d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Blizzcon > 2013
Prev1789101112Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Nov 10 2013 08:30am
Quote (Saenchai @ Nov 10 2013 03:28pm)
igen, most sem te kezdted el játszani a fejedet

de szeretném, ha megmagyaráznád, hogy miért faszságok azok, amiket leírtam, mert amúgy gyorsan utánanéztem, és tényleg nem mondott hülyeségeket a haverom

5 percenként free tp  http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Teleport

veszel 1 sightstone-t 4 töltéssel --> elhasználod --> vissza a bázisra --> feltöltődik maxra --> ingyen ward        http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Sightstone

azt, hogy mennyire könnyebb túlélni 1 ganket / elmenekülni, ha hülye voltál és beugrottál 3 közé  lolban, mint dotaban nem annyira könnyű egzakt módon bizonyítani, de elég, ha megnézel egy pár dota-s videot, aztán meglátod (nekem van lolos haverom, és néha szoktam ülni náluk, miközben lolozik, kb. fél percig verik egymást, mire lemennek fél hpra)

a brush adja magát

a deny hiánya adja magát

a secret shop hiánya adja magát

de azért ofc nincs kedved vitázni

közben beediteltem

ér rici kezdte a lol playerezést
Quote (Rawen @ Nov 10 2013 03:23pm)
Hát nekem ebbe most nincs kedvem megint belemenni de azért vicces amikor emberek összemossák a játék mechanikai részeit meg a pub élményeket, ha competitiven akarsz játszani akkor nem 4 randommal fogsz szarakodni.

a subon aztán minden dotás kurvára kompetetív

This post was edited by jarabekg on Nov 10 2013 08:34am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Nov 10 2013 08:37am
Quote (jarabekg @ 10 Nov 2013 16:19)
én abszolúte nem érzem szükségét annak, hogy leálljak vitázni

és nem is megyek be a dota topicba kéthetente hogy beírjam hogy ez még mindig szar, meg nem kezdem el rögtön verni a nyálam, ahogy valami ehhez közeli téma felreppen
ha már megy az alázás, hogy lol playerek így, hülye játék úgy, akkor azért csak felemelem a hangom, hogy lehet gecijó egy játék, ha 4 random fosadék orosszal egy csapatban kell együtt játszanod azt, verheted a denire ha közben увидеть его

Egyre inkább az az érzésem, hogy minden dota játékosban benne van egy istenverte komplexus, hogy nekik márpedig meg kell magyarázni, hogy az ő sokkal élvezhetetlenebb sokkal toxikusabb játékuk márpedig jobb. A game élményét úgy sem az fogja meghatározni, hogy most vehetsz e tp tekercset, vagy bemenekülhetsz-e a bushba, hanem hogy a 4 másik emberrel kompetetíve jól tudod-e magadat érezni vagy nem.

de akkor elmagyarázhatom, úgy sincs még kedvem leülni tanulni
nincs ingyen ward, van item, ami minden b-nél ad wardot, de az elfoglal egy itemslotot egyébként, ezért kevés karakter engedheti meg magának a supporton kívül hogy használja, és egyszerre max 2 vagy 3 lehet lent egy karaktertől az ilyen típusú wardból
a back tényleg ingyen van, de nincs tp tekercs hogy visszamehess a lanedre, így ha visszamész azzal gyakorlatilag vesztetted a tornyot. a teleport mint summoner spell pedig a 2. legnagyobb cooldownnal rendelkezik az összes közül, és úgy sem arra fogod használni hogy ingyen visszamehess a lanedre
ezt nem tudom, szerintem egy adct legankelnek az ugyanúgy pillanatok alatt meghal, egyedül ha azt nézzük hogy flash mint summoner spell jó menekülésre, de az sem könnyíti a játékot miután eggyel több skill amit jól kell használni
a bushok rengeteg kombinációs lehetőséget adnak a játékhoz, azokat is használni külön skill, és még többet kell miattuk wardolni
denira meg azt tudom mondani, hogy igazából nálunk nem lasthitelésből áll a farmolás, hanem kb konstans pusholásból, amitől pörgősebb lesz a játékmenet. Konkrétan nincs olyan hogy deni, de ha benyomod az ellenfeled a torony alá ugyan azt a hatást fogod elérni
miután máshogy van a back, meg a teleport, faszság lenne ha nem a bázison tudnál megvenni mindent

nem kell magyarázkodnod, olyan játékot istenítenek amiben még mindig fortify van, innentől kezdve meg casual as fck :D mostantól tessék ezzel érvelni
Member
Gold: 355.92
Nov 10 2013 08:40am
Quote (jarabekg @ Nov 10 2013 04:19pm)

de akkor elmagyarázhatom, úgy sincs még kedvem leülni tanulni
nincs ingyen ward, van item, ami minden b-nél ad wardot, de az elfoglal egy itemslotot egyébként, ezért kevés karakter engedheti meg magának a supporton kívül hogy használja, és egyszerre max 2 vagy 3 lehet lent egy karaktertől az ilyen típusú wardból
a back tényleg ingyen van, de nincs tp tekercs hogy visszamehess a lanedre, így ha visszamész azzal gyakorlatilag vesztetted a tornyot. a teleport mint summoner spell pedig a 2. legnagyobb cooldownnal rendelkezik az összes közül, és úgy sem arra fogod használni hogy ingyen visszamehess a lanedre
ezt nem tudom, szerintem egy adct legankelnek az ugyanúgy pillanatok alatt meghal, egyedül ha azt nézzük hogy flash mint summoner spell jó menekülésre, de az sem könnyíti a játékot miután eggyel több skill amit jól kell használni
a bushok rengeteg kombinációs lehetőséget adnak a játékhoz, azokat is használni külön skill, és még többet kell miattuk wardolni
denira meg azt tudom mondani, hogy igazából nálunk nem lasthitelésből áll a farmolás, hanem kb konstans pusholásból, amitől pörgősebb lesz a játékmenet. Konkrétan nincs olyan hogy deni, de ha benyomod az ellenfeled a torony alá ugyan azt a hatást fogod elérni
miután máshogy van a back, meg a teleport, faszság lenne ha nem a bázison tudnál megvenni mindent

köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal, de nem győztél meg túlságosan

akármilyen ward ugyanúgy elfoglal 1 itemslotot --> szóval ingyen ward
back tényleg van --> ingyen tp (dotaban is van 65 sec cd a tp-n, szóval ugyanúgy nem tudsz visszateleportálni, ráadásul az még ingyen sincsen)
a secret shop hiánya miatt meg kb. semmit nem kell taktikázni azon, hogy mikor mész el secret shopba, vagy milyen sorrendben vásárolod az itemeket, mert otthon egyben meg tudsz venni mindent
Member
Gold: 710.00
Nov 10 2013 08:43am
Quote (Anarkin @ 10 Nov 2013 16:37)
nem kell magyarázkodnod, olyan játékot istenítenek amiben még mindig fortify van, innentől kezdve meg casual as fck :D mostantól tessék ezzel érvelni

>ujraéledö barack

Quote (lacketto @ 10 Nov 2013 16:44)
anarkin :D

ahelyett, hogy örülnénk annak, hogy az ilyen embereket a lol jobban érdekli, inkább flémeljük öket :(

This post was edited by sylke on Nov 10 2013 08:45am
Member
Gold: 22,413.07
Nov 10 2013 08:44am
anarkin :D
Member
Gold: 355.92
Nov 10 2013 08:50am
Quote (Anarkin @ Nov 10 2013 04:37pm)

Member
Gold: 11,500.00
Nov 10 2013 08:54am
Quote (Saenchai @ 10 Nov 2013 16:50)
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/314/663/9de.gif

ezt a memet én már a legelső postodnál odaképzeltem mikor leírtad a szokásos 20 soros magyarázkodásodat
csak most visszaültem mert barátnőm és anyám éppen kibeszélnek, gondoltam fellendítem addig a topicot
de amúgy be kell látnod, pont olyan szintű hülyeségeket hordasz össze mint én a fortify-al
nem is értem hogy lehet olyan játékkal játszani, amiben ilyenre lehetőség van... #forgiving casual easymode
Member
Gold: 5,390.00
Nov 10 2013 08:55am
Quote (Saenchai @ Nov 10 2013 03:40pm)
köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal, de nem győztél meg túlságosan

akármilyen ward ugyanúgy elfoglal 1 itemslotot --> szóval ingyen ward
back tényleg van --> ingyen tp  (dotaban is van 65 sec cd a tp-n, szóval ugyanúgy nem tudsz visszateleportálni, ráadásul az még ingyen sincsen)
a secret shop hiánya miatt meg kb. semmit nem kell taktikázni azon, hogy mikor mész el secret shopba, vagy milyen sorrendben vásárolod az itemeket, mert otthon egyben meg tudsz venni mindent

1550 g -be kerül a ruby sightstone (amiből egyébként 20 wardot tudnál venni item nélkül), és egyszerre csak 3 lehet lent belőle még mindig
ha az ingyen teleport annyira op 0 skill lenne, mindenki azzal játszana, rohadt nagy taktikai költsége van

a secret shop amúgy tényleg jó dolog
a deniben meg a készítők megegyeztek még a béta idején, hogy nem lesz és kész, ettől pörgősebb és izgalmasabb a játék

Én magam is úgy gondolom hogy a lol egyre inkább noobfriendly game, de kompetetíve néhány apró mechanizmusbeli eltérésen kívül egyáltalán nincs nagy skillkülönbség, és teljesen felesleges vitázni arról hogy melyik a jobb, és rendere a dota palyerek érzik úgy, hogy valamiért bizonyítani kell ezt, és elegem van belőle.

Én sem írok be a dota topicba hogy na srácok van már mastery summoner spell meg rune? :XD:XD:XD:XD:XD:XD

Member
Gold: 710.00
Nov 10 2013 08:57am
vinnyogok az utolso 2 poston
Member
Gold: 316,730.65
Nov 10 2013 08:59am
:rofl:
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101112Next
Add Reply New Topic New Poll