d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Szavazás > önkormányzati Választások
Prev1789101141Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 95.00
Oct 12 2014 07:18am
Quote (beni @ Oct 12 2014 02:35pm)
Egyrészt azért, mert nem értek egyet veled még nem jelenti azt, hogy gyűlöllek. Ha valaki nem ért egyet veled, akkor máskor is ezt szűröd le ebből?

Nyilván kínosan ügyelek arra, hogy nehogy rosszat mondjak rólad, mert akkor aztán nem is tudom mi történne. Mindenki akivel te jóban vagy (egy ember a fórumon kb) csúnyán nézne rám.

De most megint megnéztem azt a postot, amiben konkrétumok kérdésére válaszolsz. És mi jön le belőle nekem? Igazából semmi, akárhogyis próbállak megérteni. Akartál írni a cigány-magyar ellentétről (de nem tetted). Biztos valaki pisztolyt szorított a fejedhez, vagy kitörte a ceruzád hegyét. A szlovák nyelvtanulást se értem. Gondolom elszomorít a Lázáros történet is, de hogy ő konkrétan mivel gáncsolt el, az már megint nem világos.

Gondolom azzal is tisztában vagy, hogy máshol is vannak problémák, korrupció, elégedetlen emberek, ebola, népírtás, háborúk, iszlám állam, miegymás, de te végleg kibuktál mert nem lehet dohányárút venni a sparban.

Mondjál.

Eleg belegondolni abba amit mesh csinalt.
Joindulatu kisfiukent kihasznalta hogy szeretem ofc. Es minden ok nelkul atbaszott tobbszor is, csak igy a sajat szorakoztatasara. Addig amig nekem az egyetlen hibam az volt hogy ezt "hagytam?" majd o (es mellesleg masok is) ugy itelik meg h o nem is tett semmi rosszat (esetleg meg pozitivan is), meg hat ez teljesen normalis igy, adfig nem csodalom h senee nem szeretne ilyen emberek kozt elni.
Member
Gold: 0.00
Oct 12 2014 07:19am
elmentem szavazni

előttem egy büdös nigger szavazott, elővettem egy zsebkendőt és azzal fogtam a tollat, nehogy ebolás legyek

This post was edited by TrollBoss on Oct 12 2014 07:20am
Member
Gold: 343.00
Oct 12 2014 07:20am
Quote (putincykavodka @ Oct 12 2014 01:18pm)
Eleg belegondolni abba amit mesh csinalt.
Joindulatu kisfiukent kihasznalta hogy szeretem ofc. Es minden ok nelkul atbaszott tobbszor is, csak igy a sajat szorakoztatasara. Addig amig nekem az egyetlen hibam az volt hogy ezt "hagytam?" majd o (es mellesleg masok is) ugy itelik meg h o nem is tett semmi rosszat (esetleg meg pozitivan is), meg hat ez teljesen normalis igy, adfig nem csodalom h senee nem szeretne ilyen emberek kozt elni.

semien emberek közt nem szeretnék élni
X:D

csak az emberben benne van ez az ösztön, hogy tartozzon vhova
tök szar
Member
Gold: 6,440.13
Oct 12 2014 07:21am
Quote (Senee @ Oct 12 2014 02:18pm)
jó, ezt így már elismerem, hogy tényleg lusta vagyok és baszok tenni bármit is
meg az is igaz, hogy a scodára várok, ma pl húzzák a hatos lottót, igaz csak 60 millió a főnyeremény de 10 évre elosztva az 500 ezer forintos havi fizetést jelent
és nekem az már bőven elég lenne, hogy kiszakadhassak ebből a gecis társadalomból

meg amúgy te a személyi előrejutásról beszéltél én meg a társadalom jobbátételéről (ami jó nagy hülyeség)
az egiyk persze lehetséges a másik nem
mondjuk az is igaz, hogy szeretem ezt véres zászlóként lobogtatni, hogy emiatt nem megy semmi de igazából csak lusta vagyok

Én olyan havi 60 órát vállalok önkéntes munkát, miközben tök jól érzem magam.

A társadalom jobbátételét önmagadnál kell kezdeni. A sok kis dolog is segít, nem kell mindenkinek a rák gyógyítást forradalmasítania. Pont ezért a személyi előrejutás és a társadalmi fejlődés is összeegyeztethető.
Member
Gold: 95.00
Oct 12 2014 07:22am
Quote (Senee @ Oct 12 2014 03:20pm)
semien emberek közt nem szeretnék élni
X:D

csak az emberben benne van ez az ösztön, hogy tartozzon vhova
tök szar

Maradt a jsp :)
Itt legalabb nem erintkezel veluk ! XD
Member
Oct 12 2014 07:25am
Mondok egy béna példát.

Engem például kifejezetten zavar, hogy a magyarok milyen introvertáltak (például amerikához képest). És baromi dühös tudok lenni, amikor azt hallom, hogy külföldieket vernek át, mert úgy gondolom, hogy viszik a rossz hírünket. Ezért ha látok térképpel külföldieket az utcán, akkor megeröltetem magam és odamegyek megkérdezni, hogy tudok e segíteni nekik. Vagy például a hajduszoboszlói strandon előre engedtem egy szlovák anyát a gyerekével, csak azért, hogy úgy üljön vissza a kis pokrócára, hogy jó benyomások érték az országban.

Iszonyat pici dolgok ezek, de ha én külföldön vagyok pont ilyenekből szűröm le, hogy milyen a társadalom.
Member
Gold: 3,747.73
Oct 12 2014 07:29am
Quote (beni @ Oct 12 2014 02:25pm)
Mondok egy béna példát.

Engem például kifejezetten zavar, hogy a magyarok milyen introvertáltak (például amerikához képest). És baromi dühös tudok lenni, amikor azt hallom, hogy külföldieket vernek át, mert úgy gondolom, hogy viszik a rossz hírünket. Ezért ha látok térképpel külföldieket az utcán, akkor megeröltetem magam és odamegyek megkérdezni, hogy tudok e segíteni nekik. Vagy például a hajduszoboszlói strandon előre engedtem egy szlovák anyát a gyerekével, csak azért, hogy úgy üljön vissza a kis pokrócára, hogy jó benyomások érték az országban.

Iszonyat pici dolgok ezek, de ha én külföldön vagyok pont ilyenekből szűröm le, hogy milyen a társadalom.

én is ilyen vagyok
mindig segítek a térképes turistáknak, azoknak is akik nem kérnek belőle
Member
Gold: 343.00
Oct 12 2014 07:29am
valójában elismerem, igazad van
Member
Gold: 1,630.69
Oct 12 2014 07:33am
Quote (Vismajor @ Oct 12 2014 02:29pm)
én is ilyen vagyok
mindig segítek a térképes turistáknak, azoknak is akik nem kérnek belőle

En is segitek minden qt azsiai csajnak aki el van tevedve.
Member
Oct 12 2014 07:33am
Quote (Senee @ Oct 12 2014 02:29pm)
valójában elismerem, igazad van

Jó, ez az egész nem arról szól, hogy kinek van igaza.

Menj el önkénteskedni (ott senki nem fog beléd könyökölni, hogy ő akar többet dolgozni) és anélkül tartozol majd valahova, hogy ez kényszer legyen.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101141Next
Add Reply New Topic New Poll