Quote (Genthor @ Jan 6 2014 12:24am)
Nem mondhatnám, hogy Senee a kedvenceim közé tartozik, ennek ellenére mégis azt mondom, hogy a Joey topicjában kialakult helyzetért nem ő a felelős. RRC indította a lavinát, az öcséd és Gürke meg rátett egy-egy lapáttal. Mindenki tudja, milyen Senee, ha nem szólnak hozzá, jól elbeszélget ő magában. De mindig akad egy-két idióta, aki elkezi provokálni. Most is ez történt, meg is lett az eredménye.
Egyébként, ha az én öcsém ilyen retard módon viselkedne egy olyan fórumon, ahol én is jelen vagyok, már rég eltörtem volna kezét-lábát.
ja szóval ha csúnyán szólnak valakihez véletlenül egy tök értelmes topikban, akkor az már feljogosítva érezheti magát arra, hogy össze-vissza mocskolja, értem. a 'mindenki tudja milyen senee' szövegre meg annyit tudok mondani, hogy nem érdekel, ennyi ész lecsoroghat mindenkinek, hogy a félévente nyitott wt topikot nem fossuk már tele.
az utolsó mondatodra meg csak annyit tudok mondani (+bajcli nagy helyeslésére meg szintén, amenniyben erre érti), hogy mélységes csalódás a részemről. az egy dolog, hogy te 20+ évesen kezdtél hozzá a d2höz, de attól még tudnék tőled is olyan gyönyörű posztokat keresni (magamtól is, mindenkitől) évekkel ezelőttről, hogy csak hümmögnétek - mondjuk nálad pontosan ragyogó példa a facebookos viselkedésed még jó pár évvel ezelőttről, gondolom ha visszaemlékszel rá, akkor most eltöröd saját kezed-lábad, ugye? a pofám leszakad, hogy ilyet le mertél írni, komolyan mondom.