Quote (beni @ Oct 12 2014 02:35pm)
Egyrészt azért, mert nem értek egyet veled még nem jelenti azt, hogy gyűlöllek. Ha valaki nem ért egyet veled, akkor máskor is ezt szűröd le ebből?
Nyilván kínosan ügyelek arra, hogy nehogy rosszat mondjak rólad, mert akkor aztán nem is tudom mi történne. Mindenki akivel te jóban vagy (egy ember a fórumon kb) csúnyán nézne rám.
De most megint megnéztem azt a postot, amiben konkrétumok kérdésére válaszolsz. És mi jön le belőle nekem? Igazából semmi, akárhogyis próbállak megérteni. Akartál írni a cigány-magyar ellentétről (de nem tetted). Biztos valaki pisztolyt szorított a fejedhez, vagy kitörte a ceruzád hegyét. A szlovák nyelvtanulást se értem. Gondolom elszomorít a Lázáros történet is, de hogy ő konkrétan mivel gáncsolt el, az már megint nem világos.
Gondolom azzal is tisztában vagy, hogy máshol is vannak problémák, korrupció, elégedetlen emberek, ebola, népírtás, háborúk, iszlám állam, miegymás, de te végleg kibuktál mert nem lehet dohányárút venni a sparban.
Mondjál.
Eleg belegondolni abba amit mesh csinalt.
Joindulatu kisfiukent kihasznalta hogy szeretem ofc. Es minden ok nelkul atbaszott tobbszor is, csak igy a sajat szorakoztatasara. Addig amig nekem az egyetlen hibam az volt hogy ezt "hagytam?" majd o (es mellesleg masok is) ugy itelik meg h o nem is tett semmi rosszat (esetleg meg pozitivan is), meg hat ez teljesen normalis igy, adfig nem csodalom h senee nem szeretne ilyen emberek kozt elni.