d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mjuzik Topik
Prev1789101143Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2014 05:29am
Imadom amikor joey valami ertelmesebb emberrel vitatkozik
Mindig az a cikk jut eszembe amikor a majmot kommunikalni tanitjak meg beszelni probalnak vele
Priceless
Member
Gold: 0.05
Oct 9 2014 05:30am
Quote (josheide @ Oct 9 2014 12:26pm)
Mint mar oly sokszor leirtam mikor meg gimis voltam en is szimpatizaltam a Jobbikkal. Csak ezert nem nezek le senkit.

Viszont ha nem kepes valaki ervekre ervekkel reagalni akkor bizony elkezdek itelkezni.

de miért fontos neked, hogy átkonvertáld a másikat?

itt bukik el a politika topic is imo, bár te jóval tovább elmész, mint a többiek.

te nem szereted a jobbikot, ezért és ezért stb. kifejted, ámen. ha a másik szereti az az ő dolga, felesleges leállni oldalakon keresztül csehovi dialógusokkal győzködni egymást, senki nem egy fórumon fog megtérni

bár ennek még mindig több értelme van, mint annak, amikor cpt beírja: aki jobbikos az egy nyomorék... azt se tudja hogy hívják, hány éves, milyen élete van, amiért így gondolja... csak úgy egyből nyomorék, case closed
Member
Gold: 0.05
Oct 9 2014 05:31am
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 9 2014 12:29pm)
min kene segiteni megis, ennek az embernek nem lehet eszerveket leirni, mert nem reagal ra ertemben, csak jon egy ayy lmao

nem vergődnél máshol levente?
Member
Gold: 80.00
Oct 9 2014 05:31am
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Oct 2014 12:29)
min kene segiteni megis, ennek az "embernek" nem lehet eszerveket leirni, mert nem reagal ra ertemben, csak jon egy ayy lmao

erdemben*
Member
Oct 9 2014 05:32am
Most meg hozzuk fel a vallast es kerek topic
Member
Gold: 33,265.80
Oct 9 2014 05:32am
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Oct 2014 12:29)
min kene segiteni megis, ennek az embernek nem lehet eszerveket leirni, mert nem reagal ra ertemben, csak jon egy ayy lmao

A postjaid alapjan semmivel se vagy jobb. Semmi onfegyelmed nincs....
Member
Gold: 80.00
Oct 9 2014 05:34am
Quote (TuskesVanek @ 9 Oct 2014 12:30)

itt bukik el a politika topic is imo, bár te jóval tovább elmész, mint a többiek.

te nem szereted a jobbikot, ezért és ezért stb. kifejted, ámen. ha a másik szereti az az ő dolga, felesleges leállni oldalakon keresztül csehovi dialógusokkal győzködni egymást, senki nem egy fórumon fog megtérni

bár ennek még mindig több értelme van, mint annak, amikor cpt beírja: aki jobbikos az egy nyomorék... azt se tudja hogy hívják, hány éves, milyen élete van, amiért így gondolja... csak úgy egyből nyomorék, case closed

elfeledkezel rola, hogy en a multkor is kifejtettem az allaspontomat, es mindenek elott leirtam, hogy azert nem vitatkozom jobbikosokkal, mert egyikkel sem lehet erdemben vitatkozni, mert semmifele erveik nincsenek tobbnyire, leirtam 3 tldr-t a jobbikos gyereknek egy ora baszakodas utan, majd nem jott SEMMI erdemleges valasz, na ezert nem vitatkozom jobbikosokkal es gondolom gecire feleslegesnek. Bar neked se tudom minek irom ezt le, mert pont ugyan igy toled sem fog semmi erdemleges valasz jonni.
Member
Gold: 206.00
Oct 9 2014 05:34am
Quote (josheide @ Oct 9 2014 01:08pm)
Oke akkor ugy erzem beszelgetnunk kell errol mert sok emberben egy rossz koncepcio el rolam...

A politika topicban gyakran megfordulnak jobbikkal szimpatizalo emberek, akikkel en nagyon nagyon szivesen beszelgetnek, de sajnos nagyon ritkan sikerult eddig.

Miert van ez?

Azert, mert en ezt tanulom most mar otodik eve, es szeretnem ha az emberek annak latnak a Jobbikot, ami: egy populista partnak ami nem kinal megoldasokat, csak almokat kerget.

Sajnos a legtobb jobbik szimpatizans nem jut el addig, hogy konkret dolgokrol tudnek vele beszelni, az alapveto ideologiakon tul.

Es nincsenek eles kategoriahatarok, nem fogok valakit azert lenezni mert a Jobbik szimpatikus neki, csak ilyenkor szeretnem megerteni a motivacioit es felvilagositani a valosagrol.
Probalom azt atadni forumpostok kereteben amit nekem evekbe tellett megtanulnom.

Ugyanakkor a zenei izlesnel, nehez objektivabb kriteriumokat meghuzni.

Nem hinnem, hogy sokan tanultak innen magas szinten zenelni. Nem arrol beszelek, hogy par ev gitaron vagy valami mas hangszeren, hanem tenyleg komoly zenei hatterrol.

Ezert mikor osszehasonlitjuk a zenei izleseinket nem hiszem, hogy olyan minosegu erveket tudna RRC vagy barki mas az en most played zeneim ellen hozni amilyeneket en tudok a Jobbik politikai ellen.

bold : süt rólad a lenézés ezekkel az emberekkel szemben (és ezt a politika topikra értem kizárólag), majd beírja két ember, hogy szebb jövőt (irónia ftw), majd jön egy gurke-szintű hozzászólás (tipikusan ő szokta ezt kijelenteni), hogy egyszerűen nem érti, hogy lehet így (jobbikosként) élni

na így nem tudsz velük beszélgetni, mert a hergelés és a fikázás megy 0/24 ott
persze utána szépen meg lehet magyarázni, hogy 'na, ez is egy paraszt jobbikos volt', az más kérdés, hogy milyen fogadtatásban részesültek

Igazából csak azért szólaltam fel, mert a kire szavazok/kinek hiszek kérdés és a milyen zenét szeretek kérdés is hasonlóan egy szubjektív dolog (jah, lehet tanulni öt évig, de nem ez a jellemző), itt kaptál rrctől egy paraszt nyitást, nyilván rosszul esett és jogos is, ha felbaszott
na most a politika részlegen mindig ez megy a jobbik voterekkel, csaxólok

This post was edited by Jancsipapa on Oct 9 2014 05:35am
Member
Gold: 33,265.80
Oct 9 2014 05:36am
Quote (TuskesVanek @ 9 Oct 2014 12:30)

Szeretem Magyarorszagot minden problemaja ellenere. Szeretnek egy napon itt elni, bekessegben, nyugati korulmenyek kozott.

A Jobbikot ugyanakkor a tudasom alapjan egy veszelyes reakcionak tartom a magyar tarsadalmat sujto problemakra.

Szeretnem ha az emberek megertenek milyen veszelyeket rejt mindaz amit ok javasolnak.

Ha tobbet nem is tehetek az ugyert, legalabb egy par tudasmorzsat elszorhatok.
Member
Oct 9 2014 05:37am
Quote (Jancsipapa @ Oct 9 2014 11:34am)
bold : süt rólad a lenézés ezekkel az emberekkel szemben (és ezt a politika topikra értem kizárólag), majd beírja két ember, hogy szebb jövőt (irónia ftw), majd jön egy gurke-szintű hozzászólás (tipikusan ő szokta ezt kijelenteni), hogy egyszerűen nem érti, hogy lehet így (jobbikosként) élni

na így nem tudsz velük beszélgetni, mert a hergelés és a fikázás megy 0/24 ott
persze utána szépen meg lehet magyarázni, hogy 'na, ez is egy paraszt jobbikos volt', az más kérdés, hogy milyen fogadtatásban részesültek

Igazából csak azért szólaltam fel, mert a kire szavazok/kinek hiszek kérdés és a milyen zenét szeretek kérdés is hasonlóan egy szubjektív dolog (jah, lehet tanulni öt évig, de nem ez a jellemző), itt kaptál rrctől egy paraszt nyitást, nyilván rosszul esett és jogos is, ha felbaszott
na most a politika részlegen mindig ez megy a jobbik voterekkel, csaxólok

Szebb jovot testverem
Szavazzunk a szelso jobbra
Annyi orszagban bevalt mar, higy pont nalunk ne mukodne?
CSAK A JOBBIK

Btw KET csaj ismerosom apja jobbikos kepviselo
Where is your god now
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101143Next
Add Reply New Topic New Poll