d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sub Lotto Topic
Prev1789101133Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Mar 30 2015 02:01am
szemét élet

This post was edited by CyberPunk666 on Mar 30 2015 02:02am
Member
Gold: 1,565.00
Mar 30 2015 02:22am
Quote (llllllllllll @ 26 Feb 2015 21:26)
inkább napi 24 órát töltesz azzal, hogy vergődsz és azon agyalsz, hogy mire költenéd ha lenne pénzed
közben telnek az évek és éled a robot életedet, ami ellen annyira kampányolsz
közbe mindenki más kurva jó munkát végez, amit élvez és boldogan éli az életét
kicsit el kellene gondolkodnod ezen

ti beszéltek álomról meg jövőképről :rofl:

Én senee nek adok igazat, 1 év kemény melóval a 4 karikánál, 500 ezer forintot sikerült félreraknom, úgy hogy még vasárnap is mentem dolgozni, barátnőmet havonta 1x láttam, és nagyonsokat gondolkoztam hogy eggyáltalán nem éri meg Magyarországon még megmozdulni se.

brutto 264e forint fizetésem volt, ami nettoban olyan 170e jelentett (magyar átlagban elég jó) (kb 2 milla lett volna költségek nélkül) havi 40 a szállás, az 1 évre 480e forint, havi 30 a kaja (napi ezer forint) az 360e forint, bérlet havi 5600 az 67200 forint, havi 3000 a telefon számla 36000
havi 10e a vonat 120e forint
havi 3000 az internet 36e forint
ez 1.6 milla forint (a félrerakott 500e vel együtt)
400 ezerböl meg karácsony meg születésnapok (apámnak elektromos húsdaráló, fiú tesomnak 1 terrás külső vinyó, lány tesómnak új aksi a laptopjába, barátnőmnek 82es lcd tv, meg elvittem vagy 3x vacsorázni meg mozizni, anyámnak meg fűthető matrac.
ha otthon maradok a seggemen akkor az önkormányzattol kapom a kis 52e forintomat ami 1 évre több mint amit sikerült félreraknom, meg maszekoltam volna otthon és a kaja sem drága annyira

szerintem meg ez a robot élet aggodni mások érzésein hogy jajj nem adsz elég drága ajándékot, ha egy tábla csokinak nem tudnak örülni akkor dugják fel a seggükbe, tiszta buziság minden, mindenki anyagias aztán karácsonyra meg lofaszt nem kaptam , kaptam egy 5000 forintos utazó táskát aminek a cipzárja elbaszódott az első alkalommal.

buzi ez az egész világ, egyet értek a német pilótával is, akinek van pénze repülövel utazni az biztos hogy elfogadta ezt az életmódot, amit én személy szerint kurvára ellenzek.
nem tud az ember elmenni szórakozni mert tudja hogy mennyit kell mondjuk 20000 forintért gürcölni ami lehet kevés egy estére hogy jol érezzem magam, muszáj vagyok bealapozni a buli elött vagy 10 felessel hogy bent már csak vagy 2őt kelljen venni,na majd még írok...

This post was edited by EdwardElric on Mar 30 2015 02:29am
Member
Gold: 1,630.69
Mar 30 2015 02:34am
Quote (EdwardElric @ Mar 30 2015 09:22am)
Én senee nek adok igazat, 1 év kemény melóval a 4 karikánál, 500 ezer forintot sikerült félreraknom, úgy hogy még vasárnap is mentem dolgozni, barátnőmet havonta 1x láttam, és nagyonsokat gondolkoztam hogy eggyáltalán nem éri meg Magyarországon még megmozdulni se.

brutto 264e forint fizetésem volt, ami nettoban olyan 170e jelentett (magyar átlagban elég jó) (kb 2 milla lett volna költségek nélkül) havi 40 a szállás, az 1 évre 480e forint, havi 30 a kaja (napi ezer forint) az 360e forint, bérlet havi 5600 az 67200 forint, havi 3000 a telefon számla 36000
400 ezerböl meg karácsony meg születésnapok (apámnak elektromos húsdaráló, fiú tesomnak 1 terrás külső vinyó, lány tesómnak új aksi a laptopjába, barátnőmnek 82es lcd tv, meg elvittem vagy 3x vacsorázni meg mozizni, anyámnak meg fűthető matrac.
ha otthon maradok a seggemen akkor az önkormányzattol kapom a kis 52e forintomat ami 1 évre több mint amit sikerült félreraknom, meg maszekoltam volna otthon és a kaja sem drága annyira

szerintem meg ez a robot élet aggodni mások érzésein hogy jajj nem adsz elég drága ajándékot, ha egy tábla csokinak nem tudnak örülni akkor dugják fel a seggükbe, tiszta buziság minden, mindenki anyagias aztán karácsonyra meg lofaszt nem kaptam , kaptam egy 5000 forintos utazó táskát aminek a cipzárja elbaszódott az első alkalommal.

buzi ez az egész világ, egyet értek a német pilótával is, akinek van pénze repülövel utazni az biztos hogy elfogadta ezt az életmódot, amit én személy szerint kurvára ellenzek.
nem tud az ember elmenni szórakozni mert tudja hogy mennyit kell mondjuk 20000 forintért gürcölni ami lehet kevés egy estére hogy jol érezzem magam, muszáj vagyok bealapozni a buli elött vagy 10 felessel hogy bent már csak vagy 2őt kelljen venni,na majd még írok...

fel ev gyakorlat alatt többet raktam felre mint amennyit te kerestel :^)
Member
Gold: 4.20
Mar 30 2015 02:35am
Quote (EdwardElric @ 30 Mar 2015 09:22)

Ezert nem kell otthon dolgozni
Member
Gold: 343.00
Mar 30 2015 02:38am
egyszer volt egy riport is ott budán a villáknál ilyen ingatlanossal a többszáz milliós házakról, hogy ki megy bele és mondják kínaiak, külföldiek de vannak magyarok is, de hogy azok nagyon sokat dolgoznak
mit ér úgy a sok pénz, ha nem tudod élni az életedet ahogy szeretnéd és időre kell kelj meg ilyen szarságok
még úgy is ha szereted amit csinálsz a kötelesség kötelezettség egy szar dolog

mi mondjuk karácsonykor nem vásárolunk, faszság
ha vmit akarsz venni a másiknak mert szted örülne neki akkor megveszed mert épp ráakadátl/épp van rá pénzed etc
ez a MOST vmit MUSZÁJ nagy zsákosság
nem mellesleg igy hogy akkor veszel esetlegesen amikor épp olyanod van és nem akkor amikor mindenki más mint pl karácsony megspórolod magadnak a kibaszott tömeget meg nyomort mikor mindenki megy mint a fasz
Member
Mar 30 2015 02:45am
Quote (Senee @ 30 Mar 2015 09:38)
egyszer volt egy riport is ott budán a villáknál ilyen ingatlanossal a többszáz milliós házakról, hogy ki megy bele és mondják kínaiak, külföldiek de vannak magyarok is, de hogy azok nagyon sokat dolgoznak
mit ér úgy a sok pénz, ha nem tudod élni az életedet ahogy szeretnéd és időre kell kelj meg ilyen szarságok
még úgy is ha szereted amit csinálsz a kötelesség kötelezettség egy szar dolog

mi mondjuk karácsonykor nem vásárolunk, faszság
ha vmit akarsz venni a másiknak mert szted örülne neki akkor megveszed mert épp ráakadátl/épp van rá pénzed etc
ez a MOST vmit MUSZÁJ nagy zsákosság
nem mellesleg igy hogy akkor veszel esetlegesen amikor épp olyanod van és nem akkor amikor mindenki más mint pl karácsony megspórolod magadnak a kibaszott tömeget meg nyomort mikor mindenki megy mint a fasz

Mondtam mar neked parszor h csinalj meg teli szezont ausztriaban ugyis szakacs vagy azt mindig keresnek
4 honap melo de a maradek 8at elkolacsipszwowozhatod
Member
Gold: 0.00
Mar 30 2015 02:48am
Quote (GoreKnight9 @ 30 Mar 2015 09:45)
Mondtam mar neked parszor h csinalj meg teli szezont ausztriaban ugyis szakacs vagy azt mindig keresnek
4 honap melo de a maradek 8at elkolacsipszwowozhatod

o meg mondta, hogy nem merne elmenni, illetve az anyja otthon foz ra, szoval nem megy sehova

karolyunk azaz ember aki sirni imad, de tenni ellene mar biztosan nem fog
Member
Mar 30 2015 02:51am
Quote (Fej @ 30 Mar 2015 09:48)
o meg mondta, hogy nem merne elmenni, illetve az anyja otthon foz ra, szoval nem megy sehova

O tenyleg el is felejtettem hogy valami gyerekes kifogast talalt mert el kellene hagyni a komfortzonajat...
Member
Gold: 343.00
Mar 30 2015 03:25am
Quote (GoreKnight9 @ Mar 30 2015 08:51am)
O tenyleg el is felejtettem hogy valami gyerekes kifogast talalt mert el kellene hagyni a komfortzonajat...

egy ismerösöm szakácksodik kint és mondja hajtás van ezerrel 12-14 óra etc

HÁ NEM VAGYOK ÉN ÁLAT
IGÁSLÓ

inkább megvárom a levelet, hogy felkérnek magyarország miniszterelnökének
de csak úgy fogadom el, ha pestről idegörgetik a pirosszönyeget

Quote (Fej @ Mar 30 2015 08:48am)

fasz se akar tenni meg kuzdeni
hát ha ebbe belekezdenék az egész élet nem szólna másról csak a küzdelemről
először az egzisztencia aztán belegabalyodnék a témába, család, gyerek
küzdelem küzdelem küzdelem
minden téren

fasz se akar küzdeni
hagyjanak békén a picsába élni ahogy én akarok
Member
Gold: 1,630.69
Mar 30 2015 03:31am
Quote (Senee @ Mar 30 2015 10:25am)
egy ismerösöm szakácksodik kint és mondja hajtás van ezerrel 12-14 óra etc

HÁ NEM VAGYOK ÉN ÁLAT
IGÁSLÓ

inkább megvárom a levelet, hogy felkérnek magyarország miniszterelnökének
de csak úgy fogadom el, ha pestről idegörgetik a pirosszönyeget

fasz se akar tenni meg kuzdeni
hát ha ebbe belekezdenék az egész élet nem szólna másról csak a küzdelemről
először az egzisztencia aztán belegabalyodnék a témába, család, gyerek
küzdelem küzdelem küzdelem
minden téren

fasz se akar küzdeni
hagyjanak békén a picsába élni ahogy én akarok

De dolgozol par honapot, vegigszenveded, utana dözsölsz a kedvedre következö szezonig.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101133Next
Add Reply New Topic New Poll