d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rape > Discuss
Prev1789101119Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Oct 17 2013 08:20am
Quote (Anarkin @ Oct 17 2013 04:16pm)
majd ha az említett 10 közül bármelyik is ki meri fejteni a véleményét személyesen mondjuk egy nem-fórum környezetben, hanem ahol illik emberként gondolkozni (mert itt nem az nem sikerül ahogy látom), vagy akár egyáltalán gondolkozni, és megmondja egy ilyen kiscsajnak -aki mondjuk teljesen ízlésesen 'kicsípte magát' egy veszélyes blaha közepén- kimeri mondani azt hogy "azért hallod ebben neked is megvolt a szereped" akkor

akkor esetleg magamra veszem ezt az "őfelsége" gúnyolódást

mindaddig viszont ez a 10 szimplán egy baromi nagy idióta marad

konkrét esetet írtam, szakközepes időkből

Well said
Member
Gold: 2,366.74
Oct 17 2013 08:21am
Quote (Anarkin @ 17 Oct 2013 15:16)
majd ha az említett 10 közül bármelyik is ki meri fejteni a véleményét személyesen mondjuk egy nem-fórum környezetben, hanem ahol illik emberként gondolkozni (mert itt nem az nem sikerül ahogy látom), vagy akár egyáltalán gondolkozni, és megmondja egy ilyen kiscsajnak -aki mondjuk teljesen ízlésesen 'kicsípte magát' egy veszélyes blaha közepén- kimeri mondani azt hogy "azért hallod ebben neked is megvolt a szereped" akkor

akkor esetleg magamra veszem ezt az "őfelsége" gúnyolódást

mindaddig viszont ez a 10 szimplán egy baromi nagy idióta marad

konkrét esetet írtam, szakközepes időkből

én ugy gondolom hogy simán meg lehet ezt mondani a "kis csajnak", főleg ha szülő vagyok
ráadásul ahogy mostanában egy két fiatal öltözik egy buli alkalmával, az korántsem tartozik az izlésesen kicsípte magát kategóriába

nem tudom hogy hova jársz bulizni, de a legtöbb helyen a tizenX évesek ugy néznek ki mint a kurvák, és után csodálkoznak ha megbasszák őket

és itt nem azokrol van szó akik izlésesen feltudnak öltözni. Mert annak van annyi esze hogy egyedül nem rohangál éjjel Pest veszélyesebb környékén. Barátnőmnek is mindig ezt mondom hogy egydül lehetőleg ne mászkáljon, még ha fel is van öltözve izlésesen.
Member
Gold: 710.00
Oct 17 2013 08:21am
Quote (bajcli @ 17 Oct 2013 16:19)
mondjuk a blaha hol veszelyes kornyek

ott allandoan van 48957348957389 ember, majd biztos pont ott fognak megeroszakolni egy embert

viselkedjél már ember modjára
Member
Gold: 3,747.73
Oct 17 2013 08:22am
Quote (Inakwo @ Oct 17 2013 03:21pm)
én ugy gondolom hogy simán meg lehet ezt mondani a "kis csajnak", főleg ha szülő vagyok
ráadásul ahogy mostanában egy két fiatal öltözik egy buli alkalmával, az korántsem tartozik az izlésesen kicsípte magát kategóriába

nem tudom hogy hova jársz bulizni, de a legtöbb helyen a tizenX évesek ugy néznek ki mint a kurvák, és után csodálkoznak ha megbasszák őket

és itt nem azokrol van szó akik izlésesen feltudnak öltözni. Mert annak van annyi esze hogy egyedül nem rohangál éjjel Pest veszélyesebb környékén. Barátnőmnek is mindig ezt mondom hogy egydül lehetőleg ne mászkáljon, még ha fel is van öltözve izlésesen.

anarkinnak van 6 paragon lvl 100 karaktere, gozik, van munkája, egyetemre jár és barátnője is van
én inkább azt kérdezném hova jár aludni, nemhogy bulizni
Member
Gold: 2,366.74
Oct 17 2013 08:23am
Quote (Vismajor @ 17 Oct 2013 15:22)
anarkinnak van 6 paragon lvl 100 karaktere, gozik, van munkája, egyetemre jár és barátnője is van
én inkább azt kérdezném hova jár aludni, nemhogy bulizni

én kérek elnézést akkor
Member
Gold: 27,943.00
Oct 17 2013 08:25am
Quote (sylke @ 17 Oct 2013 16:21)
viselkedjél már ember modjára

jovan, amugymeg en a masik rapes topikba fejtettem ki jobban a velemenyemet, meg aztan kurvara le is szarom, ha anarkin szerint baromi nagy idiota vagyok

szerintem meg az a baromi nagy idiota, aki szerint semmi szerepe nincs egy eroszaktevesben az aldozat kulsejenek (amire meglepo modon az oltozkodes is hatassal van), es aki tudja, hogy veszelyes kornyekre megy (nem, nem a blahara), annak lehet annyi esze, hogy nem a leheto legkurvasabb ruhajat veszi magara

na most akkor mi van
Member
Gold: 5,302.77
Oct 17 2013 08:25am
Quote (Inakwo @ Oct 17 2013 03:21pm)

Nem lehet neki megmondani, hiszen szabadon azt csinál amit akar. Csakazért is felveszi a minit, meg a topot, hiába nem taxival vagy kísérettel megy haza, hanem fél órát fog sétálni egyedül. Nincs ebben semmi rossz, a világért sem.

És ofc nem fogom neki a szemébe mondani, milyen felelőtlen volt, meg ne sértsem az érzéseit, és hátha legközelebb is így csinálja majd.

This post was edited by -joey- on Oct 17 2013 08:26am
Member
Gold: 95.00
Oct 17 2013 08:27am
Quote (Psyclon @ Oct 17 2013 04:19pm)
Igazad van. Bocsánat.

Ez nem igy mukodik, fizess nekem 1 millio forint karteritest minimum, amiert nyomorak vagy

Ja es meg egy milliot, amiert erre eddig tartott rajonnod, utana beszelhetunk
Member
Gold: 3,747.73
Oct 17 2013 08:27am
Quote (bajcli @ Oct 17 2013 03:25pm)
jovan, amugymeg en a masik rapes topikba fejtettem ki jobban a velemenyemet, meg aztan kurvara le is szarom, ha anarkin szerint baromi nagy idiota vagyok

szerintem meg az a baromi nagy idiota, aki szerint semmi szerepe nincs egy eroszaktevesben az aldozat kulsejenek (amire meglepo modon az oltozkodes is hatassal van), es aki tudja, hogy veszelyes kornyekre megy (nem, nem a blahara), annak lehet annyi esze, hogy nem a leheto legkurvasabb ruhajat veszi magara

na most akkor mi van

de amúgy ez olyan szitu mint a turistáskodás
hogy kurvára nem kéne csak azért valakinek kirabolnia engem mert turista vagyok, ez elitélendő
de ettől még ha elmegyek mondjuk marokkóba akkor próbálok nem fényképezőgéppel a nyakamban, kalapban, hawaii ingben és térképpel a kezemben este 11kor vmi külső negyedben flangálni
ha ezekután leütnek és jól kirabolnak, akkor én mindent jól csináltam és semmiben sem lehet engem "hibáztatni"?
hát lófaszt, jó nagy idióta voltam, mert nem ma születtem, tudom h mivel kell vigyázzni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101119Next
Closed New Topic New Poll