Quote (Taszilo.^ @ 14 Aug 2013 16:43)
en nem hinnem, hogy felnek, vagy beszari lennek, sportautoban tizszer nagyobb biztonsagban vagyok, mint barmi masban (inb4 kamion, mixer), de en rendszerint azert hagyok likat, hogy meglegyen a megfelelo kovetesi tavolsag, betartom a sebessegkorlatozasokat, mert tudom, hogy nem viccbol rakjak ki azokat se, elsobbseget mindig megadom, mert nekem is mindig megadjak (ha nem, akkor undorito goreny patkany modjara kikenyszeritem[rendszerint anyaznak, de tudom, hogy ezzel jobb embert csinalok beloluk, es ez megnyugtat]), nem tulekszem, szlalomozom, nem lepem at a zarovonalat etc (multkor is mentem a hegyekbe vizer, utolertem egy mercist, oszt mivel neki merdzsoja van, azt nem lehet am megelozni, elkezdi nyomni neki, mint az orult, en meg rohogok, mert belathatatlan kanyarba ha szembe jon egy kukasauto egy szuk utszakaszon, ami ugy is atmegy a masik savba, ha nem akar, akkor gyonyoru latvany lesz egy merdzso a kukasautonak az elso lokharitojara felkenodve huehue, de aztan nem jott se kukasauto, se busz, de errol a merdzso soforje nem tehetett, aztan kiderult, hogy o is odajott, ahova en, oszt ra is kostoltam, hogy ezt megis hogy kepzelte battya, oszt csak habogott ossze vissza) - kezd cool starry branak kinezni ez a post, lassan a vegere kene ernem - de hiszek benne, hogy amikor az elet ugy hozza, hogy 5 km/h az eletet jelenti majd vagy a halalt, akkor enyem lesz az elet
értem mit mondasz
én sem szoktam tolakodni, de ha sávot akarok váltani nem elég ha kirakom az indexet és várok mert soha nem kerül sor a váltásra...
ilyenekre gondolok "beszarás" alatt