d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Topic > Seneenek
Prev1789101119Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 6,645.00
Jan 5 2014 04:21pm
#velvet
Member
Gold: 10,257.50
Jan 5 2014 04:24pm
Quote (Jancsipapa @ 5 Jan 2014 22:14)
nem, csak mondjuk az egyetlen értelmesnek tűnő topikban mondjuk nem kéne elkezdeni köpködni rögtön? ezt nem fogod fel?

áh hagyjuk inkább, sajnos nincs elég értelem a kis fejedben az ilyen dolgokhoz, nem baj

Nem mondhatnám, hogy Senee a kedvenceim közé tartozik, ennek ellenére mégis azt mondom, hogy a Joey topicjában kialakult helyzetért nem ő a felelős. RRC indította a lavinát, az öcséd és Gürke meg rátett egy-egy lapáttal. Mindenki tudja, milyen Senee, ha nem szólnak hozzá, jól elbeszélget ő magában. De mindig akad egy-két idióta, aki elkezi provokálni. Most is ez történt, meg is lett az eredménye.

Egyébként, ha az én öcsém ilyen retard módon viselkedne egy olyan fórumon, ahol én is jelen vagyok, már rég eltörtem volna kezét-lábát.
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jan 5 2014 04:26pm
Quote (Nerz8 @ Jan 5 2014 09:11pm)
öregbácsi style, teljesen vállalható

20 évesen nem túl gg, de egyszer vicces volt
mindamellett, hogy már legalább 7-8.- ik alkalommal borotváltak valamit a fejemre
Member
Gold: 27,943.00
Jan 5 2014 04:27pm
Quote (Genthor @ 6 Jan 2014 00:24)
Nem mondhatnám, hogy Senee a kedvenceim közé tartozik, ennek ellenére mégis azt mondom, hogy a Joey topicjában kialakult helyzetért nem ő a felelős. RRC indította a lavinát, az öcséd és Gürke meg rátett egy-egy lapáttal. Mindenki tudja, milyen Senee, ha nem szólnak hozzá, jól elbeszélget ő magában. De mindig akad egy-két idióta, aki elkezi provokálni. Most is ez történt, meg is lett az eredménye.

Egyébként, ha az én öcsém ilyen retard módon viselkedne egy olyan fórumon, ahol én is jelen vagyok, már rég eltörtem volna kezét-lábát.

qft
Member
Gold: 0.16
Jan 5 2014 04:27pm
a legjobban azokat a postokat bírom, mikor leírjátok, hogy egy percet sem foglalkoztok vele :D
na meg hogy ricinek sikerül úgy 10postot írnia, hogy semelyikre se reagáljon senki
Member
Gold: 206.00
Jan 5 2014 04:50pm
Quote (Genthor @ Jan 6 2014 12:24am)

ja szóval ha csúnyán szólnak valakihez véletlenül egy tök értelmes topikban, akkor az már feljogosítva érezheti magát arra, hogy össze-vissza mocskolja, értem. a 'mindenki tudja milyen senee' szövegre meg annyit tudok mondani, hogy nem érdekel, ennyi ész lecsoroghat mindenkinek, hogy a félévente nyitott wt topikot nem fossuk már tele.

az utolsó mondatodra meg csak annyit tudok mondani (+bajcli nagy helyeslésére meg szintén, amenniyben erre érti), hogy mélységes csalódás a részemről. az egy dolog, hogy te 20+ évesen kezdtél hozzá a d2höz, de attól még tudnék tőled is olyan gyönyörű posztokat keresni (magamtól is, mindenkitől) évekkel ezelőttről, hogy csak hümmögnétek - mondjuk nálad pontosan ragyogó példa a facebookos viselkedésed még jó pár évvel ezelőttről, gondolom ha visszaemlékszel rá, akkor most eltöröd saját kezed-lábad, ugye? a pofám leszakad, hogy ilyet le mertél írni, komolyan mondom.
Member
Gold: 1,630.69
Jan 5 2014 04:55pm
Quote (Genthor @ Jan 5 2014 11:24pm)

Es ha eltöröd a kezet-labat attol hirtelen megbölcsülne?
Member
Gold: 343.00
Jan 5 2014 04:58pm
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (Jancsipapa @ Jan 5 2014 10:50pm)
ja szóval ha csúnyán szólnak valakihez véletlenül egy tök értelmes topikban, akkor az már feljogosítva érezheti magát arra, hogy össze-vissza mocskolja, értem. a 'mindenki tudja milyen senee' szövegre meg annyit tudok mondani, hogy nem érdekel, ennyi ész lecsoroghat mindenkinek, hogy a félévente nyitott wt topikot nem fossuk már tele.

az utolsó mondatodra meg csak annyit tudok mondani (+bajcli nagy helyeslésére meg szintén, amenniyben erre érti), hogy mélységes csalódás a részemről. az egy dolog, hogy te 20+ évesen kezdtél hozzá a d2höz, de attól még tudnék tőled is olyan gyönyörű posztokat keresni (magamtól is, mindenkitől) évekkel ezelőttről, hogy csak hümmögnétek - mondjuk nálad pontosan ragyogó példa a facebookos viselkedésed még jó pár évvel ezelőttről, gondolom ha visszaemlékszel rá, akkor most eltöröd saját kezed-lábad, ugye? a pofám leszakad, hogy ilyet le mertél írni, komolyan mondom.

véded azt a kis gecit mint vmi anyatigris

nehogy megsérüljön a lelkem, vigyázz rá
Member
Gold: 206.00
Jan 5 2014 05:01pm
Quote (Senee @ Jan 6 2014 12:58am)
véded azt a kis gecit mint vmi anyatigris

nehogy megsérüljön a lelkem, vigyázz rá

'kis geci' :DDD látom kezdesz ideges lenni
Member
Gold: 95.00
Jan 5 2014 05:02pm
Quote (Jancsipapa @ Jan 6 2014 12:50am)

Mindenkinek voltak szep pillanatai
Meg mindig elmosolyodok, ha eszembe jut mit kapott a kis 14 eves emos gurke, mikor eloszor idejott
Xd
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101119Next
Add Reply New Topic New Poll