d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Van Itt Olyan Aki Járt > Elterelésre?
Prev1789101140Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Jul 20 2014 05:29am
Quote (Karan2_Returned @ Jul 20 2014 01:27pm)
Csinald mindkettöt es soon ded )))))))

nem vagyok senee/gurke aki minel elobb meg szeretne dogleni lol
szep hosszu eletem lesz es 110evesen halok meg majd valahol japanban)))
Member
Gold: 355.92
Jul 20 2014 05:29am
Quote (xGurke @ Jul 20 2014 01:22pm)
>heti 2-3
>nem bassza szét

én tényleg leszarom, mindenki azt csinál amit akar, csak nehogy az a tévhit legyen valakiben, hogy semmi baja nem lesz tőle

én nem drokozok, inni is ritkán szoktam, cserébe elszívok naponta majdnem 1 egész doboz cigit, pedig tudom hogy beledöglök

senki nem mondta, hogy semmi bajod nem lesz tőle, de azért ne kezdjünk már el itt ilyen irreverzibilis agykárosodással dobálózni
én elhiszem, hogy te tanultál ilyeneket, meg jobban benne vagy a témában, mint én, de azt is tudnod kéne, hogy ezeknél a tantárgyaknál kb. leszarják a szerhasználat körülményeit, csak simán veszik a legdurvább változókat, aztán ezek alapján kezdik el taglalni a következményeket

ez kb. olyan, hogy tanulsz az autóbalesetekről, de csak a frontális, 200 km/h-s ütközések következményeiről van szó
kösz orbán

élőlények vagyunk, a szervezetünk elég extrém változásokat is vissza tud fordítani normálisba, csak időt kell adni neki a regenerálódáshoz (ofc van az a szint, amikor már annyira szét vagy kúródva, hogy már nem tud mit kezdeni vele a szervezeted, de az már nem a mi kategóriánk imo)
Member
Gold: 0.00
Jul 20 2014 05:36am
Quote (Saenchai @ Jul 20 2014 11:29am)
senki nem mondta, hogy semmi bajod nem lesz tőle, de azért ne kezdjünk már el itt ilyen irreverzibilis agykárosodással dobálózni
én elhiszem, hogy te tanultál ilyeneket, meg jobban benne vagy a témában, mint én, de azt is tudnod kéne, hogy ezeknél a tantárgyaknál kb. leszarják a szerhasználat körülményeit, csak simán veszik a legdurvább változókat, aztán ezek alapján kezdik el taglalni a következményeket

ez kb. olyan, hogy tanulsz az autóbalesetekről, de csak a frontális, 200 km/h-s ütközések következményeiről van szó
kösz orbán

élőlények vagyunk, a szervezetünk elég extrém változásokat is vissza tud fordítani normálisba, csak időt kell adni neki a regenerálódáshoz (ofc van az a szint, amikor már annyira szét vagy kúródva, hogy már nem tud mit kezdeni vele a szervezeted, de az már nem a mi kategóriánk imo)

hát jó

btw beszélgetned kéne volt osztálytársammal
anyd levi találkozott vele pár évnyi rendszeres füvezés után, idézem :

"na levi, hallom a pázmányra jársz, milyen? nehéz?
jaja, blabla
*eltelik 5 perc*
na levi, hallom a pázmányra jársz, milyen? nehéz?
..."

ő valószínűleg pont egy szélsőséges eset, mert ahogy hallottam tényleg rengeteget tépett, meg brutális mennyiségeket,
de akkor is ...

a prof teljesen általánosan beszélt róla, havi 1-2 használatos kezdéssel, aztán egyre gyakrabban
de mondom, idén megkérem, hogy jobban térjen ki rá, mert tavaly is érdekelt volna sok embert, csak nem mertek kérdezni :D
Member
Jul 20 2014 05:38am
btw nem én "vagyok benne a témában", csak leírom amiket előadáson hallottam
a pasi már akkor neurobiológiát tanított, meg a témában kutatott, amikor én még anyám csöcsét szoptam, úgyhogy elhiszem minden szavát
Member
Jul 20 2014 05:47am
Quote (xGurke @ Jul 20 2014 01:36pm)
hát jó

jaja, blabla
*eltelik 5 perc*
..."

ő valószínűleg pont egy szélsőséges eset, mert ahogy hallottam tényleg rengeteget tépett, meg brutális mennyiségeket,
de akkor is ...

a prof teljesen általánosan beszélt róla, havi 1-2 használatos kezdéssel, aztán egyre gyakrabban
de mondom, idén megkérem, hogy jobban térjen ki rá, mert tavaly is érdekelt volna sok embert, csak nem mertek kérdezni :D

hát figyelj, én több, mint 1.5 éve elég aktívan, szinte napi szinten szívok (nem, nem vagyok rá büszke, de szégyellni se szégyellem), de nem érzem úgy, hogy a légzőszerveim károsításán kívül bármilyen negatív következményeket tapasztalnék (sajnos dohánnyal csinálom a cigit, szóval ilyen szempontból tényleg káros a dolog)

csinálom tisztességgel az egyetemet, a rövidtávú memóriám ha romlott is, akkor minimálisan (nem akarok álszent lenni, lehet, hogy szarabb a rövidtávú memóriám, még ha nem is tapasztalom, de eddig én még nem vettem észre, és más se jegyezte meg), és ha úgy jön ki a lépés, hogy aznap nem szívok, akkor egyáltalán nem kattogok, csomószor eszembe se jut, hogy aznap nem is szívtam, csak csinálom a dolgomat
én is ismerek sok olyan embert, aki túlzásba viszi, és kb. arról szól az élete, hogy csattra vágja magát, de olyat is, akinek már családja van, és kiépített magának egy stabil egzisztenciát, szerintem egyik irányba se kéne általánosítani

amint úgy fogom érezni, hogy az életem valamelyik részében gátol a tépés, akkor csökkenteni fogom a rendszerességét, de amíg össze tudom hangolni a dolgaimat, addig nem érzem magam rosszul azért, mert elpöffentek egy-két cigit filmnézés közben/elalvás előtt
Member
Jul 20 2014 05:49am
Quote (xGurke @ Jul 20 2014 01:38pm)
btw nem én "vagyok benne a témában", csak leírom amiket előadáson hallottam
a pasi már akkor neurobiológiát tanított, meg a témában kutatott, amikor én még anyám csöcsét szoptam, úgyhogy elhiszem minden szavát

jó, de pont ez a lényeg, hogy ő egy neurobiológus szakember, akinek az élete a transzmitterekről meg idegvégződésekről szól, és neki nem a körülmények a fontosak, hanem a folyamatok
ezért is nem fog foglalkozni azzal, hogy xy milyen drogot használ, milyen rendszerességgel, milyen körülmények között, csak az érdekli, hogy a túlzott dopamin/szerotonintermelés mondjuk milyen hosszútávú következményekkel járhat

az meg a másik, hogy ezek a professzorok lehet, hogy kurvára ott vannak a szakterületükön, de szerintem drogot csak képen látott, személyes tapasztalat 0 (gondolom már idősebb a forma, az ő generációjuk még nem is találkozhatott ilyen anyagokkal), innentől fogva felmerül a kérdés, hogy gyakorlatban mennyire kompetens a témában

This post was edited by Saenchai on Jul 20 2014 05:54am
Member
Gold: 0.05
Jul 20 2014 05:54am
Quote (Saenchai @ Jul 20 2014 12:47pm)
hát figyelj, én több, mint 1.5 éve elég aktívan, szinte napi szinten szívok (nem, nem vagyok rá büszke, de szégyellni se szégyellem), de nem érzem úgy, hogy a légzőszerveim károsításán kívül bármilyen negatív következményeket tapasztalnék (sajnos dohánnyal csinálom a cigit, szóval ilyen szempontból tényleg káros a dolog)

csinálom tisztességgel az egyetemet, a rövidtávú memóriám ha romlott is, akkor minimálisan (nem akarok álszent lenni, lehet, hogy szarabb a rövidtávú memóriám, még ha nem is tapasztalom, de eddig én még nem vettem észre, és más se jegyezte meg), és ha úgy jön ki a lépés, hogy aznap nem szívok, akkor egyáltalán nem kattogok, csomószor eszembe se jut, hogy aznap nem is szívtam, csak csinálom a dolgomat
én is ismerek sok olyan embert, aki túlzásba viszi, és kb. arról szól az élete, hogy csattra vágja magát, de olyat is, akinek már családja van, és kiépített magának egy stabil egzisztenciát, szerintem egyik irányba se kéne általánosítani

amint úgy fogom érezni, hogy az életem valamelyik részében gátol a tépés, akkor csökkenteni fogom a rendszerességét, de amíg össze tudom hangolni a dolgaimat, addig nem érzem magam rosszul azért, mert elpöffentek egy-két cigit filmnézés közben/elalvás előtt

szép vallomás
Member
Jul 20 2014 05:58am
Quote (TuskesVanek @ Jul 20 2014 01:54pm)
szép vallomás

kényszeres hazudozó vagyok
Member
Jul 20 2014 06:03am
Quote (TuskesVanek @ Jul 20 2014 11:54am)
szép vallomás

The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood.
Only a fool would take anything posted here as fact.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 20 2014 06:04am
Quote (xGurke @ 20 Jul 2014 12:36)
hát jó

jaja, blabla
*eltelik 5 perc*
..."

de akkor is ...

nem értem honnan szedsz olyan embereket akik így viselkednek az említett dologtól
régen már Beni is írta hogy valaki így reagál rá, valaki úgy -- de biztos vagyok benne hogy aki az "úgy" kategória,
azok az emberek sokkal inkább minden testrészükbe dolgokat szúrnak / szippantanak / vagy alapból retardáltak ; csak nem mondják el neked
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101140Next
Add Reply New Topic New Poll