d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Noi Egyenloseg > Vitatopic
Prev1789101125Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Mar 9 2015 06:39am
Quote (Jancsipapa @ Mar 9 2015 12:30pm)
a női egyenlőségről annyit, hogy 10 emberből, aki megtudja rólam, hogy tanárkodom és tanár leszek, 8 azt mondja, hogy 'aha, aha, biztos csak kúrogatni akarod a csajokat' és csak a maradék kettő hiszi el, hogy valójában tényleg ezt akarom csinálni, mindenféle hátsó szándék nélkül

ha egy nő mondja ezt, akkor meg 'aww, hát biztos szereti a gyerekeket'

volt már olyan, hogy felhívtak telefonon magánórák miatt és anyuka bevallotta 5 perc beszélgetés után, hogy igazából ő csak női tanárt keres, szóval neki ez tárgytalan a bemutatkozás óta

hozzáteszem direkt vigyázok, hogy még véletlenül se legyek félreérthető, hogy ne is érjek hozzájuk, ne legyen pletykaszinten se semmi és ezt egész életemben így kell csináljam, mert különben szarrá fognak szopatni

a te esetedben is ugyanezt modnják :XD egyenlőség van

a férfi az legyen bányász
vagy kőműves
!

This post was edited by Senee on Mar 9 2015 06:40am
Member
Gold: 80.00
Mar 9 2015 06:41am
Quote (Jancsipapa @ 9 Mar 2015 13:30)
a női egyenlőségről annyit, hogy 10 emberből, aki megtudja rólam, hogy tanárkodom és tanár leszek, 8 azt mondja, hogy 'aha, aha, biztos csak kúrogatni akarod a csajokat' és csak a maradék kettő hiszi el, hogy valójában tényleg ezt akarom csinálni, mindenféle hátsó szándék nélkül

volt már olyan, hogy felhívtak telefonon magánórák miatt és anyuka bevallotta 5 perc beszélgetés után, hogy igazából ő csak női tanárt keres, szóval neki ez tárgytalan a bemutatkozás óta

hozzáteszem direkt vigyázok, hogy még véletlenül se legyek félreérthető, hogy ne is érjek hozzájuk, ne legyen pletykaszinten se semmi és ezt egész életemben így kell csináljam, mert különben szarrá fognak szopatni

nem tudom milyen emberek ezek
meg nem is értem, eszembe nem jutna ezzel foglalkozni, hogy nő-e a gyerekem tanára vagy férfi :wacko:
Member
Gold: 0.00
Mar 9 2015 06:43am
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Mar 2015 13:41)
meg nem is értem, eszembe nem jutna ezzel foglalkozni, hogy nő-e a gyerekem tanára vagy férfi :wacko:

en megtudom erteni, tobb olyan tanarismerosom is van, akikrol tudom, hogy dugtak meg diaklanyokat, van olyan is aki ebbol uz sportot, szoval...
(egy ismerosom listat vezetett az altala tanitott lanyokrol es ket oszlopba listazta oket, dughato, nem dughato, kivancsi vagyok mi lenne vele ha megtalalnak ezt a kis fuzetet)

This post was edited by Fej on Mar 9 2015 06:45am
Member
Gold: 343.00
Mar 9 2015 06:43am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 9 2015 12:41pm)

rule34

és a nő tudja hogy a nőnek nem fontos a szex azt csak azért adja, hogy kényelmesebb élete lehessen mert a férfinek meg az a fontos
Member
Gold: 80.00
Mar 9 2015 06:47am
Quote (Fej @ 9 Mar 2015 13:43)
en megtudom erteni, tobb olyan tanarismerosom is van, akikrol tudom, hogy dugtak meg diaklanyokat, van olyan is aki ebbol uz sportot, szoval...
(egy ismerosom listat vezetett az altala tanitott lanyokrol es ket oszlopba listazta oket, dughato, nem dughato, kivancsi vagyok mi lenne vele ha megtalalnak ezt a kis fuzetet)

vagy inkabb ugy nevelem a lanyom hogy ne legyen egy utcaszeli lotyo
Member
Gold: 69.85
Mar 9 2015 06:49am
Bezzeg nek egy tanarnom se volt aki dugni akart a diakokkal. :(
Member
Gold: 0.92
Mar 9 2015 06:50am
Quote (Jancsipapa @ Mar 9 2015 12:30pm)

azért erről bevillan nekem a kép, hogy multkorában tanárt kerestem és egy meleg jelentkezett, fbjén ez fogadott :

azért kicsit megszorult a segglyukam, hogyha nem nézek utána akkor lett volna ott óra with benefits
Member
Gold: 244.47
Mar 9 2015 06:51am
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Mar 2015 13:47)

Nem nevelés kérdése.
A mai tini picsák ilyenek.

Amugy nálam is ez megy. Jah hogy uszomester? Akkor punciban úszol.
Nyáron meg nézni sincs idom a csajokat annyi a kedves fasszoponyomorekhulladek vendég.
Meg alapból nem csajozok itt.
Member
Mar 9 2015 06:54am
Quote (Baleee @ Mar 9 2015 02:49pm)
Bezzeg nek egy tanarnom se volt aki dugni akart a diakokkal. :(

Nálunk a gimiben volt egy tanárnő, aki összejött a 14 éves diákkal. Ami vicc, hogy legjobb tudomásom szerint azóta is együtt vannak.

Tl;dr annyi volt a sztori, hogy a nő friss diplomás, férjezett, a gyerek meg ilyen tipikus elveszett költőlélek. Osztálykiránduláson szerelmet vallott a tanárnőnek, akit annyira meghatott, hogy egyből le is feküdtek. Pár hónap után kiderült, mindkettőt kivágták az iskolából, a férj beadta a válókeresetet, ők ketten viszont együtt maradtak.
Member
Mar 9 2015 06:54am
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Mar 2015 13:47)

ez is egy megkozelites :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101125Next
Add Reply New Topic New Poll