d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Help Iphone
Prev1789101118Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 2 2015 11:31am
Quote (Karan2_Returned @ Sep 2 2015 07:29pm)
En nem szedek ki semmit a zsebemböl, ülök minden szaron akkor is ha kenyelmetlen.

De miért? Persze oda kell rá figyelni ne hagyd el mrg ne lopják el
De én utálom ha kényelmetlen :/ habhivnak ilyen üljünk Le a fűbe és borozzunk estre oda se megyek mert utálok földön ülni sehogy kényelmes
Member
Gold: 834.97
Sep 2 2015 11:32am
Quote (Usaftw @ Sep 2 2015 06:26pm)
Valamilyen szinten igaza van
Jó benyomást kelt ha BMW kulcsot raksz a pultra meg valami draga telefonod van
Ettől még senki nem fog leszopni de jó benyomást kelt
Lehet ezek nélkül is csajozni persze
De az totál wrong hogy ha nincs iphonod szar ember vagy lel

ezt így eléggé ostobaság kijelenteni, mivel a megítélés az egy teljesen szubjektív dolog, tehát nem minden embernél ugyanaz. nálam például inkább negatív-semleges benyomást kelt valakinél a bmw kulcs, mivel azt érezném hogy ez az ember túlkompenzál a belső hiányosságai miatt. van akinél abszolut semmilyen benyomást nem kelt, és nyilván megvannak azok akiknél pozitívat, akik elfogadják a FELÜLETES materiális sikert mint értékrendet, és nem próbálnak mögélátni a dolognak, ezeket hívják úgy hogy "sekélyes emberek". az értelmesebb ember rájön hogy a bmw kulcs még semmit sem jelent, lehet hogy egy használt szar autó amit amiatt vett hogy felvágjon vele, de lehet hogy csak nagyon szereti a márkát és nem menőzni akar.

az igazán sikeres és lelkileg is teljes emberek pedig nem bmw-t fognak venni, hanem mondjuk egy volvot vagy hasonló luxusautót, amihez nem kapcsolódik státusszimbólum jelleg, legalábbis a tapasztalataim szerint. aki meg tényleg nem akar kompenzálni, az megkeresi a legjobb ár-érték arányt, és vesz egy jobb opelt vagy valami családi autót ha van családja

megszakért'd
Member
Gold: 1,630.69
Sep 2 2015 11:33am
Quote (Usaftw @ Sep 2 2015 06:31pm)
De miért? Persze oda kell rá figyelni ne hagyd el mrg ne lopják el
De én utálom ha kényelmetlen :/ habhivnak ilyen üljünk Le a fűbe és borozzunk estre oda se megyek mert utálok földön ülni sehogy kényelmes

Hogy ne ugy nezzek ki mint egy paraszt. Nyilvan ha legjobb haverokkal vagyok együtt kirakom, de ha peldaul csajjal megyek enni akkor marad a zsebemben.
Member
Gold: 0.00
Sep 2 2015 11:36am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 2 2015 07:32pm)
ezt így eléggé ostobaság kijelenteni, mivel a megítélés az egy teljesen szubjektív dolog, tehát nem minden embernél ugyanaz. nálam például inkább negatív-semleges benyomást kelt valakinél a bmw kulcs, mivel azt érezném hogy ez az ember túlkompenzál a belső hiányosságai miatt. van akinél abszolut semmilyen benyomást nem kelt, és nyilván megvannak azok akiknél pozitívat, akik elfogadják a FELÜLETES materiális sikert mint értékrendet, és nem próbálnak mögélátni a dolognak, ezeket hívják úgy hogy "sekélyes emberek". az értelmesebb ember rájön hogy a bmw kulcs még semmit sem jelent, lehet hogy egy használt szar autó amit amiatt vett hogy felvágjon vele, de lehet hogy csak nagyon szereti a márkát és nem menőzni akar.

az igazán sikeres és lelkileg is teljes emberek pedig nem bmw-t fognak venni, hanem mondjuk egy volvot vagy hasonló luxusautót, amihez nem kapcsolódik státusszimbólum jelleg, legalábbis a tapasztalataim szerint. aki meg tényleg nem akar kompenzálni, az megkeresi a legjobb ár-érték arányt, és vesz egy jobb opelt vagy valami családi autót ha van családja

megszakért'd

Szerintem egy lányt érdekelheti mert felszínes és sekélyes ahogy mondod
Ugyanakkor ha a csaj totál leszarja milyen autód van mrg órád , attól még biztos nyom a latban ha anyagilag megbízható vagy akár a későbbi csaladalapitas szempontjából
Mert akinek van pénze bomosre anak lesz nyaralásra meg számlára etc
Imo
Member
Gold: 6,352.66
Sep 2 2015 11:40am
Quote (Usaftw @ 2 Sep 2015 19:36)
Ugyanakkor ha a csaj totál leszarja milyen autód van mrg órád , attól még biztos nyom a latban ha anyagilag megbízható vagy akár a későbbi csaladalapitas szempontjából
Imo

es van aki a rezsiszamlai helyett vesz bmwt, igazad van
Member
Gold: 834.97
Sep 2 2015 11:41am
Quote (Usaftw @ Sep 2 2015 06:36pm)
Imo

szóval szerinted minden nő egyforma, sekélyes és felszínes lények. nice

Member
Gold: 3,000.00
Sep 2 2015 11:41am
Quote (Usaftw @ Sep 2 2015 06:26pm)
Valamilyen szinten igaza van
Jó benyomást kelt ha BMW kulcsot raksz a pultra meg valami draga telefonod van
Ettől még senki nem fog leszopni de jó benyomást kelt
Lehet ezek nélkül is csajozni persze
De az totál wrong hogy ha nincs iphonod szar ember vagy lel

lol
en mindig kinosan ugyelek arra, hogy ne legyen szem elott a kocsikulcsom
fasz se akar valaszolgatni a hulyebbnel hulyebb kerdeseikre
mondjuk az csak audi, szal valszeg igazad van kappa
Member
Gold: 6,352.66
Sep 2 2015 11:43am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Sep 2015 19:41)
szóval szerinted minden nő egyforma, sekélyes és felszínes lények. nice

neki ez jutott, nincs ezzel gond
Member
Gold: 69.85
Sep 2 2015 12:11pm
Quote (Usaftw @ 2 Sep 2015 19:36)
Imo

Mert az nem is szamit, hogy van e fedezet. Lizingelek is egy bmwt magamnak.
Member
Gold: 5,390.00
Sep 2 2015 12:19pm
hát idk, az én ismerősi körömben egy lány nagyon maximum kinevetne, ha a drága telefonoddal vagy az autóddal akarnál menőzni ^^
persze ezek intelligens nők, tudom én, hogy vismajor féle hülyegyerekeknek akármilyen autóval vagy nyaklánccal sem lenne esélye :DD
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101118Next
Add Reply New Topic New Poll