Quote (beni @ 14 Dec 2014 18:57)
Én most voltam beteg és rohadtul utáltam, hogy akárkivel beszéltem telefonon (leginkább munkakapcsolatban lévő emberekkel) mindenki megpróbált valami tuti gyógymódot rámtukmálni. Volt aki 20 percig osztotta, hogy turmixoljak le gyömbért meg fokhagymát és mézzel toljam be. Meg vegyek a DM-ben homoktövis/akármi kapszulát, mert az a legjobb. És másnap visszahívott, hogy sikerült e beszereznem.
De kb az emberek 80%-a lehülyézett, amiért antibiotikumot kezdtem mondván, hogy biztos vírus és arra nem hat.
Gondolom ezek osztják meg facebookon, hogy szódabikarbóna legyőzi a rákot.
Jo nyilvan, tudogyulladassal ne probald magad kikezelni, de first, amikor jon egy kis megfazas, nem fogsz orvoshoz rohanni, hanem probalod helyrerakni az immunrendszered es max, ha nem jon be 1-2 nap utan, akkor az orvos. Nem arrol van, szo, hogy ne menj soha, hanem, hogy ne minden szarral. Amugy meg miert ne lehetne novenybe benne olyan hatoanyag, ami segithet az immunrendszernek basic szarokat legyozni. Ilyen alapon Kurva Szentgyogyrgyi kuruzslo Albert. Az nem mindegy, hogy valaminek van e tudomanyos alapja, hogy hatasos, vagy sincs.
Quote (TresholdOfUniverse @ 14 Dec 2014 20:18)
Errol jut eszembe, barmikor voltam korhazban, leserulve, begipszelve, mutve es hasonlok: utaltam amikor sajnaltak az emberek, keves dolgot utaltam jobban annal amikor meglatogattak a korhazban, vagy lesajnaltak a terdig ero gipsz miatt.
Jha, fuh meg az egyutterzest de kurvara utalom.
This post was edited by Baleee on Dec 16 2014 03:44am