Quote (josheide @ Oct 9 2014 01:08pm)
Oke akkor ugy erzem beszelgetnunk kell errol mert sok emberben egy rossz koncepcio el rolam...
A politika topicban gyakran megfordulnak jobbikkal szimpatizalo emberek, akikkel en nagyon nagyon szivesen beszelgetnek, de sajnos nagyon ritkan sikerult eddig.
Miert van ez?
Azert, mert en ezt tanulom most mar otodik eve, es szeretnem ha az emberek annak latnak a Jobbikot, ami: egy populista partnak ami nem kinal megoldasokat, csak almokat kerget.
Sajnos a legtobb jobbik szimpatizans nem jut el addig, hogy konkret dolgokrol tudnek vele beszelni, az alapveto ideologiakon tul.
Es nincsenek eles kategoriahatarok, nem fogok valakit azert lenezni mert a Jobbik szimpatikus neki, csak ilyenkor szeretnem megerteni a motivacioit es felvilagositani a valosagrol.
Probalom azt atadni forumpostok kereteben amit nekem evekbe tellett megtanulnom.
Ugyanakkor a zenei izlesnel, nehez objektivabb kriteriumokat meghuzni.
Nem hinnem, hogy sokan tanultak innen magas szinten zenelni. Nem arrol beszelek, hogy par ev gitaron vagy valami mas hangszeren, hanem tenyleg komoly zenei hatterrol.
Ezert mikor osszehasonlitjuk a zenei izleseinket nem hiszem, hogy olyan minosegu erveket tudna RRC vagy barki mas az en most played zeneim ellen hozni amilyeneket en tudok a Jobbik politikai ellen.
bold : süt rólad a lenézés ezekkel az emberekkel szemben (és ezt a politika topikra értem kizárólag), majd beírja két ember, hogy szebb jövőt (irónia ftw), majd jön egy gurke-szintű hozzászólás (tipikusan ő szokta ezt kijelenteni), hogy egyszerűen nem érti, hogy lehet így (jobbikosként) élni
na így nem tudsz velük beszélgetni, mert a hergelés és a fikázás megy 0/24 ott
persze utána szépen meg lehet magyarázni, hogy 'na, ez is egy paraszt jobbikos volt', az más kérdés, hogy milyen fogadtatásban részesültek
Igazából csak azért szólaltam fel, mert a kire szavazok/kinek hiszek kérdés és a milyen zenét szeretek kérdés is hasonlóan egy szubjektív dolog (jah, lehet tanulni öt évig, de nem ez a jellemző), itt kaptál rrctől egy paraszt nyitást, nyilván rosszul esett és jogos is, ha felbaszott
na most a politika részlegen mindig ez megy a jobbik voterekkel, csaxólok
This post was edited by Jancsipapa on Oct 9 2014 05:35am