d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ez Nem Maradhat Lol Topicon Belül
Prev1789101112Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jun 6 2013 09:58am
Quote (xGurke @ Jun 6 2013 03:55pm)
magyarázd meg pls, hogy miért csinálod ezt?
ennyire szeretsz szerepelni? szeretsz áldozat lenni?
miért hiszed, hogy érdekelsz bárkit is? miért hiszed, hogy bárki is figyel rád?

én csak a világot akarom szebbé tenni
de a való életet utálom, mert nem szép, egy cseppet sem

ezért aztán itt, az interneten küzdök a szebb világért
és igen, figyelnek, meghallgatnak és elgondolkodnak.. még ha nem is szólnak hozzá és/vagy olyan hevesen tiltakoznak ellene mint pl. te

elhiszem nem tetszik, szöges ellentéte a te életfelfogásodnak mindaz amit én képviselek
de szerintem valahol mélyen te is érzed, nem jó az úgy teljesen ahogy te látod a világot, nem igaz és túl sok benne az álom és az illúzió
Member
Gold: 5,302.77
Jun 6 2013 09:59am
Egy újabb vergődős topic, csinálok popcornt.
Member
Gold: 0.00
Jun 6 2013 10:02am
Quote (Senee @ Jun 6 2013 03:58pm)

és igen, figyelnek, meghallgatnak és elgondolkodnak.. még ha nem is szólnak hozzá és/vagy olyan hevesen tiltakoznak ellene mint pl. te

elhiszem nem tetszik, szöges ellentéte a te életfelfogásodnak mindaz amit én képviselek
de szerintem valahol mélyen te is érzed, nem jó az úgy teljesen ahogy te látod a világot, nem igaz és túl sok benne az álom és az illúzió

fingod nincs én hogy látom a világot és nem tudod elképzelni mennyire leszarom, hogy te hogy látod
csak annyit kérek, hogy engem hagyj ki belőle. ne tekints rám úgy, mint a gyönyörű szép, interneten keresztül kampányolódó, annyi embert érdeklő világod ellenségeként
csak ne vegyél figyelembe
Member
Jun 6 2013 10:06am
Quote (xGurke @ Jun 6 2013 04:02pm)
fingod nincs én hogy látom a világot és nem tudod elképzelni mennyire leszarom, hogy te hogy látod
csak annyit kérek, hogy engem hagyj ki belőle. ne tekints rám úgy, mint a gyönyörű szép, interneten keresztül kampányolódó, annyi embert érdeklő világod ellenségeként
csak ne vegyél figyelembe

még talán meg is tenném, ha nem lennének esetek amikor éppen te ugrasz a torkomnak a semmiből
ezen esetek óta viszont való igaz, kár volna tagadni; sokszor direkt keresem az alkalmat hogyan köthetek beléd
és hiába magyarázod, hogy leszarod, mikor most is már egy órája az ügyemmel foglalkozol.. ismét nem tudom kit óhajtasz becsapni
Member
Jun 6 2013 10:09am
Quote (Senee @ Jun 6 2013 04:06pm)
még talán meg is tenném, ha nem lennének esetek amikor éppen te ugrasz a torkomnak a semmiből
ezen esetek óta viszont való igaz, kár volna tagadni; sokszor direkt keresem az alkalmat hogyan köthetek beléd
és hiába magyarázod, hogy leszarod, mikor most is már egy órája az ügyemmel foglalkozol.. ismét nem tudom kit óhajtasz becsapni

egyik képernyőn programozok, a másikon meg néha frissítem a topicot, csak hogy ihassam szavaidat
hálistennek már tudok annyira programozni, hogy át tudom írni a postblockert úgy, hogy azt se írja ki, hogy postoltál és blockolva vagy, egyszerűen csak hagyja ki azt a részt
ja meg fixelem, hogy ha quoteol valaki, azt is törölje, hogy még véletlenül se lássam egyetlen postodat se
de amúgy igazad van, ezt az 1-2 óra munkát még rád szánom, csak hogy soha többet ne haljak felőled
Member
Gold: 5,390.00
Jun 6 2013 10:10am
Quote (Senee @ Jun 6 2013 04:58pm)

ez egy szép világ volt, amíg el nem kezdtél belerondítani. a subon eddig legalább igaz volt hogy megszoksz vagy mengszöksz, de te képtelen vagy erre . Nézz már magadba, itt csak benned van hiba.
És ha azt hiszed, hogy figyelnek rád, meghallgatnak az emberek, vagy akár egy pillanatra is elgondolkodnak a sok hülyeségen amit írsz, akkor is borzasztó nagyot tévedsz.
Senkit nem érdekelsz, és ha már nem kurvaanyáznak az csak azért van, mert senkivel nem tennék meg, vagy csak szimplán belefáradtak, esetleg blockolnak vagy alapból ignorálnak. Tényleg. (Erről akár nyithatok is neked pollt, elkeserítene a végeredmény, bár biztos arra is kitalálnál magadnak egy jó kis önhazugságot, hogy igazából azért van az egész, mert magunknak sem ismerjük be vagy valami : D )

This post was edited by jarabekg on Jun 6 2013 10:15am
Member
Jun 6 2013 10:11am
Quote (xGurke @ Jun 6 2013 04:09pm)
egyik képernyőn programozok, a másikon meg néha frissítem a topicot, csak hogy ihassam szavaidat
hálistennek már tudok annyira programozni, hogy át tudom írni a postblockert úgy, hogy azt se írja ki, hogy postoltál és blockolva vagy, egyszerűen csak hagyja ki azt a részt
ja meg fixelem, hogy ha quoteol valaki, azt is törölje, hogy még véletlenül se lássam egyetlen postodat se
de amúgy igazad van,  ezt az 1-2 óra munkát még rád szánom, csak hogy soha többet ne haljak felőled

ez kicsit tinédzserkoromra emlékeztet amikor szerelmesen msn-eztem hajnalig a szeretett leánnyal és nem ismertem el előtte, hogy csak miatta maradtam fent hajnalig, hanem inkább kitaláltam, hogy közben ezt meg azt dolgozom és segítek a nagyinak mert épp beteg és amúgy is fent lennék

This post was edited by Senee on Jun 6 2013 10:11am
Member
Jun 6 2013 10:16am
valaki vegye át, most már tényleg dolgom van
Member
Jun 6 2013 10:20am
lemegyek a boltba cola-ért :XD
menet közben kiötlök még pár életbölcsességet
Member
Gold: 1,095.00
Jun 6 2013 10:22am
Quote (Senee @ Jun 6 2013 06:20pm)
lemegyek a boltba cola-ért :XD
menet közben kiötlök még pár életbölcsességet

nemértem.

gurke egy emós kisgyerek, aki az anyjáék pénzén él mint te.

Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101112Next
Add Reply New Topic New Poll