Quote (CyberPunk666 @ Oct 3 2013 12:36pm)
ha keresztbe vetít, és egy rácsot állít, akkor nem kell távolságot számolni, ráadásul azokkal gond lenne, mert borzalmasan nagy lenne a zaj, ha ilyen közel helyezed őket egymáshoz, ráadásul a labda felülete is a gömb alakjával a legtökéletesebben rossz, ami csak lehet.
Ha viszont keresztben és hosszában is megcsinálja, akkor a kereszt és hossz adatokból már megvan a pontos helyzet. De a labda néha elemelkedik, arra is ki kell találni valamit, vagy lesz egy iddqd a gép ellen
btw a 0.43 sec elég sok idő. ennél sokkal gyorsabbak még egy átlag ember reflexei is.
a zaj szerintem nem gond, hasonlot mar mindenkeppen lattam biztonsagtechnikaban(eloben, nem filmeken). a golyo legyen elnyelo anyagbol, fekete szinu aztan csa
keresztbe es hosszaba is meg kell csinalni mindenkeppen, de ha a tavolsagot nem meri csak a megszakitas tenyet, akkor ez csak ugy lesz pontos, ha nagyon suru a halo
elemelkedesre nincs otletem igy hirtelen
a masik amit el tudnek kepzelni, ha fenntrol nezed a palyat egy rendkivul egyszeru kameraval, es a kamera szempontjabol a labda eltero a palyahoz kepest
Quote (BmA_BeMyAngel @ Oct 3 2013 12:35pm)
egyébként igazából ehhez senki sem ért itt, és fogalmuk sincs hogy miről beszélnek tulajdonképpen, szóval nem venném túl hitelesnek azokat a dolgokat amiket itt olvasol. de erre akkor is rájössz majd amikor elkezded csinálni
otleteket siman lehet innen meriteni, ha meg annyira se ert hozza hogy megszurja oket akkor igyisugyis baszhatja