d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kit Szeretnel Miniszterelnoknek? > A Kerdes Adott
Prev1789101122Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 710.00
Oct 26 2013 09:14am
hát én pont telibefosom
Member
Gold: 27,943.00
Oct 26 2013 09:19am
Quote (tevetava @ 26 Oct 2013 17:08)
nem idiótázok le senkit, de úgy gondolom, hogy aki nem tud különbséget tenni az elmúlt 3,5 év és az előtte lévő 8 között, az tájékozatlan
és különben is, akkor a következő választáson mi lesz? meg azután? mert hogy nagyban sose fog változni a politika, arra mindenki mérget vehet. ezentúl soha többé nem fog szavazni, egy olyan dologról, ami tényleg befolyásolja az ő és a gyerekei jövőjét? pont ez az az ignorancia, ami hosszútávon a lehető legrosszabb.

magyarazd mar el, miert olyan borzaszto rossz?

mitol lesz rosszabb pl magyarorszagnak, ha nem 2 es fel millio ember szavazza be fideszt a kormanyzasba, hanem masfelmillio?

+ nem hinnem, hogy orokke menne ez, szerintem eleg sok ember van ugy, hogy ha tortenik barmi, ami felrazza oket az apatiabol, es realis eselyet latjak annak, hogy ne abbol alljon a demokratikus parlamenti valasztas, hogy a ket vaskos fasz kozul a kicsit kisebbet szavazzak fel a sajat seggukbe, fel is allnak, es oda is allnak amoge, ami moge erdemes

az ignoranciat meg ne keverjuk mar az indifferenciaval, ignorans az, aki nem tudja a ketto kozti kulonbseget
Member
Gold: 1.00
Oct 26 2013 09:22am
Quote (tevetava @ 26 Oct 2013 17:08)
nem idiótázok le senkit, de úgy gondolom, hogy aki nem tud különbséget tenni az elmúlt 3,5 év és az előtte lévő 8 között, az tájékozatlan
és különben is, akkor a következő választáson mi lesz? meg azután? mert hogy nagyban sose fog változni a politika, arra mindenki mérget vehet. ezentúl soha többé nem fog szavazni, egy olyan dologról, ami tényleg befolyásolja az ő és a gyerekei jövőjét? pont ez az az ignorancia, ami hosszútávon a lehető legrosszabb.

Vicces a te szádból, tekintve, hogy még a legutóbbi szavazáson sem voltál elég idős voksolni. Ő pedig már az azelőttin is az volt.
Member
Gold: 1,419.11
Oct 26 2013 09:31am
Quote (tevetava @ 26 Oct 2013 16:08)

Nem tudom de en pl nem igazán látom a különbséget most es 12evvel ezelőtt.
Mi jól éltünk akkor is es most is.
So what? Köcsög politika milyen nagy hatással volt mar a családom életére. Ugye josika?
Anyamek jól tanultak jó helyen dolgoztak/dolgoznak itt a jutalma. Es semmi köze ahhoz hogy mi folyik a politikában.
Adóval kapcsolatban pedig azóta megy a sírás mióta kitaláltak.
Member
Gold: 95.00
Oct 26 2013 09:32am
Quote (CyberPunk666 @ Oct 26 2013 05:22pm)
Vicces a te szádból, tekintve, hogy még a legutóbbi szavazáson sem voltál elég idős voksolni. Ő pedig már az azelőttin is az volt.

Mert a tajekozottsag eletkorhoz kotott? szerintem meg csak nem is fuggvenye annak.
Na meg most fuggetlenul attol, hogy semmin nem valtoztat pont a te egy darab szavazatod, de engem felbasz, hogy mindenki sir, hogy milyen szar itt, de o maga meg arra se kepes, hogy elmenjen szavazni a szerinte kisebbik rosszra, mikor ez a legkevesebb, amit magyar allampolgarkent megtehet
Member
Gold: 1,630.69
Oct 26 2013 09:33am
Quote (tevetava @ Oct 26 2013 04:08pm)

Ha valtozast akarsz, akkor terjesztened kell az iget, amig többtizezreket meggyözöl arrol, hogy azt tegyek amit te jonak tartasz. Ezzel se ernel mondjuk tul sokat, de a te egyetlen szavazatod az edeskeves.
Member
Gold: 27,943.00
Oct 26 2013 09:36am
Quote (putincykavodka @ 26 Oct 2013 17:32)
Mert a tajekozottsag eletkorhoz kotott? szerintem meg csak nem is fuggvenye annak.
Na meg most fuggetlenul attol, hogy semmin nem valtoztat pont a te egy darab szavazatod, de engem felbasz, hogy mindenki sir, hogy milyen szar itt, de o maga meg arra se kepes, hogy elmenjen szavazni a szerinte kisebbik rosszra, mikor ez a legkevesebb, amit magyar allampolgarkent megtehet

ez az OMG TE EL SE MESZ SZAVAZNI, MILYEN JOGON FORMALSZ EGYALTALAN VELEMENYT AKKOR kurvajol jelen van a videomban

interjualany egesz jo pontokat is felhoz (meg faszsagokat is), interviewer meg kb vegig azon lovagol, hogy DE HAT TE NEM IS SZAVAZOL

ki a faszt erdekel, srsly

mondjuk ettol fuggetlenul en minden szavazasra elmentem eddig
Member
Oct 26 2013 09:36am
Quote (putincykavodka @ 26 Oct 2013 16:32)

Magyar állampolgárként megtehetem azt is hogy nem megyek el szavazni.

Az hogy valaki tud egy információt meg nem jelenti azt hogy fel is fogta.
Értelmezni kell a dolgokat.
Member
Oct 26 2013 09:37am
Quote (Psyclon @ 26 Oct 2013 16:36)
Magyar állampolgárként megtehetem azt is hogy nem megyek el szavazni.

Az hogy valaki tud egy információt meg nem jelenti azt hogy fel is fogta.
Értelmezni kell a dolgokat.

Eddig amúgy en is ott voltam mindig :D
Member
Gold: 1.00
Oct 26 2013 09:47am
Quote (putincykavodka @ 26 Oct 2013 17:32)

Bizonyos szinten igen. Mivel ő csak hallott arról, amit más átélt.

Ugyanis itt olyan dolgokról van szó, amit minden ember megérez szinte, aki dolgozik, vagy hasonló.

This post was edited by CyberPunk666 on Oct 26 2013 09:48am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101122Next
Add Reply New Topic New Poll