Quote (Senee @ Jun 6 2013 04:58pm)
én csak a világot akarom szebbé tenni
de a való életet utálom, mert nem szép, egy cseppet sem
ezért aztán itt, az interneten küzdök a szebb világért
és igen, figyelnek, meghallgatnak és elgondolkodnak.. még ha nem is szólnak hozzá és/vagy olyan hevesen tiltakoznak ellene mint pl. te
elhiszem nem tetszik, szöges ellentéte a te életfelfogásodnak mindaz amit én képviselek
de szerintem valahol mélyen te is érzed, nem jó az úgy teljesen ahogy te látod a világot, nem igaz és túl sok benne az álom és az illúzió
ez egy szép világ volt, amíg el nem kezdtél belerondítani. a subon eddig legalább igaz volt hogy megszoksz vagy mengszöksz, de te képtelen vagy erre . Nézz már magadba, itt csak benned van hiba.
És ha azt hiszed, hogy figyelnek rád, meghallgatnak az emberek, vagy akár egy pillanatra is elgondolkodnak a sok hülyeségen amit írsz, akkor is borzasztó nagyot tévedsz.
Senkit nem érdekelsz, és ha már nem kurvaanyáznak az csak azért van, mert senkivel nem tennék meg, vagy csak szimplán belefáradtak, esetleg blockolnak vagy alapból ignorálnak. Tényleg. (Erről akár nyithatok is neked pollt, elkeserítene a végeredmény, bár biztos arra is kitalálnál magadnak egy jó kis önhazugságot, hogy igazából azért van az egész, mert magunknak sem ismerjük be vagy valami : D )
This post was edited by jarabekg on Jun 6 2013 10:15am