Quote (Smat @ Jun 25 2013 08:13pm)
Na, alakulnak itt a visszavágások. Gyakoroljad még egy kicsit, majd szólok ha már jó lesz.
Arra még mindig nem válaszoltál hogy miért kell folyamatosan szajkózni a foci related dolgokat.. Bár nem is várom el tőled hogy a kérdésre válaszolj mikor azt sem tudod értelmezni amit te magad írtál.
"ŐŐŐŐŐŐ FOCIEDZŐ ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ LABDA ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ KAPU"
Gondolom számodra ennyit jelent a foci, vagy bármilyen más sport. Nem is akarlak meggyőzni róla mert anyádék otthon fakanállal verték a fejedet hogy menj el robotolni 12 órába és csakis akkor lehetsz teljes ember, máskülönben egy 0 senki leszel.
Az a baj hogy így is egy 0 senki vagy, egy műveletlen tuskó.
nem szokásom menőzni a dolgaimmal, de figyu hidd el, hogy kurvára mellélősz minden egyes oltásszerűségeddel (mellélősz, hehe, érted)
de amúgy hogy válaszoljak, tudom én, hogy ehhez kell taktikai érzék, meg ész, de viszont eleget láttam az idióta viselkedésedből itt már a pár év alatt ahhoz, hogy ezekben a helyzetekben így viselkedjek és kiröhögjelek minden alkalommal, amikor másokat, sőt, egyáltalán bárkit ostobának nevezel
elment tass, elment tamáskrossz, seneet már mindenki blokkolta szinte, mi lesz így veled?