d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Gay Pride > Felvonulás
Prev1789101135Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Jun 24 2013 05:52pm
én inkább csöveseket hugyoznék le
Member
Gold: 343.00
Jun 24 2013 05:53pm
Quote (Vismajor @ Jun 24 2013 11:52pm)
én inkább csöveseket hugyoznék le

és az miért jó
milyen formában tesz boldoggá
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 24 2013 06:04pm
bezzeg, ha én írtam volna le a véleményem megint a buzikról akkor itt hőbörögne mindenki :(
Member
Gold: 64,467.50
Jun 24 2013 06:07pm
dunába mindet
egyébként semmi bajom a normálisabbakkal, de akik ilyen gusztustalan (számomra) felvonulásokon vesznek részt elmehetnek a francba
Member
Gold: 5,390.00
Jun 24 2013 06:22pm
Quote (iFeelAlone @ Jun 25 2013 12:13am)
Azok a nők szépen férjhez mennek és örökbe fogadnak egy talicskányi gyereket. Vagy olyan férjet választanak aki biológiai vagy egészségügyi okból szintén nem vállalhat gyereket. Vagy szimplán utálják a gyerekeket.

Azt, hogy két buzi miért ne fogadhasson örökbe gyereket talán még te is belátod.

Ahhoz, hogy azt mondhassuk, hogy a melegek ne fogadhassanak örökbe gyereket, mert rosszul nevelnék fel, ahhoz először azt kéne bizonyítani hogy az egynemű párok jól tudják lel.

És mi van az elvált szülőkkel? Mert akkor ezt sem szabadna engedni?

Ez megint csak egyszerű hülyeség amit általában a keresztény-konzervatív emberek nyomatnak.

Visszaolvastam a topicot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

This post was edited by jarabekg on Jun 24 2013 06:29pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 24 2013 06:30pm
Quote (jarabekg @ Jun 25 2013 02:22am)
Ahhoz, hogy azt mondhassuk, hogy a melegek ne fogadhassanak örökbe gyereket, mert rosszul nevelnék fel, ahhoz először azt kéne bizonyítani hogy az egynemű párok jól tudják lel.

Ez megint csak egyszerű hülyeség amit általában a keresztény-konzervatív emberek nyomatnak.

ha a gyerek azt látja, hogy az anyja egy férfi és így nő fel akkor szerintem sokkal nagyobb eséllyel lesz köcsög mint amúgy
most remélem nem fogod megkérdezni, hogy ez miért baj :D
hála a jó istennek, hogy joshi nincs fenn mert rögtön küldené a mentsük meg a buzik lelkét a pokoltól szöveggel
Member
Gold: 22,413.07
Jun 24 2013 06:31pm
a buzigyűlölőkkel vagyok
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jun 24 2013 06:32pm
Quote (jarabekg @ Jun 25 2013 01:22am)

szívesen olvasnék egy vitát vagy esszét arról, hogy mi a véleménye néhány szakembernek(pszichológus,pszichiáter,gyerekpszichológus,etc), arról hogy milyen világképe, lelkivilága, komplexusai vannak egy olyannak, akinek két apja/két anyja van ellentétben egy olyannal,
akinek van apa meg anya is. ugye pl. az ödipusz/elektrakomplexus egyike csuklóból kiütődik, mert nincs kivel rivalizálni

vagy itt más megközelítésem.
a lányok sok dolgot anyától kérdeznek meg, tanulnak meg: főzés, mosás, takarítás, technikák,praktikák és akkor még csak a konyhánál tartunk. vannak még női témák, mint a menstruációs tapasztalatok, felkészülés rá lelkileg, kezelése, tamponozás, blabla és sorolhatnám ugyanezeket a fiúk oldaláról is
hol fogja egy két meleg nevelte lány megbeszélni a két fater közül az egyikkel a menstruációs nyűgöket, tapasztalatokat, átvészelési tanácsokat?
alapból nem vagyok ellene(sem mellette) a meleg/leszbi párok gyereknevelésének, de betegesnek tartom a libsik részéről is azt, hogy ez egy tök normális "természetes" dolog. szerintem ez nem természetes. ez új. ami nem feltételezi hogy rossz, de azt se hogy jó
Member
Gold: 5,390.00
Jun 24 2013 06:36pm
Quote (SnoopDogg @ Jun 25 2013 01:30am)
ha a gyerek azt látja, hogy az anyja egy férfi és így nő fel akkor szerintem sokkal nagyobb eséllyel lesz köcsög mint amúgy
most remélem nem fogod megkérdezni, hogy ez miért baj :D
hála a jó istennek, hogy joshi nincs fenn mert rögtön küldené a mentsük meg a buzik lelkét a pokoltól szöveggel

XD

nem attól lesz valaki meleg, hogy milyen példát lát, ez genetikai dolog még mindig, de np

Attól lesz nagyobb eséllyel valaki meleg, hogy ha az apja annyira szeretne gyereket, hogy inkább összeáll érte egy nővel, így genetikailag nagyobb eséllyel továbbörökölteti.

Quote (Eoghan @ Jun 25 2013 01:32am)
szívesen olvasnék egy vitát vagy esszét arról, hogy mi a véleménye néhány szakembernek(pszichológus,pszichiáter,gyerekpszichológus,etc), arról hogy milyen világképe, lelkivilága, komplexusai vannak egy olyannak, akinek két apja/két anyja van ellentétben egy olyannal,
akinek van apa meg anya is. ugye pl. az ödipusz/elektrakomplexus egyike csuklóból kiütődik, mert nincs kivel rivalizálni

vagy itt más megközelítésem.
a lányok sok dolgot anyától kérdeznek meg, tanulnak meg: főzés, mosás, takarítás, technikák,praktikák és akkor még csak a konyhánál tartunk. vannak még női témák, mint a menstruációs tapasztalatok, felkészülés rá lelkileg, kezelése, tamponozás, blabla és sorolhatnám ugyanezeket a fiúk oldaláról is
hol fogja egy két meleg nevelte lány megbeszélni a két fater közül az egyikkel a menstruációs nyűgöket, tapasztalatokat, átvészelési tanácsokat?
alapból nem vagyok ellene(sem mellette) a meleg/leszbi párok gyereknevelésének, de betegesnek tartom a libsik részéről is azt, hogy ez egy tök normális "természetes" dolog. szerintem ez nem természetes. ez új. ami nem feltételezi hogy rossz, de azt se hogy jó

Mert egy árvaházban felnövő gyereknek aztán van aki megfelelő érzelmi támogatást tud nyújtani az ottani közeg a serdülő kor hajnalán, tényleg rosszabb ha örökbefogadja egy meleg pár lulz

This post was edited by jarabekg on Jun 24 2013 06:41pm
Member
Gold: 5,302.77
Jun 24 2013 10:01pm
Quote (Jancsipapa @ Jun 25 2013 12:27am)
eléggé ellene vagyok a dolognak, márpedig azért, mert a résztvevőik legnagyobb részének a polgárpukkasztás a célja és mintha csak várnának arra, hogy valami hátrányos megkülönböztetés érje őket, hogy akkor lehessen lóbálni mindent mindenki előtt, hogy bizony ez milyen homofób, ez milyen balkáni és fúj

közben a másik oldalról sem azt kifogásolja az átlagember, hogy melegek vannak, hanem azt, hogy kipakolja magát, a szerelmi életét és magán kívül vonaglik órákon át

Ilyeneket ne nagyon írj ide, mert a végén te is le leszel nácizva.Van itt pár ember, akit az sem zavarna, ha szopóálarcban és butt-pluggal mászkálnának az emberek az utcákon.

This post was edited by -joey- on Jun 24 2013 10:03pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101135Next
Closed New Topic New Poll