015 09:51pm)
y
na ezt hivom kényelmesnek
hogy nem tudok ledőlni a falra aludni szarás közben hanem van helyem

de most rohadjak meg h igy szoktam meg és igy szeretek szarni :D ha nagyon kell tudok kissebb helyen is, de pld nekem az áruházi wck is kurva kicsik, a lábam akkor lenne jó helyen ha kiraknám az ajtó alatt/át a másik fülkébe az elválasztó alatt

sry sons retardált vagyok

nem szartam a wctekben :~) anyud ágya után már nem volt pofám

Miután beleszartál az anyja ágyába, a wcjükbe nem volt már pofád?
Member
Gold: 280.00
Oct 13 2015 11:41pm
Velem egyszer volt az, hogy árkádban mentem hugyozni haverokkal, és az egyik bement szarni. Mondtam hogy srácok nekem így nem megy ha ennyien itt álltok, erre aki szart, kikiabált hogy ő ilyenkor énekelni szokott. Mondom okj, erre mindenki elkezdett énekelni. Hugyozás után kimentem büszkén hogy milyen jó volt, erre akiről azt hittem hogy bent szart, igazából kint várt ránk. Sose volt alkalmam megköszönni az idegennek...

This post was edited by anyd on Oct 14 2015 12:08am
Member
Gold: 22,413.07
Oct 13 2015 11:45pm
Quote (anyd @ Oct 14 2015 06:41am)
Velem egyszer volt az, hogy árkádban mentem hugyozni haverokkal, és az egyik bement szarni. Mondtam hogy srácok nekem így nem megy ha ennyien itt álltok, erre aki szart, kikiabált hogy ő ilyenkor énekelni szokott. Mondom okj, erre mindenki elkezdett énekelni. Hugyozás után kimentem büszkén hogy milyen jó volt, erre akiről azt hitte hogy bent szart, igazából kint várt ránk. Sose volt alkalmam megköszönni az idegennek...

gólyatáborban volt hasonlóban részem, az egyik gólya éppen a reggeli szarás közben mesélte el telefonon az anyjának hogy milyen jól érzi magát én meg próbáltam közben kulturáltan szarni kettővel mellette :)

This post was edited by lacketto on Oct 13 2015 11:45pm
Member
Gold: 80.00
Oct 14 2015 12:04am
Elmúlt hónalok legjobb topigja
Member
Gold: 4,747.73
Oct 14 2015 05:32am
Hát én végig röhögtem a topikot, köszönöm szépen
Member
Gold: 4,747.73
Oct 14 2015 05:39am
Én egyszer csajozás közben szartam össze magam majdnem basszus, pedig aranyos volt a lány
Reggelire kakaót ittam és akkor még nem tudtam, hogy ez végignyomja a szart a beleimen mint egy túlnyomásos lefolyó
Szal állok a buszmegállóban és csak egy csaj volt ott rajtam kívül szal szóba elegyedtem vele, mert csajozás easiest dolog ever
Hát a buszon azért rájöttem hogy ez az easiest dolog ever csak addig működik amíg nem vákuumig összeszorított farpofákkal kell ezt lekommunikálni, amikor így izzadságcsepp befolyik a szemedbe és a kukoricadaraboskulahurka már szurkálja a segged végét és közben csevegj arról, hogy milyen suliba jár meg mi a kedvenc állata :s
A beszélgetés persze úgy indult, hogy árpádhídig megyünk mindketten viszont nekem bécsi utnál az europarknál (v eurocenter mi a fasz van ott) megálljt intett a szükség meg kulabácsi, szal leiszkoltam a buszról
Emlékszem milyen rohadt jól jött h S alakban megy ott felfelé az ösvény mert így féloldalasan tudtam bakkecskeugrás-futás keverékben felfelé haladni, feltünésmentesen

Bazdki és bejárattól egyből ki volt táblázva h merre van a budi és annyira örültem
bemegyek és ilyen kis szar wc volt, csak 3 fülkével ÉS MIND HÁROM BE VOLT ZÁRVA -> itt olyan sokk ért hogy majdnem reflexből a mosdóba szartam afaik
Rájöttem h a szélső kettőben nincs senki csak a középsőben, nem is tudom miért voltak bezárva
már gondolkodtam hogy helyből beugrok az egyikbe mikor a középsőből kiszólt az ember hogy mia baj
mondom neki a szitut
erre rendes volt a hapi mert gyorsan kiiszkolt a wcből (bár lehet h azért mert mondtam neki, hogyha nem akkor a fogasra akasztott öltönyének a zsebébe fogok kullantani, lol jk)
Hú, de jó volt üvöltve telefosni a budit

És közben bejött két srác a budiba és látták h ott hagytam a földön az uzsonnámat emrt azért erre a szeánszra csak nem viszek már be ételt :s
és akkor még a fulladásos halál elkerülése végett hiperventilláló tüdőmmel még arra is kellett levegőt szorítsak h kiszóljak a kis cigányoknak h hagyják a kajámat a kecibe

This post was edited by Vismajor on Oct 14 2015 05:39am
Member
Gold: 834.97
Oct 14 2015 05:48am
Quote (Vismajor @ Oct 14 2015 12:39pm)
Én egyszer csajozás közben szartam össze magam majdnem basszus, pedig aranyos volt a lány
Reggelire kakaót ittam és akkor még nem tudtam, hogy ez végignyomja a szart a beleimen mint egy túlnyomásos lefolyó
Szal állok a buszmegállóban és csak egy csaj volt ott rajtam kívül szal szóba elegyedtem vele, mert csajozás easiest dolog ever
Hát a buszon azért rájöttem hogy ez az easiest dolog ever csak addig működik amíg nem vákuumig összeszorított farpofákkal kell ezt lekommunikálni, amikor így izzadságcsepp befolyik a szemedbe és a kukoricadaraboskulahurka már szurkálja a segged végét és közben csevegj arról, hogy milyen suliba jár meg mi a kedvenc állata :s
A beszélgetés persze úgy indult, hogy árpádhídig megyünk mindketten viszont nekem bécsi utnál az europarknál (v eurocenter mi a fasz van ott) megálljt intett a szükség meg kulabácsi, szal leiszkoltam a buszról
Emlékszem milyen rohadt jól jött h S alakban megy ott felfelé az ösvény mert így féloldalasan tudtam bakkecskeugrás-futás keverékben felfelé haladni, feltünésmentesen

Bazdki és bejárattól egyből ki volt táblázva h merre van a budi és annyira örültem
bemegyek és ilyen kis szar wc volt, csak 3 fülkével ÉS MIND HÁROM BE VOLT ZÁRVA -> itt olyan sokk ért hogy majdnem reflexből a mosdóba szartam afaik
Rájöttem h a szélső kettőben nincs senki csak a középsőben, nem is tudom miért voltak bezárva
már gondolkodtam hogy helyből beugrok az egyikbe mikor a középsőből kiszólt az ember hogy mia baj
mondom neki a szitut
erre rendes volt a hapi mert gyorsan kiiszkolt a wcből (bár lehet h azért mert mondtam neki, hogyha nem akkor a fogasra akasztott öltönyének a zsebébe fogok kullantani, lol jk)

És közben bejött két srác a budiba és látták h ott hagytam a földön az uzsonnámat emrt azért erre a szeánszra csak nem viszek már be ételt :s
és akkor még a fulladásos halál elkerülése végett hiperventilláló tüdőmmel még arra is kellett levegőt szorítsak h kiszóljak a kis cigányoknak h hagyják a kajámat a kecibe

n1
Member
Gold: 0.00
Oct 14 2015 06:13am
kádba szarok
Member
Gold: 0.00
Oct 14 2015 06:19am
Quote (Vismajor @ 14 Oct 2015 12:39)

mondom neki a szitut

nem biztos, hogy a nyilvanos wcben foldre pakolt uzsonnam annyira agasztott volna, foleg miutan osszefogdostak a ciganyok

te azert meg megetted?

/e:

amugy patriknak igaza van, egy jo es kenyelmes szarashoz hely kell

ezt azota erzem at igazan miota uj albiba koltoztem, ahol olyan kicsi a wc, hogy az oldalfalhoz tudok tamaszkodni kulazas kozben

This post was edited by Fej on Oct 14 2015 06:20am
Go Back To Magyar Topic List
Prev17891011Next
Add Reply New Topic New Poll