Quote (beni @ Dec 30 2014 01:33pm)
láttam már btw, megnéztem megint
és ezt mondjuk tuti nem csinálnám hát ehhez a sima élethez kellő erőnél jóval többre lenen szükség
inkább elmennék egy országba ahol engedélyezik az eutanáziát bár gondolom akkor arrol tudnék ha lenne olyan ahova bárhonnan mehet ember mert mindenki odamenne
de akkor meg ezért kell már most elkezdeni gyüjteni azt az 500k-t meg beszerezni vmi gyors "gombnyomásos" halált
én nem küzdenék az életért amit amugy is értelmetlennek tartok.. igen, mondom így, hogy semmi bajom nincs és nem volt még ilyen betegségem
de nem. és ezért nem is akarok barátnőt meg barátokat meg semmit.. ne legyen semmi ami megnehezítené meg arra sarkallna, hogy küzdjek.. igyekszem mindennel meg mindenkivel megszakítani a kapcsolatot
persze melohelyen normális vagyok meg a legjobb tudásom szerint igyekszem végezni mindig a dolgom ezért nincs is sztem baja velem senkinek és ezzel a részével nekem sem de ha olyan dologra terelödik a szo hogy bármilyen modon a magánéletbe belépne vki akkor (ofc normálisan azt is) de lemondom vagy dodgeolok valahogy
kajak nincs kedvem küzdeni, mindenhol elmondani, mindenkivel megértetni, minden érdek szálat felgöngyölíteni - ezáltal megérteni, hogy miért nem akarja a változást vagy etc- és ofc lehet erre mondani hogy kifogás dehát ebből áll az élet mindenkin túl kell verekedni magad hát nekem ehhez nincs kedvem 0-24 küzdelem
így viszont nem jutok sehova ami meg szintén nem jó
szóval sehogy sem jó
szóval szarok rá
és azt is tudom ti gondoljátok normálisan csak totál pointless mégcsak foglalkozni is vele(m) mert zsigerből vagyok az egész szar ellen és hiába ismerem el, hogy hogy a normális (normálisnak lenni egy normálatlan világban faszság meg errol is könyvet lehetne irni lol)
áh faszom
tényleg pointless és most kitöröltem az egészet hogy szarok erre is de megigértem megnézem akkor már írok választ is
amekkora szardarab vagyok már csak azért is megérdemelnék egy ilyet mint ennek a lánynak volt és annak örülnék a legjobban ha egyből el is égnék a faszba, hogy ne kelljen mnden kibaszott évben szerencsétlen anyáméknak kimenni a gecis siromhoz amit több százezerért csináltattak/váltottak ki a gecis egyháznál vagy faszomtudja kinél meg hogy a gecis pap elmondja a faszságait több tizezerér aztán bemenjen és leszopkodja egy 10 éves faszát
hányok az egésztől az lenne a legjobb ha becsapodna egy kibaszott meteorit ebbe a faszrákos mételybe
w/e
ezt igy elolvasva nem is csodálom itt is ennyien utálnak hát kinek van kedve huszonévesen egy ilyen lehuzo szarságon gondolkodni
mai fiatalságnak meg pont erre van szüksége Kappa hogy mégjobban lelegyen húzva
már csak ezért is teljesen jo lesz ha meghalok minél előbb
így legalább aki később idejön nem olvassa ezt a szart
családot alapit meg gyereket nevel azt él egy normális életet azt kész
már kétszer kitöröltem az egészet de mostmár itt hagyom
mehet a flame meg a köpködés