Quote (xGurke @ Jul 20 2014 01:36pm)
hát jó
btw beszélgetned kéne volt osztálytársammal
anyd levi találkozott vele pár évnyi rendszeres füvezés után, idézem :
"na levi, hallom a pázmányra jársz, milyen? nehéz?
jaja, blabla
*eltelik 5 perc*
na levi, hallom a pázmányra jársz, milyen? nehéz?
..."
ő valószínűleg pont egy szélsőséges eset, mert ahogy hallottam tényleg rengeteget tépett, meg brutális mennyiségeket,
de akkor is ...
a prof teljesen általánosan beszélt róla, havi 1-2 használatos kezdéssel, aztán egyre gyakrabban
de mondom, idén megkérem, hogy jobban térjen ki rá, mert tavaly is érdekelt volna sok embert, csak nem mertek kérdezni

hát figyelj, én több, mint 1.5 éve elég aktívan, szinte napi szinten szívok (nem, nem vagyok rá büszke, de szégyellni se szégyellem), de nem érzem úgy, hogy a légzőszerveim károsításán kívül bármilyen negatív következményeket tapasztalnék (sajnos dohánnyal csinálom a cigit, szóval ilyen szempontból tényleg káros a dolog)
csinálom tisztességgel az egyetemet, a rövidtávú memóriám ha romlott is, akkor minimálisan (nem akarok álszent lenni, lehet, hogy szarabb a rövidtávú memóriám, még ha nem is tapasztalom, de eddig én még nem vettem észre, és más se jegyezte meg), és ha úgy jön ki a lépés, hogy aznap nem szívok, akkor egyáltalán nem kattogok, csomószor eszembe se jut, hogy aznap nem is szívtam, csak csinálom a dolgomat
én is ismerek sok olyan embert, aki túlzásba viszi, és kb. arról szól az élete, hogy csattra vágja magát, de olyat is, akinek már családja van, és kiépített magának egy stabil egzisztenciát, szerintem egyik irányba se kéne általánosítani
amint úgy fogom érezni, hogy az életem valamelyik részében gátol a tépés, akkor csökkenteni fogom a rendszerességét, de amíg össze tudom hangolni a dolgaimat, addig nem érzem magam rosszul azért, mert elpöffentek egy-két cigit filmnézés közben/elalvás előtt